Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Αυτά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στηρίζουμε μαγαζιά της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και ΟΧΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ


Αυτά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στηρίζουμε μαγαζιά της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και ΟΧΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ
Φέτος αποφασίζουμε να αγοράσουμε τα δώρα των Χριστουγέννων από τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μας, από τη φίλη που δημιουργεί κοσμήματα και χειροτεχνίες, από τον τεχνίτη της...
γειτονιάς, τον συνοικιακό βιβλιοπώλη, απ’ όποιον αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση της πόλης μας.
Ας δώσουμε τα χρήματά μας σε φίλους, γείτονες, γνωστούς, ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη… όχι στις πολυεθνικές και στους μεγάλους επιχειρηματίες που δίνουν μισθούς πείνας στους εργαζομένους και εγκαθιστούν τις επιχειρήσεις τους στο άλλο άκρο της Γης.
Αν συμφωνείτε, διαδώστε το!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν συμφωνώ...και αυτό γιατί αναφέρεσαι σε ΕΛΛΗΝΕΣ που ΟΛΟΙ οι επιχειρηματίες κατάντησαν ΛΑΜΟΓΙΑ σαν τους πολιτικούς και θα σου εξηγήσω τον λόγο που το λέω...

Πριν την ΚΡΙΣΗ σε ένα κατάστημα αν έμπαιναν 100 πελάτες που ο καθέναν να άφηνε 50 € = 5000 € τώρα οι καταστηματάρχες για να την βγάλουν καθαρή όταν βλέπουν ότι μπαίνουν 50 πελάτες πουλάνε το προϊόν 100 €.

Είμαστε σοβαροί...Να σου αναφέρω ότι στην πόλη μου οι καταστηματάρχες όχι μόνο είναι πανάκριβοι αλλά ξέρουμε πια ότι ψωνίζουν από άλλα καταστήματα μεγάλης πόλης και έρχονται εδώ και το πουλάνε 5 φορές πάνω στην αξία.

Και ερωτώ εσύ θα το έπαιρνες ?

Και πίστεψε με είμαι άνθρωπος που υποστηρίζω το να αγοράζω μόνο ελληνικά προϊόντα.

Ανώνυμος είπε...

Τι να στηρίξω ρε παιδια. Αυτοί είναι χειρότεροι. Πήγα να πάρω πακοτίνια και μου ζήτησε 1.5 ευρώ. Όποτε πάω στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου τα παίρνει όλα. Ούτε ΠΑΣΟΚ να ήτανε. Αν είναι να σωθεί η Ελλάδα ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Ειδάλλως να πάνε όλα στο καλό. Κουράστηκα!!!