Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο Βορίδης παγώνει το νομοσχέδιο για τα ταξί



Σε πλήρη αναθεώρηση της πολιτικής Ραγκούση προχωρά ο νέος υπουργός Υποδομών παγώνοντας αμέσως τα νομοσχέδια του...προκατόχου του για την απελευθέρωση των ταξί, την εργασιακή εφεδρεία στις ....αστικές συγκοινωνίες και την ιδιωτικοποίηση των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Το σχετικό μήνυμα εστάλη προς τους θιγόμενους χθες από τον ίδιο τον Καρατζαφέρη με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν αμέσως οι αντιδράσεις .

πηγή

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε αν θα λέει τα ίδια αύριο και μετά θα το πιστέψουμε.
Με αυτούς το μόνο σίγουρο είναι αυτό που είπαν και έκαναν.Ποτέ αυτό που ξεκινάει με "θα".

Christos Panagiotopoulos είπε...

Οι υπουργοί του ΛΑΟΣ θα είναι οι μόνοι που θα παράξουν έργο, όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους,όσο και αν πολλοί διαφωνούν με αυτό το κόμμα και κάποιους χειρισμούς του αρχηγού του (ανάμεσά τους και γω).

Ανώνυμος είπε...

ρίξτε στάχτη στον κοσμάκη προδότες. είναι δυνατόν οι γλύφτες να αλλαξαν σε μια ημέρα;

Ανώνυμος είπε...

αδελφε 11.41, αν πραξουν εργο, εγω θα τους ψηφισω. Στο ψαξιμο ειμαι για το τι να κανω στις εκλογες. Ενδομυχα προσβλεπω στα μελη του ΛΑΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

φοβου τους δαναους και δωρα φεροντες μολις κοιμηθητε θα ξυπνησουν αυτοι

Ανώνυμος είπε...

ειναι μια καλη γουρνα ψηφων η κιτρινη φυλη και προπαγανδας ο μισος πληθυσμος της αθηνας περνα μεσα απο το ταχι σχεδον καθε μερα σκεφτητε λιγο παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Κοτέψανε να δώσουν στο λαός υπουργείο δημόσιας τάξης για να μην πάρουν πόδι οι λαθρομετανάστες αλλά πιστεύω και σε αυτό καλά θα πάει ο βορίδης

Ανώνυμος είπε...

εγω σαν ταξιτζης θα γουσταρα να ειναι ο ραγκουσης υπουργος για να ειναι σιγουρες οι απεργιες ο λαος πρεπει να ειναι ενωμενος στις δρασεις του και οχι διασπασμενος αυτην την ωρα δεν πρεπει ο καθενας να κοιταει το σπιτακι του η το ταξακι του...

Ανώνυμος είπε...

Για τα ματια του κοσμου ρε....και τα ταξι θα απελευθερωθουν και τα κλειστα θα ανοιξουν και θα μας εξαθλιωσουν ολους...για να ξεπουλησουν την πατριδα εναντι πινακιου φακης. και οι προδοτες του ΛΑΟΣ θα εχουν περιοπτη θεση στην επομενη κυβερνηση αν καποιοι εξακολουθουν να παραμυθιαζονται. Δηθεν, θα κανουν κατι για να ετοιμαστουν να παρουν ψηφους στις επερχομενες εκλογες, αλλα στην ουσια δεν θα αλλαξουν τιποτα, γιατι αυτη η διορισμενη-''κατοχικη'' κυβερνηση εχει προδιαγεγραμμενες απαιτησεις...και αυτες ειναι να υπογραψουν την παραδοση της πατριδας μας, ολοι οι προδοτες μαζι...αντε γαμισου προδοτη Καρατζαφερη!!

ΣΟΦΙΑ είπε...

13 Νοεμβρίου 2011 1:18 μ.μ. είσαι ανοιχτόμυαλος και συμφωνώ μαζί σου.
Όσοι βλέπουν με καλό μάτι τους λαοκαρατζαφεροβοριαδωνηδες,μάλλον έχουν αλτσχάιμερ.
Πριν λίγες μέρες ψήφιζαν υπέρ της υποδούλωσής μας.
Κύριε Ελέησον,είστε με τα καλά σας ή σας έστριψε η βίδα;
Γιατί ξεχνάτε τόσο εύκολα;
Μόνο αν είστε πάνω από 80 χρονών δικαιολογείστε,επειδή είστε πιο ευκολόπιστοι,αγαθοί και συγχωρείτε πιο εύκολα.
Ο Βελόπουλος που έχει «αχλάδια» στα παντελόνια του,δε δέχτηκε να παίξει το ρόλο του Ιούδα και έτσι ξεχωρίζει και θα τον γουστάρει ο λαός.
Πώς μπορούν και τα κάνουν αυτά ρε παιδιά;
Τι ψυχές κουβαλάνε στα κουφάρια τους;
Εγώ,στο λόγο της γυναικείας μου τιμής,δε θα το έκανα για τα πλούτη όλου του κόσμου.
Τι ξεφτίλα να είσαι προδότης της Πατρίδας σου,τι ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Εντέχνως δημιουργείται κλίμα υπέρ του ΛΑΟΣ.

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html

maria είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΟΦΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Είναι το καινούριο σύνθημα για την καινούρια κυβέρνηση)...΄Ολοι οι και γνωστοί πασοκτσήδες που ξέρω έχουν βγάλει σπυριά με τη νέα συμμαχία...Κατά τα άλλα ο Παπαδήμος έχει τη συμπαράσταση του 78% του κόσμου..ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ....ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ. ΠΩΣ ΗΡΘΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ??? Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΜΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ-ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..... ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΑΠΛΑ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΕΠΕΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ.
Ο ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ, Ο ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ, Ο ΕΥΠΕΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ 11.11.2011, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια δεν βαρεθηκατε να ψαχνετε για διαμαντια μεσα στα σκατα; δεν βαρεθηκατε να προσπαθειτε ολη μερα να ψαχνετε βρειτε μια κινηση η μια δηλωση για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα των πολιτικων κομματων ;Φτανει πια νισαφι δεν παει αλλο ,το ξερω ειναι μεγαλη η απογοητευση σε μερικους που βλεπουν οτι τους πιασαν μαλακες και δεν θελουν να το πιστεψουν. επισης καταλαβαινω και τα κομματοσκυλα που γαυγιζουν ολη μερα ,τι να κανουν κι αυτοι ειναι τοσο μεγαλη η χαρα των αρχηγων τουσ που τα πραγματα πανε συμφωνα με τις διαταγες που εχουν που οτι και να κανουν οτι και να πουν δεν κρυβετε .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ σταματηστε να σκεφτεσται εγωιστικα και παραδεχτητε επιτελους οτι δεν ειστε απαιχτοι πανεξυπνοι και μαγκες και δειτε την αληθεια καταματα, σας πιαναν μαλακες επι 37 χρονια και σας δουλευανε ψιλο γαζι, αυτη και μονο ειναι η αληθεια και ειναι καιρος να το παραδεχτουμε για να μπορεσουμε να παμε παρακατω οσο υπαρχουν ανθρωποι που θα μενουν κολημενοι σε αυτη την σαπιλα που αντιπρωσοπευει η σημερινη βουλη και το παρον πολιτικο συστημα δεν μπορουμε να προχωρισουμε.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω πραγματικα να σας καταλαβω ορισμενους δεν μπορω . ειλικρινα ποτε μου δεν θεωρισα τον εαυτο μου πανεξυπνο η διανεια αλλα φενεται τελικα οτι ειμαι . Πως αλλιως να εξηγησω το γεγονος οτι μετα απο οσα εχουν συμβει και οσα εχουμε δει τους τελευταιους 18 μηνες αποτην συγκεκριμενη βουλη, υπαρχουν ακομα ανθρωποι που περιμενουν να δουν πραξεις πατριωτισμου. δεν κουραστηκατε πια ; αυτο λοιπον με οδηγει στο συμπερασμα οτι η εγω ειμαι πιο εξυπνος απο τον μεσο ελληνα η ο μεσος ελληνας ειναι μεγαλος μαλακας τελικα και τζαμπα του απευθυνουμε και τον λογο απλα πραγματα ,διλεξτε και παρτε . τωρα που το καλοσκεφτομαι μαλλον ο μεσος ελληνας ειναι παρα πολλυ μεγαλος μαλακας

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ..........ΠΑΕΙ Ο ΓΑΠ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΟΤΙ ΔΗΛ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΤΙΣ ΖΩΕΣ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΖΖΖΖΖΖΖΖΖ....................ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H ελλάδα είναι γεμάτη απο ξύπνιους που νομίζουν οτι κοιμούνται όλοι οι άλλοι.Αυτο κι αν είναι χάλι...

Ανώνυμος είπε...

k ΚΑΤΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ Ο ΓΑΠ Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΤΟ ΣΑΜΑΡ Η ΝΤΟΡΙΤΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ? ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Σκατά.

Οι γαμωτζαφέρηδες θα μας δώσουν πίσω ένα ξεροκόμματο (προσωρινά) και όλοι οι "αγωνιστές" ταξιτζήδες που το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει ειναι το κωλόταξο τους, θα κάνουν πίσω.

Τέρμα οι αγώνες των ταξιτζήδων και των λεοφορειατζήδων.

Μπορεί η Ελλάδα να καταστραφεί, αλλά το γαμώταξο τους θα μείνει όρθιο. Που θα το κυκλοφοράνε και ποιος θα μπαίνει μέσα δεν ξέρουνε, όμως να τους το πειράξει η κυβέρνηση δε θα το επιτρέψουν.

Μαλάκες

Ανώνυμος είπε...

το μόνο Πατριωτικό κόμμα είναι το ΛΑΟΣ αυτή τη στιγμή και οτι θέλετε να λέτε ...όλοι εσείς που το βρίζετε τώρα , ήσασταν αυτοί που τόσα χρόνια δυναμώνατε το ΠΣ και ΝΔ με τήν αφωνία σας ή τη ψήφο σας , και τώρα βρίζετε το ΛΑΟΣ που ακόμα δεν έχει παράγει ούτε μια ώρα έργου!Ησασταν Βάρβαροι και θα συνεχίσετε να ήσαστε δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα μάλλον είστε απόγονοι προδοτών και απ αυτούς έχει πολλούς η Ελλάδα μέχρι και στη βουλή ...Θα ξυπνήσει μια ώρα η Ελλάδα και τότε καλό θα είναι όλοι εσείς οι χαΪδεμένοι απο τα κόμματα Προδοσίας να πάτε πολύ μακρυά και να αλλάξετε τα επιθετά σας...Η Ελλάδα δε θα κοιμάται Αιώνια έτσι όπως θέλουν κάποιοι να νομίζουν