Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ



15 ΔΙΣ ΔΟΛΆΡΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΆΜΕΣΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΈΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
Ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες με τίτλους στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες του τύπου: « H Ελλάδα ξεπουλιέται σε εξευτελιστική τιμή» κινητοποίησε το πανίσχυρο ελληνικό οικονομικό λόμπι των..... ΗΠΑ, που αργοπορημένα σπεύδει τώρα να στηρίξει την ελληνική οικονομία.
Επικεφαλής   ο πάμπλουτος επιχειρηματίας στο χώρο της Ενέργεια κ Γ. Κατσιματίδης, με ομογενείς
σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής που έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια και με τις πολυπληθείς ομογενειακές οργανώσεις ΑΧΕΠΑ, Παμμακεδονική ‘Ενωση, Παγκόσμιο Συμβούλιο Ελληνισμού,

Στόχος της κίνησης αυτής είναι σε πρώτη φάση, η έκδοση ενός ομολογιακού δανείου των Ελλήνων της Αμερικής ύψους 15 δις. δολαρίων, που θα διατεθεί αμέσως για μερική κάλυψη των δανειακών αναγκών της Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε να μην φάμε σε μίζες και αυτά τα λεφτά και γιατί όχι να του δώσουμε την ΔΕΗ !!


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/05/oi_25.html#ixzz1NQ4T3eO4

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bs

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

xaxaxax kalo anekdoto..dn tous kaigetai karfi..k oxi oti tha eprepe...

Ἄρκτος είπε...

Μᾶλλον κάνατε λάθος στὸ λόμπυ.Δὲν θὰ μείνει τίποτα γιὰ τοὺς πατρίδες.

Ανώνυμος είπε...

Το καλυτερο είναι να κάνουν μια επενδυση όπου θα φέρει έσοδα στην Ελλάδα αλλά θα δώσει και δουλειά σε χιλιάδες ΝΕΟΥΣ ανέργους.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

μη τσιμπατε ρε... τα κολληταρια του giorgos ειναι, η αλλη πλευρά του νομισματος...
ο πολεμος πλεον εξελίσσεται σε ταξικό... Θελουν να μας κανουν ολους εξαθλιωμένους εργάτες και να απομυζουν την υπεραξία του μοχθου... τοσο απλά και καθόλου μαρξιστικά ή κομμουνιστικά... προσοχή στους "σωτηρες" που θα πάνε να καπηλευτούν την λαική αγανακτηση...
Μακριά απο κομματα και συνδικαλιστικές οργανωσεις...

Ανώνυμος είπε...

Η κίνηση είναι εξαίρετη.
Ποιος θα τα διαχειριστεί ?
Δεν έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει ο Γάπας.
Μόνο επαναστατική πατριωτική κυβέρνηση μπορεί να γλυτώσει τη χώρα, τις εταιρείες κοινής ωφέλειας και τους νέους από τη χρηματιστηριακή εκποίηση κοψοχρονιά.

Ανώνυμος είπε...

να τα βαλουν τα λεφτα στον κολο τους - τα δινουν για να πανε παλι στισ τραπεζεσ κ στο χρεος οπως λεει το δημοσιευμα... εμεισ παμε για πολιτειακη αλλαγη σε ενα συστημα αμεσης δημοκρατιας στα βασικα θεματα (υποχρεωτικα δημοψηφισματα)κ εκλογη αντιπροσωπων απο λιστα κ οχι κοματα! αυτα ασ υπαρχουν εκτος κοινοβουλιου ενς οι εκλεγμενοι θα ελεχοντε κ δεν θα εχουν μονιμη θεση στην βουλη...ανα πασα στιγμη θα μπορουμε να τουσ στειλουμε σπιτι!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΕΕΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ
1.ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ
2.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΠΧ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩς ΤΑ ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Η ΔΥΑΝΣΤΕΣ