Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μποϊκοτάζ στα ΜΜΕ και τις εφημερίδες



Παρατηρώ ότι πολλοί από εσάς εκνευρίζονται με τη στάση των καναλιών και των δημοσιογραφίσκων…
Περιμένατε κάτι διαφορετικό από τα πιόνια του συστήματος που μας έφτασε μέχρι εδώ;; Επειδή λοιπόν,δεν είμαστε χαζοί και έστω και αργά,ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ…Από σήμερα σας καλώ όλους να κλείσετε τις τηλεοράσεις και από αύριο να μην αγοράσετε εφημερίδες!! Βρείτε κάτι άλλο για να περάσετε την ώρα και ενημερωθείτε από τα blogs!! Ακούστε τις φωνές των νέων και όχι τα κατευθυνόμενα λόγια των δημοσιογραφίσκων…Αυτοί έχουν ανάγκη εμάς και όχι εμείς εκείνους!! Για σκεφτείτε πόσο θα πέσουν οι διαφημίσεις τους και τα κέρδη τους όταν όλοι μας τους γυρίσουμε την πλάτη…Αν θέλουν να δείχνουν ρεπορτάζ για την Τζούλια…Δεν μας ενδιαφέρει καν τι θα κάνουν…Μην σώσουν να μας δώσουν σημασία…Και όταν κάποια στιγμή έρθουν να καλύψουν τις συγκεντρώσεις,θα τους αναγκάσουμε να φύγουν γιατί και πάλι o σκοπός του μόνο καθαρός δεν θα είναι...Αφού δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας!!

ΣΑΣ ΚΑΛΏ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΠΛΆΤΗ ΣΤΑ ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΣΙΡΆΚΙΑ ΌΛΩΝ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΆΛΙΑ….


Μετά τιμής ενάς Έλληνας 24 χρονών που δεν ανήκει σε κανένα κόμμα…που όλοι αυτοί μου απαγορεύουν να ονειρεύομαι…αλλά θα με βρούν μπροστά τους...


ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΙΘΟΎΜΕ ΤΊΠΟΤΑ


Καλή συνέχεια στον αγώνα μας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΚΑΡΙ ΜΟΥ!Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΙ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μπράβο που στα 24 σου είσαι ενεργός, σκεπτόμενος και αποφασισμένος.Τελικά είμαστε πολύ και από όλες τις ηλικίες. THEO από Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΜΕ και η Α-Παιδεία είναι τα κύρια εργαλεία χειραγώγησης.Ας μην τους βλέπουμε, ας μην τους ακούμε, ας μην τους διαβάζουμε. Αν το κάνουμε θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι.

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ. ΤΕΡΜΑ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ, ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν θα αναφέρω λαϊκή επανάσταση διότι αυτό θεωρείτε πατέντα
Τις αριστεράς , δεν τα έχω μόνο με την αριστερά άλλα με όλες τις υπάρχουσες
Ιδεολογίες , θα μιλήσω για κοινωνική εξαίρεση που δεν έχει χρώμα και δεν εκπροσωπεί κανένα κώμα , μια εξέγερση που πρέπει γκρεμίσει αυτές τις ιδεολογίες και να επινόηση μια ιδεολογία για όλη την κοινωνία ,
Να τα γκρεμίσει όλα και να τα φτιάξη από την αρχή ,
Πολιτικό σύστημα , οικονομικό τραπεζικό σύστημα , διότι πιστεύω ότι αν βρεθεί
Μια κυβέρνηση και ελέγξει όλο το τραπεζικό σύστημα θα αποδείξει ότι
Όλες έχουνε παρανομήσει και εγκλιματίσει σε μεγάλο βαθμό κατά του κοινωνικού συνόλου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ;