Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΑΚΡΩΣ Προκλητικό εξώφυλλο Ολλανδικής εφημερίδας για την Ελλάδα!



Άλλο ένα προκλητικό δημοσίευμα για την Ελλάδα και την οικονομική
της κατάσταση είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά από
την Ολλανδία.

Σύμφωνα με αναγνώστρια μας που ζει μόνιμα στην Ολλανδία τα
τελευταία χρόνια,.... εξώφυλλο Ολλανδικής free-press εφημερίδας
παρουσιάζει χαρακτηριστική φωτογραφία της Σαντορίνης και στην
θέση του σταυρού της εκκλησίας τοποθέτησαν την τουρκική σημαία!
Το εν λόγω εξώφυλλο αναφέρει ότι "εν όψει πτώχευσης οι Τούρκοι

επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα."
Σημειώστε επίσης ότι ως εφημερίδα free-press και με πολλά σημεία
διανομής σε τρένα/λεωφορεία έχει ευρεία κυκλοφορία.



πηγη

10 σχόλια:

ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλα,μιλανε και οι μονιμα μαστουρωμενοι και τραβηγμενοι.Το ξερουμε ρε ασπρουλιαρηδες οτι δεν θελετε να δωσετε αλλα χρηματα.Καλυτερα για μας,να απαγκιστρωθουμε απο την μαλακια που λεγετε Ευρωπαικη Ενωση να ησυχασουμε.Περασαμε και αλλες φορες πτωχευσεις και 400 χρονια σκλαβια και επιβιωσαμε.Καθιστε εκει να πεθαινετε απο την υγρασια και την μουχλα σας και αφηστε μας να βρουμε τον δρομο μας μονοι μας,οπως καναμε χιλιαδες χρονια τωρα.Μολις μπλεξαμε μαζι σας γαμηθηκαν ολα......

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ την Ολλανδία σας ρε. Αλλά βέβαια, πώς να μη μας έχετε άχτι. Αφού γαμάμε τις γυναίκες σας τις αδελφές σας και τις κόρες σας κάθε καλοκαίρι εδώ στο Ελλάντα.Μαμούχαλοι. Ουστ πρεζάκια

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

πέστα ρε 7.58

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη τους...τα πρεζακια εχουν αποψη για την Ελλαδα.....αλλα πως να μην εχουν κ αυτοι.. οταν στη Κυπρο ακουγεται οτι παμε για εμφυλιο....!!!!!Φανταστειτε......τι γινεται κ τι λενε για μας εξω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ερχονται πολλές Ολλανδέζες φέτος
Ακονείστε τις ΠΟΥΤΣΕΣ σας μάγκες!!!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 11:43 τα σέβη μου.ακριβώς αυτό θα κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειναι κολπο των Ολανδεζων τουριστριων. Το κανουν για να γαμαμε σκληρα και πρωτα αυτες και μετα τις αλλες.χαχαχαχαχαχααχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙ ΑΠΛΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΛΕΕΙ Η ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙΖΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΛΕΞΕΙΣ Η ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΑΠ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!