Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές με λίστα στις 17 Απριλίου!



Τις εισηγήσεις να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, εμφανίζεται έτοιμος να υιοθετήσει ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές. Μάλιστα σκέφτεται, να προχωρήσει και σε αλλαγή του σχετικού νόμου, ώστε οι εκλογές να γίνουν με λίστα, προκειμένου να μην κατηγορηθεί ότι σύρει τη χώρα σε μια ευρωβόρα διαδικασία, τη στιγμή κατά την οποία η οικονομική κατάσταση είναι τραγική.
Προκειμένου να πετύχει την αλλαγή του σχετικού νόμου- λένε οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, μπορεί να επικαλεστεί εθνικούς λόγους- δηλαδή την οικονομία μας που δοκιμάζεται.
Οι πληροφορίες έχουν κάνει τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, με αποτέλεσμα να φουντώσει η φημολογία, που μάλιστα τοποθετεί τις εκλογές μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα, την Κυριακή των Βαΐων, 17 Απριλίου, μετά από μια σύντομη προεκλογική περίοδο 20 ημερών.
Οι υπουργοί οι οποίοι τάσσονται υπέρ των πρόωρων εκλογών, επιχειρηματολογούν λέγοντας ότι αποτελούν την τελευταία ελπίδα να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ, που ήδη έχει αρχίσει να καταγράφει μεγάλη φθορά. Οι ίδιοι πιστεύουν ότι η επιμήκυνση και η ενδεχόμενη μείωση του επιτοκίου αποπληρωμής του δανείου από την τρόικα δεν μπορεί να αλλάξει το κλίμα.
Προσθέτουν ότι η κατάσταση της οικονομίας είναι δραματική και πλέον εκλείπει το επιχείρημα ότι ευθύνεται η ΝΔ, αφού π.χ. παρατηρείται τεράστια υστέρηση στα έσοδα, γεγονός που φάνηκε και σήμερα, από το έλλειμμα του ενός δισ. που παρατηρήθηκε στον προϋπολογισμό του 2011 στο πρώτο δίμηνο του χρόνου.
Ταυτοχρόνως θεωρούν θέμα χρόνου να περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ, πράγμα που όταν συμβεί θα αλλάξει την παράσταση νίκης «και θα γίνει τσουνάμι για το ΠΑΣΟΚ», όπως λένε χαρακτηριστικά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίαααα...
Ερχεται ο Giorgio νικητής από την
χεσμένη Ευρώπη,(που χτύπησε την γροθιά του
και είπε "ΟΛΑ Η΄ ΤΙΠΟΤΑ") και μας λέει
"Σας έσωσα!!!. Ψηφίστε με !!!"
Μετά θα φταίει η Ευρώπη αν μας πει
"Are you malakes.? Do you like fucking?"

Ανώνυμος είπε...

Το πιο ωραίο, είναι που θα βρεθουν
κάποιοι να τον ψηφίσουν...

Unknown είπε...

http://gamostavros.blogspot.com/ Για ολα τα λαμογια,εξαιρετικα αφιερωμενο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπουρδελαααααααα....αν δε σταματησουν αυτα τα κομματοσκυλα να ψηφίζουν δε γινεται δουλεια.Οι γέροι που εχουν φάει το παραμύθι και η ενδοξη βολεμένη γενια του πολυτεχνειου.Και αντε οι παππούδες οι φουκαράδες δε φταίνε αλλα αυτα τα μουνοσκυλα οι βολεμένοι θελουν παλούκωμα.ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ BLOG ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΟΧΗ Ή ΑΚΥΡΟ.ειναι σημαντικο να ξέρουμε

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ ΟΥΤΕ ΑΚΥΡΟ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

http://gamostavros.blogspot.com/2010/08/blog-post_223.html Ένας εισαγγελέας για σένα ρε αλήτη που βρίζεις ασύστολα το Χριστό και την Παναγία στο blog δεν υπάρχει;Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι εισαγγελείς.