Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Συνέντευξη:Πάνος Καμμένος για ολους και για όλα


 Η συνέντευξη ειναι αφιερωμένη σε ολα τα blogs. :)

Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη και πρώτη για το 2011 όπου, μιλάει για όλους και για όλα.

Πετρέλαια, Siemens, Τουρκία, Καστελόριζο, Μνημόνιο, Κερδοσκόπους, Ντόρα Μπακογιάννη, Λέσχη Bilderberg, Blogs, Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Ακόμα και για απειλές που τυχόν δέχεται....

Μια συνέντευξη στην οποία, ακούγονται πράγματα που δεν επιτρέπεται να ειπωθούν από τα ΜΜΕ στα οποία όπως μας είπε δεν τον καλούν πλέον....

Μέρος 1ο

Μέρος 2ο

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβετε πως σας δουλεύει ο Καμμένος, όταν ψηφίστηκε η δανειακή σύμβαση το ΚΚΕ ζήτησε να ψηφιστεί με 180 βουλευτές, αυτοί που υπερασπίστηκαν το 151 ήταν βουλευτές της ΝΔ(Τασούλας, Παυλόπουλος) για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν Υπέρ, αυτά τα ολίγα για τον Καμμένο που εκείνη την ημέρα τσιμουδιά για τους 180.(ψάξτε τα πρακτικά)

Ο ίδιος ο Σαμαράς δήλωσε ότι 180 δεν χρειάζονταν γιατί δεν παραχωρήθηκε Εθνική κυριαρχία...ας αποφασίσουν πιο σενάριο θα ακολουθήσουν στην ΝΔ και μετά μας ενημερώνουν.

Εκτός και αν έχει κάποιος καταγεγραμμένη ένσταση Καμμένου την ημέρα υπερψηφίσεως του Μνημονίου για τους 180 βουλευτές;


Πρακτικά βουλής: ΤΑΣΟΥΛΑΣ (ΝΔ): «Θέλω να διευκρινίσω το εξής, κύριε Πρόεδρε. Σ’ αυτήν τη μυστηριακή ατμόσφαιρα, εάν εμείς, κύριε Πρόεδρε, πιστεύαμε ότι τίθεται θέμα εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας, αυτήν την πρόταση θα την κάναμε εμείς. Ο λόγος που δεν την κάναμε είναι ότι δεν το θεωρούμε αυτό, γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα νομοσχέδιο πάρα πολύ σοβαρό, αλλά που δεν συνιστά αυτό που υπονοεί η Αριστερά. Από εκεί και πέρα, θέλω να τονίσω ότι έτσι κι αλλιώς η Νέα Δημοκρατία είναι μία παράταξη ευθύνης και το απέδειξε μέχρι τώρα.»

Ανώνυμος είπε...

Το ότι βγαίνει ένας βουλευτής και μιλάει με τη γλώσσα της πραγματικότητας κάποιοι το θεωρούν "κομπίνα".
Αγαπητέ Ανώνυμε 9:21 δεν μας "δουλεύει" ο Καμμένος, αλλά τα "αφεντικά" σου! Μήπως αναφέρεται ο βουλευτής σε φανταστικά σενάρια; Δεν σου φαίνονται τα λεγόμενά του για ΑΛΗΘΕΙΕΣ; Άσε το λοιπόν το υφάκι το δήθεν για... άλλα πρόβατα!

Κώστας@Χανιά

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κώστα, εγώ ήμουν πολύ συγκεκριμένος...ο Καμμένος ψεύδεται για τους 180 ψήφους του μνημονίου που έπρεπε να είναι ως μίνιμουμ γιατί αν δεν ψεύδεται θα πρέπει να εξηγήσει γιατί η ΝΔ κράτησε την θέση που κράτησε και γιατί ο ίδιος ο Καμμένος δεν ανάφερε τίποτα από αυτά που αναφέρει στο video. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.(αυτά βρίσκονται στα πρακτικά και δεν αμφισβητούνται)

Όσο για την αλήθεια, ας μας πει τι σχέσεις είχε με την συμμορία Βλαστού αυτός και ο Μαρκογιαννάκης και γιατί λιντσάρανε τον αρχηγό της ΕΥΠ αυτός και τα αφεντικά του όταν βγήκαν τα ονόματα τους στον αέρα χωρίς λόγο από την στιγμή που δεν είχαν σχέση όπως ισχυρίζονται.

Το συνδικάτο εμπλέκει τους Μαρκογιαννάκη, Καμμένο και Σαλμά. Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής των φυλακών Χανίων

http://aegaio.blogspot.com/2009/07/blog-post_5015.html

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως λέει αλήθειες που δεν γνωρίζουν οι πολλοί και αυτο είναι που χρειαζόμαστε τώρα.
Μακάρι να μιλούσαν κι άλλοι πολιτικοί έτσι..
Διαδώστε το όπου μπορείτε για να μάθουν όλοι τα δικαιώματα τους και το τι μας σκαρώνουν!!!
Φτάνει πια με τα κόμματα!!
Αντε ρε Ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K.X

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς ήταν μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ το 1992! Αυτό δεν το ξέρει ο εξυπνάκιας-λαμόγιο Καμμένος. Αν φοράει παντελόνια να παραιτηθεί. Προς τα έξω βρίζει τους μασώνους και από πίσω τους υπακούει τυφλά και είναι σκυμμένος στα 4.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες, αλλα ο Καμμενος οταν τα λεει αυτα εκπρωσωπει τον Καμμενο και οχι την Ν.Δ. Μια χαρα τα λεει. Τουλαχιστον να ψαχτει λιγο ο κοσμος που θα τα ακουσει μπας και αλλαξει κατι προς το καλυτερο!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι φίλε μου να τα λέμε, αλλά η ουσία είναι τι κάνουμε. Με ένα απλό ψάξιμο στο internet μπορείς να βρεις τη λίστα με τους Έλληνες που ήταν μέλη της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ. Θα δεις λοιπον και το όνομα του Αντωνη Σαμαρά. Αν ο Καμμένος είναι και αισθάνεται πραγματικός Ελληνας και όχι ελληνόφωνας να παραιτηθεί από τη Νέα Δημοκρατία και να ιδρύσει δικό του κόμμα, και να μην κάθεται να προσκυνάει τον μασώνο το Σαμαρά. Καμμένε επειδή ξέρω ότι διαβάζεις τα σχόλια σταματα να έισαι στα 4 και σήκω όρθιος όπως αρμόζει στον Ελληνισμό. ΔΙΑΓΡΑΨΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

OMADEON είπε...

Κατ' αρχήν πρέπει να πω ότι το δεύτερο βίντεο μου φάνηκε εκπληκτικό σε πολλά σημεία του. Οχι γιατί του δίνω δίκιο σε όλα, έχω και κάποιες διαφωνίες. Ομως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέρος του βίντεο 2 είναι σωστότατο και μάλιστα το πρότεινα σε φίλους... αριστερούς, σαν κι εμένα. Ομολογώ ότι πρώτη φορά συμπάθησα τον Καμμένο. Ανέκαθεν μου φαινόταν υπερβολικός σε ορισμένα θέματα, υπερβολικά εθνικιστής, κλπ. Επισης σωστά επισήμαναν κι άλλοι σχολιαστές την αντίφαση με το γεγονός ότι ΚΑΙ ο Σαμαράς ΚΑΙ άλλοι της Ν.Δ. ανήκουν στη λέσχη... κρυψίνοων μεγαλομανών πλουτοκρατών παρανοϊκών "Μπίλντερμπεργκ" (χαχαχα... το είπα με δικά μου λόγια). Σκέφτομαι να γράψω μια φιλική κριτική, όπου στα περισσότερα -πιστέψτε το ή όχι- θα συμφωνήσω μαζί του... ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ, όχι επικριτικά.

OMADEON είπε...

Για το βίντεο 1 δεν έχω να πω πολλά, το αφήνω προς το παρόν. Επειδή είμαστε εθισμένοι σε γκρίνιες και επικρίσεις, θα επικεντρωθώ λίγο στα ΘΕΤΙΚΑ του βίντεο 2. Θετικά σημεία, η σαφήνεια και η απλότητα με την οποία εξήγησε τους πιο... προδοτικούς όρους του μνημονίου, η φιλική, ΑΚΡΙΒΗΣ γνώση και αντίληψή του για τα μπλογκ. Η καταγγελία κατά των μη-εκλεγμένων πολιτικών προσώπων που ειναι λακέδες μεγάλων συμφερόντων. Η επισήμανση της τοκογλυφίας και ορισμένων ελάχιστα γνωστών στο ευρύ κοινό σημείων (αν κι εμείς στα μπλογκ τα ξέρουμε). Και άλλα πολλά. Τώρα... υπάρχουν και σημεία διαφωνίας. Περιληπτικά θα πω 3.

1. Το πρώτιστο συμφέρον κατά της Ελλάδας δεν είναι εθνικό, αλλά οικονομικό. Από το οικονομικό θέμα πηγάζει και το εθνικό. Βαρέθηκα να συζητάω το θέμα, λυπάμαι, αλλά διαφωνούμε.
2. Οι βουλευτές στην πλειοψηφία τους, λυπάμαι πάλι, αλλά... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αθώοι, όπως διατείνεται ο Πάνος. Είναι τουλάχιστον κότες και συνεργοί. Η Σακοράφα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξαίρεση, από την πλευρά των ΠΑΣΟΚων. Και η ΝΔ φέρθηκε παρόμοια με τις υπόλοιπες "κότες".

3. Το κοινοβουλευτικό σύστημα αμφισβητείται διότι έφαγε τα ψωμιά του, διεθνώς. Αποτελεί αφελέστατη... συνωμοσιολογία του Πάνου να νομίζει ότι πλήττεται για λόγους σκοπιμότητας. Οι περισσότεροι πολιτικοί ΕΙΝΑΙ διεφθαρμένοι. Ας πρόσεχαν... χεχε