Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος κόβει και το σεξ από τους Έλληνες...!



Μας το κόψαν. Το δείχνουν οι μετρήσεις τους. Μας το κόψαν νωρίτερα βέβαια με διάφορα κόλπα (άγχος, φόρτο εργασίας, τροφές μολυσμένες, ραδιο-ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, ψεκασμούς ίσως, χαζοτηλεόραση, μη-κοινωνικότα και ατομισμός).
Σεξουαλική δραστηριότητα πεσμένη σημαίνει και.....
μικρότερη επαναστατικότητα. Μικρώτερη αντίδραση. Για να περνάνε τα μέτρα τους. Τα ξέρουν όλα αυτά. Πολύ καλά. Αιώνες τα μελετούν. Και τα εφαρμόζουν με χίλιους τρόπους.
Ξέρουν καλά ότι το σεξ ως ένα από τα κέντρα της ανθρώπινης ευτυχίας και ως βασικό ένστικτο δεν καταστέλλεται. Με νόμους, ηθικούς κανόνες και κοινωνικούς κλπ. Είναι σαν τον ύπνο. Πρέπει να κοιμηθείς. ‘
Μόνο με χημικά, ηλεκτρομαγνητικά και τέτοια κόλπα έχεις πετυχημένη καταστολή του σεξ. Αλλιώς ημίμετρα. Τα όνειρα και οι επιθυμίες έρχονται και ξανάρχονται. Και στον πιο άγιο και ασκητή. Και το σώμα συνεχίζει την λειτουργία του και παράγει τα …τι πρέπει τέλος πάντων ως σώμα.
Ξέρουν καλά επίσης ότι το σεξ συνδέεται με διάφορα άλλα πράγματα του ψυχισμού μας. Πολύ ενδιαφέροντα για τις επιδιώξεις τους. Είναι μία από τις κυριες ωθήσεις για την οικονομική μας δραστηριότητα, για παράδειγμα. Για την κοινωνικότητά μας επίσης.
Ιδεολογικά εννοείται ότι το έχουν διαστρέψει το σεξ εδώ και αιώνες. Εχει πάρει μες το μυαλό μας την θέση εργαλείου κατάταξης στην κοινωνική ιεραρχία του “ή άρχεις ή άρχεσαι”. Σκεφτείτε τις διάφορες βρισιές που λέμε και τον ψυχολογικό τους αντίκτυπο. Ποιος και γιατί φρόντισε να έχουν φράσεις όπως “σου γ… η μάνα”, “μας γ..ες”, τον αντίκτυπο που έχουν; Τι σχέση έχει η πράξη με την κοινωνική κατάταξη; Κι όμως.
Ολα αυτά θα τα αντιμετωπίσει, της έρχονται, η κοινωνία μας, μπροστά της σαν τα δάνεια ακριβώς. Ηδη έχουμε διαζύγια επί διαζυγίων και νέους που μπαίνουν σε οικογένεια, εντελώς απροετοίμαστοι να αφήσουν την “γλυκειά ζωή” της ερωτικής ελευθερίας. Και καταλήγουμε σε κοινωνικά δράματα, που απαιτούν και την οικονομική συνδρομή του δημοσίου.
Το σεξ έχει συνδεθεί με το αίσθημα της κτήσης και της ζήλειας, χωρίς φυσικά να είναι έμφυτο αυτό. Και με μια σειρά άλλα πράματα. Πολύ επικίνδυνα ακόμη και σήμερα για δημόσια συζήτηση.
Το πουλάνε βέβαια το sex, πέντε φράγκα το χωνάκι, διότι ως εμπόρευμα είναι ΠΟΛΥ αποδοτικό, και το διαστρέφουν καθημερινά, αλλά του δώσαν την ίδια καταναλωτική θέση των υπόλοιπων άχρηστων προϊόντων που μας πουλάνε. Βγάζουν πολλά λεφτά εννοείται.
Δυστυχώς σε όλο αυτό έχουμε όλοι ευθύνη. Διότι η απέραντη υποκρισία μας, δηλαδή η άρνησή μας να συζητήσουμε το θέμα με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, δεν μπορεί να αποδοθεί σε κόμματα ή άλλες “οργανώσεις” μόνο.
Εχει ο καθένας μας μεγάλη ευθύνη για το ιδεολογικό πλαίσιο μέσα στο οποίο είναι ενταγμένη σήμερα η ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
Το σεξ είναι εντέλει υπερόπλο. Και ο έλεγχός του είναι προαιώνιος και σχετικά αποτελεσματικός. Ελέγχοντας την σεξουαλική συμπεριφορά, ελέγχεις την κοινωνία. Και εδώ ο πόλεμος σε υψηλό επίπεδο δεν είναι για τα φράγκα. Για τον έλεγχο είναι. Και πάντα για τον έλεγχο ήτανε.

http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_3927.html