Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΗΘΕΛΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ....


Anti-ntp:Νταξει ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος... όμως υπάρχουν και άτομα μάλαμα...οφείλουμε να το παραδεχτούμε..αλλα πάνω από όλα προέχει η πατρίδα μας


Γνωρίζοντας την ανεργία που μαστίζει τους Έλληνες τη στιγμή που δουλεύουν κάθε εθνικότητας λαθραίοι μετανάστες σε δουλειές που μπορούσανε να εργάζονται δικοί μας, προσπαθήσαμε, όποτε βγαίναμε έξω να καθόμαστε σε καταστήματα Ελλήνων..ενώ..


. προσέχαμε να μην εργάζονται μέσα ξένοι. Όχι μόνο από αντίδραση αλλά και για θέμα υγείας δικής μας εφ όσον κανένας από αυτούς δεν έχει βιβλιάριο υγείας κι όλοι γνωρίζουμε τι είδους νοσήματα κουβαλούν επάνω τους με κυριότερο τη φυματίωση που βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας. Παράλληλα φροντίσαμε να γνωστοποιήσουμε σε Έλληνες γνωστούς μας καταστηματάρχες την αιτία αυτής της αποχής από τα μαγαζιά τους, διαφορετικά δεν έχει νόημα η ίδια αποχή. Πιστέψτε με, αν το έκαναν όλοι οι παραθεριστές τότε θα δούλευαν πολύ περισσότερα Ελληνόπουλα σε τέτοιες δουλειές.

Συναντήσαμε έναν ιδιοκτήτη πιτσαρίας που κάθε χρόνο μάζευε εκεί το κάθε καρυδιάς καρύδι, από γραφεία ευρέσεως εργασίας. Φέτος είχε αποκλειστικά και μόνο Ελληνόπουλα στο μαγαζί τους κι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Τον ρωτήσαμε πώς κι έτσι αυτή η αλλαγή και μας απάντησε ότι «είχε πάθει πολλά από τους ξένους» γι αυτό πέρυσι τον Οκτώβριο αποφάσισε την επόμενη σαιζόν να προσλάβει μόνο Έλληνες. Μας είπε ότι τον κλέψανε επανειλλημένως αλλά αυτός δεν το έβαζε κάτω επειδή …είναι οπαδός Σύριζα κι έπρεπε να βοηθάει τους ξένους!!!!!

Πέρυσι είχε πάθει ένα ρεζιλίκι που ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. Είχε προσλάβει τρεις Αλβανίδες (οι δύο έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα) οι οποίες δούλευαν όλες μαζί στην πρωϊνή βάρδια. Αργά το απόγευμα επέστρεφαν στο σπίτι που είχε διαθέσει ο εργοδότης για να μένει το προσωπικό, ενώ τις αντικαθιστούσε η επόμενη βάρδια, επίσης μετανάστες που έμεναν στο ίδιο σπίτι.

Ε, λοιπόν οι Αλβανίδες είχαν μετατρέψει το σπίτι σε οίκο ανοχής, εν αγνοία του ιδιοκτήτη!!!! Έπαιρναν βίζιτες έχοντας η κάθε μία ένα δικό της δωμάτιο αφού απουσίαζαν οι υπόλοιποι.!!!! Κάποιος δυσαρεστημένος «πελάτης» που είχε κολλήσει κάποιο σκολαμέντο από αυτές (πιθανόν βλενόροια) τις κάρφωσε στο γιατρό κι αυτός τις «έδωσε» στην Αστυνομία. Όταν τις έπιασε η αστυνομία, οι «κυρίες» αυτές κατήγγειλαν ότι τις προωθούσε ο εργοδότης τους σε αυτή τη δουλειά!!!!! Ο άνθρωπος μέχρι να ξεμπλέξει είδε κι έπαθε. Ιδροκοπάει καθημερινά από το πρωΐ ως το βράδυ στο φούρνο της πιτσαρίας του γιατί όλα τα ζυμάρια και το ψήσιμο περνάνε από τα χέρια του, ειδικά το καλοκαίρι δεν βρίσκει χρόνο ούτε να κοιμηθεί καλά καλά και να βρεθεί παρ ολίγον κατηγορούμενος για μαστρωπεία!!! Έτρεξε όλος ο κόσμος να τον υπερασπιστεί αλλά μέχρι να ξεμπλέξει του φυγε η ψυχή του ανθρώπου.

Αυτό του έγινε μάθημα. Φέτος εργάζονται στο μαγαζί του αποκλειστικά Έλληνες κι όπως μας είπε χαρακτηριστικά:

« Καλύτερα είναι τα λεφτά μας να μένουν στην Ελλάδα. Τον ξένο νομίζεις ότι τον πληρώνεις λιγότερο αλλά στην πραγματικότητα σου κοστίζει χρυσάφι επειδή τα λεφτά του τα στέλνει έξω, αλλά και στην Ελλάδα να τα κρατήσει, πάλι εσύ είσαι χαμένος. Είναι αχάριστοι, αγνώμονες, τουλάχιστον όταν δίνεις δουλειά σε Έλληνα, έχεις και τη συνείδησή σου ήσυχη».

Ελευθερία Λόγου.



http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/08/blog-post_1380.html

5 σχόλια:

yotaras είπε...

entaksei paidia uparxoun periptwseis!alla pws na to kanoume oi ksenoi einai poio douleftarades apo mas gt den exoun mathei na zoun opws emeis alla zoun sth ftwxia!kai gia 20 evro merokamato doulevoun aftoi...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ναι συμφωνώ... ενώ εμείς... είμαι κοπροσκυλα...μονο φραπες.....

Lazy Dog είπε...

Οχι φραπε, freddo πια...γιναμε ευρω(πεη) χαχαχαχα....

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ναι σορρυ..ο φραπες είναι πλέον ΚΙΤΣ... ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΙΤΣ ΣΑΣ ΓΑΜΩΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η αλήθεια. Εμείς βγάλαμε τα μάτια μας και
αφήσαμε τα ελληνόπουλα χωρίς δουλειά. Και το ευχαριστώ τους ειναι
να μας βρίζουν και να μας σκοτώνουν. Και αν με λέει το σύριζα ρατσιστή ναι είμαι ρατσιστής.