Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ο Σβαρτσενέγκερ θα μιλήσει στο Bohemian Grove.




Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει προγραμματιστεί να βρεθεί με ένα πλήθος πλουσίων και ισχυρών ανδρών στην ετήσια συνάντηση στο ......Bohemian Grove.

Κανείς βέβαια, εκτός από τα μέλη του «Bohemian Club» και τους επισκέπτες, δεν θα ακούσει την ομιλία του κυβερνήτη, η οποία άλλωστε, όπως και οι υπόλοιπες ‘εκδηλώσεις’ - στην διάρκεια των 17 ημερών – θα γίνουν με απόλυτη μυστικότητα.

Πλουτοκράτες και ισχυροί αυτού του κόσμου, μεταξύ των οποίων και πρώην πρόεδροι, κάθε χρόνο συρρέουν στο 2.700 στρεμμάτων δασικό καταφύγιο, όπου ούτε οι γυναίκες, εκτός από τους υπαλλήλους του άλσους, ούτε ξένοι και των δύο φύλων επιτρέπονται.

"Είναι μια ιδιωτική λέσχη κυρίων", λέει ο εκπρόσωπος του Club, Sam Singer. «Οι άνθρωποι έρχονται να ξεφύγουν από τα καθήκοντα της καθημερινής ζωής. Δεν επιθυμούν να είναι στην πρώτη σελίδα του τύπου».

Το Club έχει περίπου 2.000 μέλη.

Αναμειγνύοντας το γλέντι με περίεργες τελετουργίες και συζήτηση σοβαρών θεμάτων, οι Bohemians ακούνε μια σειρά ομιλητών, που για φέτος, περιλαμβάνει τον μεγιστάνα των media, Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος θα μιλήσει για "το μέλλον των ειδήσεων" και οι πρώην υφυπουργοί George Shultz και James Baker που θα μιλήσουν για τις «διεθνείς σχέσεις» και «την απειλή της τρομοκρατίας».

Η λίστα με τους ομιλητές, στους οποίους περιλαμβάνεται ο πρώην Πρόεδρος George H.W. Bush το 1995 και ο - λίγο αργότερα πρόεδρος - Ρίτσαρντ Νίξον το 1967, παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.

Διαβάστε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2010/08/bohemian-grove.html#ixzz0vVvXGX1a

2 σχόλια:

David είπε...

agonisti des avto. pws ksefuge apo tin music endastry? an deis ta lyricks einai san na tragoudaei o diavolos. pes mou tin gnwmi sou. Davidoeo

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

ποιο αυτό???