Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Στο κόμμα Φλωρίδη οι Λοβέρδος-Στουρνάρας!


Γελάει ο κόσμος με την απαξίωση της συγκυβέρνησης- τέρμα τα δίφραγκα για Σαμαρά-Κουβέλη
Από τον Βασίλη Μπόνιο
 Το Σεπτέμβριο τέρμα τα δίφραγκα της κυβέρνησης Σαμαρά...


Ο Κουβέλης θα πάει να συναντήσει τον Καρατζαφέρη στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Θα τον θυμάται μόνο ο Μαλέλης ο οποίος χάρη στις επαφές του με τη ΔΗΜΑΡ αναβαθμίστηε, από σκάουτερ της Πετρούλας σε ομόσταυλος του Γρηγόρη Ψαριανού, έστω και για λίγο.

Ο Σαμαράς του χαρατσιού της ΔΕΗ και των ιδιωτικοποιήσεων, ακούει τις παρόλες του Μανιτάκη- ο οποίος υποδύεται τον  Γκόρτζο των δημοσίων υπαλλήλων- θα αισθάνεται την καυτή ανάσα του Δημ. Αβραμόπουλου.

Η αλλαγή ηγεσίας στο πρώτο κόμμα -όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό σήμερα που ο Ανδρέας Κωνσταντάρας στο Mega θέλει τη συγκυβέρνηση να έχει κάνει τους πολίτες ευτυχισμένους- θα είναι απαίτηση της βάσης της ΝΔ.

Χρειάστηκε να περάσουν ελάχιστες κυβερνητικές μέρες για να αποδεχθεί ότι στόχος του τρίο (Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος) είναι η φτωχοποίηση του λαού και μόνο αυτή. Το σατανικό σχέδιο αφορά όλο το Νότο της Ευρώπης και είναι καλοστημένο.

Θα προκαλούσε εντύπωση αν τολμούσε ο Μπερλουσκόνι να επανέλθει διεκδικώντας την εξουσία χωρίς να του συμβεί κάποιο «ατύχημα».

Στα δικά μας τώρα: Το Σεπτέμβριο θα λάβει σάρκα και οστά το κόμμα του Φλωρίδη υπό τις ευλογίες Σημίτη με τους Λοβέρδο-Στουρνάρα σε κεντρικούς ρόλους. Στόχος του κόμματος Φλωρίδη θα είναι η ανακοπή της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία.

-Γιώργο, να μάθεις γερμανικά...

Ήταν η συμβολή του Κώστα Σημίτη στον Φλωρίδη ενόψει του νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα έλθει να ψαλιδίσει τόσο τη ΝΔ, όσο και ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ.

Πάντως οι 3 της συγκυβέρνησης προφανώς αγνοούν σε τι είδους περιπέτεια έχουν μπει, διαφορετικά δεν εξηγείται η αφέλεια στελεχών της κυβέρνησης όπως ο Νότης Μηταράκης, ο οποίος καταγράφει τηλεοπτικά χιλιόμετρα αντί να ξημεροβραδιάζεται στο υπουργείο του.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τις εκλογές και αυτή η κυβέρνηση έδειξε το απάνθρωπο πρόσωπο που έκρυβε κάτω από το προσωπείο της.
πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι υπηρξαν κ οι αφελεις που την πιστεψαν σαν σανιδα σωτηριας!!κακα τα ψεμματα το τοπιο δεν αλλαζει αν δεν δοθει μαχη σκληρη!δυστυχως αναμεικτη με αιμα!!σ'ενα κρατος που καταπατουνται οι νομοι του συνταγματος!κ δεν εφαρμοζονται
καποιοι λειτουργουν φασιστικα!κ πρεπει να επανελθει η δημοκρατια κ η
ιστορια εδειξε τον τροπο!