Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Μήπως το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δεν είναι πια ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ;



Για δεύτερη αν όχι Τρίτη συνεχή χρονιά, μειώνεται δραματικά ο αριθμός των Ελλήνων προσκυνητών στους Αγίους Τόπους κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα περισσότερα ταξιδιωτικά γραφεία ακύρωσανή μείωσαν κατά πολύ τα οργανωμένα ταξίδια για τις ημέρες αυτές. Ο λόγος; Μα το γεγονός ότι πλέον οι έλληνες προσκυνητές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ στους Αγίους Τόπους από... τους υπευθύνους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων! Σας φαίνεται υπερβολικό αυτό που γράφουμε; Αρκεί να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στο τι έγινε πέρισυ και πρόπερσι την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου κατά την τελετή του Αγίου Φωτός που η Παλιά Πόλη Ιερουσαλήμ «σφραγίστηκε» από την Ισραηλινή Αστυνομία με την έγκριση βεβαίως του κ. Θεοφίλου, του γνωστού «μοιχεπιβάτη» του θρόνου της Σιωνίτιδας Εκκλησίας. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ )


Ο κατ’ όνομα Ελληνορθόδοξος «Πατριάρχης» δεν εξασφάλισε ούτε φέτος, για την ακρίβεια αυτός είναι ο υπεύθυνος των σχεδίωντης Ισραηλινής Αστυνομίας, την είσοδο στους έλληνες προσκυνητές, κάτι βέβαιαπου φρόντισαν έγκαιρα τόσο η Ρωσική Αποστολή στους Αγίους Τόπους όσο και όλες οιυπόλοιπες Ορθόδοξες Αυτοκέφαλες Εκκλησίες.
Έτσι ο κ. Θεόφιλος μετά την…ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ της ελληνικής σημαίας από την αίθουσα του θρόνου τώρα προχώρησε στην αποκαθήλωσητων ελλήνων προσκυνητών από τους Αγίους Τόπους. Βέβαια τον δίσκο δεν ξέχασαν νατον περιφέρουν χθες Μ. Πέμπτη σ’ όλες τις εκκλησιές, ακόμη και στο μικρότεροχωριουδάκι για την ενίσχυση του πάμπλουτου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων..!
Φαίνεται ότι η επόμενη κίνηση θαείναι η αφαίρεση του επιθέτου ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ από τον τίτλο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Ντροπή!!!

3 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΛΔΙΜΤΣΗΣ είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΣΕΒΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΘΗΜΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ κκΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ.ΕΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

2.41 Αν εσυ νιωθεις ευλογημενος που γνωρισες τον Θεοφιλο εγω νιωθω θυμο και αγανακτηση για τον μοναδικο πατριαρχη μας τον ΑΔΙΚΑ φυλακισμενο για τοσα χρονια ,ΕΙΡΗΝΑΙΟ !!! Νιωθω θυμο για την αδιαφορια ολων των Ιεραρχων και ολου του Ελληνικου λαου που δεν εχουν κανει ΤΙΠΟΤΑ τοσα χρονια τωρα για τον ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ ,ΤΑΠΕΙΝΟ ,ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ !!!!!Προσκυνατε ολους τους εντολοδοχους της Μασωνιας που ενας απο αυτους ειναι και ο δικος σου Θεοφιλος ,και ολοι οι μεγαλοσχημονες Ιεραρχες.....Και να θυμασαι κατι...Οσο υπαρχει Θεοφιλος το Πατριαρχειο Ιεροσολυμων δεν θα ειναι ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ !!!!Μονον οταν θα αποδοθει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και μπει στον θρονο του ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ,τοτε θα λειτουργουν ολα υπερ των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!!!!!Καταλαβες ποιος σηκωνει για χρονια τον σταυρο ??????

Ανώνυμος είπε...

kalo lamogio einai..exei poulisi kai oti ektasis exei i ekklisia stous evreous kai afini na pethanoun ta monastiria ekei apo monaxous gia na adiasoun kai na mporoun na ta ekmetaleftoun poulontas ta. Oso gia to pos psifistike kai pire tin thesi pou einai tora as rotisete kai na mathete gia ton irineo pou ton exei apomonosi akoma kai apo ta vasika ekei pou vriskete...to megalitero thema olis tis orthodoksis ekklisias einai auto xoris na anafero kai ta grafomena gia neo nao tou solomonta..arketa opios theli as psaksi!