Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


Δείτε το βίντεο!


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βαρεθηκα τισ προφοιτειεσ τουσ αγιουσ και ολα αυτα!!!!! και οτι αλλο λενε...
αν υπαρχει θεοσ ασ βοηθεισει....οποιοσ και ναναι ...βοθδασ, κουδασ,κτλ δεν μπορω να βλεπω αλλο την πατριδα μου να κατανταει ετσι..... και τουσ ανθρωπουσ να υποφερουν για 10 μαλακεσ....
αισχοσ
σωκρατισ

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε εσείς από τις προφητείες. Όταν θα σας μπει το αγγούρι στον κώλο θα δούμε τι θα κάνετε. Ελεεινοί και δειλοί, ψάχνετε αφορμές για να μην αντιδράσετε δυναμικά (όσοι το κάνετε).

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι πιο πάνω..ήδη επαληθεύονται οι προφητείες.
Όταν λοιπόν μπει το αγγούρι στο δικό σας..πρωκτό,
εδώ θα είμαστε (ελπίζω) να τα ξαναπούμε.

Ο Θεός μαζί μας..
A.V

Ανώνυμος είπε...

11:26 π.μ.
Άλλα αντί άλλων κατάλαβες.

Ανώνυμος είπε...

KI OTI ΛEEI BINTEΟ ,ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Θ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑΜΑΣΤΕ ,ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!!
λεφ

Ανώνυμος είπε...

12:26 ακριβως οπως τα λες ειναι!κ παρολο που ηδη εχουν αρχισει να επεληθευονται οι προφητειες καποιοι συνεχιζουν το χαβα τους.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι από τους πολιτικούς ελάχιστοι πιστεύουν στο Θεό, από τους Ελληνάρες που έχουν αυτοσκοπό το χρήμα και τη προβολή ελάχιστοι πιστεύουν στο Θεό, από αυτούς που κάποιοι βάζουν να κλέβουν, να καίνε και να καταστρέφουν περιουσίες χωρίς λόγο κανένας δεν πιστεύει στο Θεό. Αν γινόταν αυτό που είπε ο Παϊσιος, να ψηφίζουμε όσους πιστεύουν στο Θεό, όπως πχ ο Καποδίστριας τότε δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το χάλι. Υπομονή και επιστροφή στο Θεό, από μια κοινωνία που πιστεύει και πράτει το Λόγο του Θεού θα βγουν και καλοί πολιτικοί.