Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Υποψήφια με την ΝΔ στις Σέρρες η σύζυγος του Μαγκριώτη!


Υποψήφια με την ΝΔ στις Σέρρες η σύζυγος του Μαγκριώτη!Μετά την διαγραφή και των 3 βουλευττών της ΝΔ στο Νομό Σερρών, το γαλάζιο επιτελείο, σκέφτεται πολύ σοβαρά (κατά άλλους έχει κλειδώσει) την υποψηφιότητα της κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή για τις επόμενες εκλογές, στην γενέτειρα του Εθνάρχη.


Ωστόσο η έκπληξη είναι οτι η εν λόγω κυρία είναι σύζυγος του νυν υφυπουργού Υποδομων και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαγκριώτη.
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Yperoxh h kuria,tou peutei polu tou Giannakh!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Mην τρελαθουμε τετοια ωρα!!απο που κ'ως που;τι σχεση εχει η φωτεινη με το κομμα;διευθυντρια σε τοπικο καναλι ειναικαι αυτο γιατι ανηκει στον πατερα της οικογενειακη επιχειρηση και γνωριζουμε που προσκειμενη ειναι πολιτικα ναι συζηγος με τηλεπαθεια!!εδω οι Σερραιοι εσβησαν τον αχιλλεα θα ψηφισουν την φωτεινη;σιγουρα 15 ατομα που δουλευουν στο τοπικο καναλι και μερικοι γλυφτες και λαμογια δεν κοιμομαστε ολοι εδω!να το δω κ'αυτο!!!οσο για τους βουλευτες που καταψηφισαν χρονια εκλεγονται εχουν ηθος ειναι κ θρησκευομενοι

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥΜΠΙΕ
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!ΑΝΤΕ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ;

Ανώνυμος είπε...

-Η συμμορία εκβιαστών,τυχοδιωκτών,εκδοτών, ραδιοτηλεοπτικών μμε, γλυφτών, στρυμονιάδων, ροταριανών,καί τακτικών θαμώνων ευαγών ιδρυμάτων προδοτών, αρπαχτικών, (είναι πολλά στό κιμέρι!!!!! ξέρει ο αλάρ γιά τόν καπετάν Μητρούση), στά Σέρρας στό προσκήνιο!!! Φτούσας. Πήγαινε πρώτα νά εξοφλήσειςτό γαμήλιο γλέντι σου στό Αι-γιάννη μαρή τριουράπα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

-Πρέπει νά εξαφανιστεί αυτή τών "αμαξηλατών" η συμμορία να΄εξαφανιστεί από τίς Σέρρες καί τά παράσιτά της.Οι Σερααίοι ξε΄ρουν πολύ καλά..όταν έρθει η ώρα!!!!