Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ"


«Μετά βεβαιότητας έρχονται εκλογές και ο λαός θα σαρώσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα», ανέφερε στην ομιλία της στο Ιδρυτικό Συνέδριο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Ντόρα Μπακογιάννη. Ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της σημερινής σύσκεψης προκειμένου ο...
ελληνικός λαός να ξέρει «ποιοι είναι αυτοί που την ώρα της μεγάλης κρίσης σκέφτηκαν ιδιοτελώς και έκρυψαν το κεφάλι τους στην κομματική άμμο».

Τέλος, η κα Μπακογιάννη τόνισε ότι σήμερα στην Ελλάδα «υπάρχουν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που επενδύουν στη χρεοκοπία και την επιστροφή στη δραχμή».
«Κανείς, όμως, δεν εξηγεί στους πολίτες ποια δραχμή θα είναι αυτή. Η δραχμή δεν θα είναι του 2000. Θα είναι η δραχμή της πρώτης μεταπολεμικής περιόδου.
Αυτά τα συμφέροντα πρέπει να πολεμηθούν. Και θα πολεμηθούν απ' όσους σήμερα έχουν απόλυτη συνείδηση ότι το μέλλον μας είναι μόνο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης», κατέληξε η κα Μπακογιάννη.
πηγη

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε να ρθουνε εκλογες να πας σπιτι σου μια και καλη

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές να έρθουνε εσύ όμως βρωμομασσώνισσα να ξεκουμπιστείς

Ανώνυμος είπε...

θα φας γιαουρτη προβειο κλεφτρα..........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΕ ΤΗ ΠΕΡΔΙΚΑ.... ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΑΠΛΑ ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΑΜ?

Σιγαλας Μακαριος είπε...

να ρθουν εκλογές να φας τη φολα απόγονε του κομη δράκουλα να ησυχασουμε...

Ανώνυμος είπε...

μα καλα ρε παιδια ειναι δυνατον αυτη η σουσουραδα να πιστευει πως θα μπει στη βουλη? σε αλλο πλανητη ζει?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΚΙΩΣΑ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ,ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ. ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

αντε να ρθουν εκλογες να παρεις τον πουλο γιατι βουλη μονο σε φωτογραφια θα ξαναδεις, να πας με την βρωμοοικογενεια σου πισω στον πυργο σας στην Τρανσυλβανια βρωμοδρακουλες..

Γιωργος είπε...

Η κορη του ΕΦΙΑΛΤΗ γιατι χαιρεται?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12:09 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΡΟΦΑ ΚΟΡΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ........ΣΩΘΗΚΑΜΕΕΕΕΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός θα σαρώσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα και σένα τι θα σε κάνει, μπουμπουνιέρα;

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή η Μπακογιάννη σωστά πράματα έλεγε και έτρωγε βρισίδι ακόμα και μέσα στη ΝΔ που ήταν, όταν μιλουσε για ένα θέμα την έκραζαν ότι και καλα θαβει τον καραμανλή. Ιδιωτικοποιήσεις έλεγε, έκραζε ο κόσμος...τώρα καλά να πάθει ο κόσμος, να στήσει τον κώλο του να τον γαμήσουν όλοι με τη σειρά για τα καλά...γιατί όταν δεν κάθεσε να σκεφτείς τι είναι το καλό για σενα και την πατριδα σου, απλά γκρινιάζεις βρίζεις σκρόφες και προδότες και νομίζεις ότι φταίνε οι άλλοι , ενώ φταις εσύ κολοΝεοελληνα που έχεις ξεφτυλίσει την ελλάδα παγκοσμίως. Μην ακούτε τη λέεει η Μπακογιάννη, απλά βρίστε την, θα κερδίσετε πολλά. Δεν θα έχετε να φάτε σε λίγο, να πάτε στον Σαμαρά και στην Παπαρήγα να σας ταϊσουν τον αρτο τον επιουσιο!ορνια και ξεφτύλες με την καφρίλα σας διαλύσατε τη χωρα

Ανώνυμος είπε...

EKLO..YES SIR !!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο 2:21! Μπράβο! Μια χαρά τα λες! Ελπίζω το παρακράτος του Μητσοτάκη να σου δίνει αρκετά εσένα ή του μπαμπά σου για να μπαίνεις και να σπέρνεις τη μία μ@λ@κί@ μετά την άλλη. Αφού θεωρείς τη Ντόρα κεφάλαιο για την ελληνική πολιτική και οικονομία είτε μεγάλος καραγκιοζοπαίχτης είσαι είτε εχεις γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς! Ή και τα δύο! Θες μερικά επειχηρήματα για να σου εξηγήσω γιατί θεωρώ τη Ντόρα μεγάλη κ@ριόλα? Μπορεί κάποιος επόμενος σχολιαστής να βρει όρεξη να σου εξηγήσει...εγώ απαξιώ! Αν και δεν το νομίζω...είναι γελοίο ακόμη και να ασχολείσαι με ένα κατακάθι σαν αυτό...

koursaros είπε...

ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ.....................ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΚΟΡΩΝΑ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΑΝΕΙΣ.ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.

koursaros είπε...

ΚΑΙ Η ΝΗΣΤΙΚΙΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕ …………………………………………ΕΡΕ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΝΔ ……………………………..ΤΕΡΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ……………………….ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΝΟΣ……………………….ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΗ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ………………………………ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ (ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ)…………………………ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Predator ειμαι ο 2.21 είμαι ανεργος και εχω ερθει στο εξωτερικό, δυστυχως....πονάω που η χωρα μου διασυρεται έτσι και ξερω ότι περα απο τους πολιτικούς που είναι κατ εικονα και ομοιωση μας , φταιμε και εμεις οι ιδιοι. Τι να περιμενεις απο εμας τους Νεοελληνες που παντα βλεπαμε καχυποπτοι τους Ευρωπαιους αλλα περναμε τα λεφτά τους? Ολες τις αλλαγες στην Ελλαδα τις σταματουσαμε, και φοβομασταν το καθε τι, ενω οι υπολοιπες χώρες εκαναν οτι επρεπε και ειναι πιο δυνατες απο μας. Εχουμε κανει τη χωρα μας σκόνη με τα ιδια μας τα χέρια. Βρισε την Μπακογιαννη όσο θες σταρχιδια μου, εγω την αποψη μου λεω, ότι έλεγε σωστα πραματα που η Ελλαδα δεν εφάρμοσε και παντα την βριζαμε. Εσυ πιστευψε αυτο που πιστεύεις αν νομιζεις οτι ειναι δικαιολογημενο. Βρισε το μνημονιο, βρισε τον Παπανδρεου...βρισε....μηπως και θα σωθει η Ελλαδα με το βρισιμο και το αντιμνημόνιο, που όσοι το υποστηρίζατε αμφιβαλω αν θα αντέχατε ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα την πρώτη μερα μόλις εφευγε. Είσαστε τοσο βλακες που δεν μπορειτε να σκεφθειτε οτι παποουδες και γιαγιαδες δεν θα έχουν συνταξη για μήνες ολόκληρους και οι δημοσιοι υπάλληλλοι θα έπερναν τα αρχιδια μας αντι για μισθό. Και να μην πουμε τι θα γινει με τις τραπεζες και τους επαγγελματιες ...νομιζετε οτι ειναι αυτα σεναρια φαντασιας, ως εκει φτανει το μυαλό σας

Ανώνυμος είπε...

5.25 μεινε εκει στο εξωτερικο.καλο στην χωρα κανεις.ενα σκουληκι λιγοτερο.και να φανταστω οτι σου στελνει χαρτζηλικι η κορη του δρακουλα για να ζεις εκει στην ξενιτια καημενο?

Ανώνυμος είπε...

re paidia poios efage ton mpakogianni ;;; kai giati;;; mhpos anakalipse kati gia tin evraia sizigo kai pige na ta vgalei sti fora;;; leo mipos;;;

Ανώνυμος είπε...

masonos apostatis mpampas filos tou fidiou tou bus kariola apostatis kai afti i evraia poulise tin ellada ,vlepe makedonia... pagosmiopioites evraiolamogia oikogeniakos.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5:25 η Ντόρα ήταν και είναι κίνδυνος θάνατος για την Ελλάδα. Το ίδιο και ο πατέρας της. Άπειρη προδοσία! Μπορεί να αρέσκεσαι στο "ιδεολογικό" προϊόν που πουλάει, αλλά πίστεψέ με, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...Αυτή και ο ΓΑΠ θα μπορούσαν να ξαναορίσουν την έννοια προδοσία! Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει κάνει τίποτα σωστό από τότε που ήταν "μπουμούκι" και την έβαλε ο μπαμπάς στην πολιτική...Όσο για τη χρεοκοπία και το μνημόνιο κλπ, μπορώ να σου πω, ότι αν συνεχιστεί αυτό έτσι όπως είναι με το ΓΑΠ στην εξουσία και με όσους τα έχει συμφωνήσει φανερά ή κρυφά, η Ελλαδίτσα μας θα πάει πίσω άπειρα χρόνια! Όσο για το χρέος, είναι αδύνατο να ξεπληρωθεί και θα ήταν μ@λ@κί@ να ξεπληρώσουμε ένα χρέος που δεν είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Άλλοι το δημιούργησαν, άλλοι το πληρώνουν. Αν υπήρχε Δικαστική Εξουσία να δεις πόσο χρέος θα έβγαινε παράνομο. Α και πίστεψε με, πιο πολλά πήραν οι Ευρωπαίοι από μας, πολύ πιο πολλά! Είτε αυτό λέγεται καρτέλ, είτε μίζες και υπερτιμολογήσεις, είτε Mercedes και ψυγεία, είτε από τα δημόσια έργα που "συνέβαλλαν" και αυτοί, όπλα και πολλά άλλα! Δεν ξέρεις πως λειτουργεί η ΕΕ γι' αυτό τα λες αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρεις αγαπητέ ότι εμείς πληρώνουμε το κατοχικό δάνειο? Σου φαίνεται σωστό? Να βάλουμε και ένα μικρό τόκο, το μικρότερο, να δεις πόσα μας χρωστάει η Γερμανία? Όχι φίλε μου, δε δέχομαι να την πληρώσω εγώ και η χώρα μου, γιατί ήθελε ο Χίτλερ να ταίσει τους ηλίθιους Ούνους που έφερε στην Ελλάδα, αφού φάγαν και αυτοί το άπειρο παραμύθι.

Ανώνυμος είπε...

predator ο 5.25 ειμαι. ξερω πολύ καλά πως λειτουργεί η Ευρωπη. Ξερω ότι η Γερμανια και η Γαλλια κερδίζουν από την ευρωπη, αλλα ξερω επίσης ότι και όποια μικρότερη χώρα θέλει να δουλέψει προς ένα καλύτερο με΄λλον το καταφέρνει. Δεν είναι δικαιολογία αυτή ότι κερδίζουν οι μεγάλοι της ΕΕ, αρα αυτοί φταίνε για την κατάντια μας. Το κακό μας κεφάλι φταίει κάτσε και σκέψου λίγο. Μακαρι να μην φταίγαμε. Εγω λιγο πριν να φύγω από την ελλαδα πλήρωνα τηλεφωνο+ιντερνετ+ψηφιακή τηλεόραση 35 ευρω όλα μαζί. Αυτό έγινε επειδή απαλαχθηκαμε από το μονοπώλειο του ΟΤΕ. Αυτήν την απελευθερωση επρεπε να την καναμε σε όλουσ τουσ τομείς. Το κόστοσ ζωης στην Ελλάδα θα ήταν χαμηλότερο. Όμως εμεις προτιμήσαμε να στηρίζουμε την κρατική μηχανή με τουσ κομματικούς δημ.υπαλληλους και να αφήσουμε μονοπωλεια και κλειστά επαγγέλματα, να καταντησουν την χωρα εντελως μη παραγωγική και με τεράστια κόστη σε όλες τις βιομηχανίες και σε όλους τους τομείς. Δυο θείοι μου αγρότες, πέρναν τισ επιδοτίσεις από τις καλιεργιες βαμβάκι και το παρατούσαν στην τύχη του και χαραμιζόταν. Μόνο για τις επιδοτήσεις νοιαζονταν. Μόνοι μας βγαλαμε τα ματια μας, γιατί δεν σκεφτήκαμε ότι μπορεί να φτάσουμε στον γκρεμό και πέρναμε τις μερες απλά έτσι οποσ ερχονταν, δεν σκεφτηκαμε το μελλον μας. Εγω λυπαμε πραγματικάγια τη χώρα μου και εμενα και τους συμπατριωτες μου και προτιμω να δω μια αληθεια καταματα και ας μην με βολευει τόσο, παρα να κατηγορώ μόνο τους αλλους για το που βρισκόμαστε. Αλλωστε ακομα και αν δεν φταιμε για καποια δανεις της χωρας μας, το γεγονός είναι ένα, ότι αν δεν τα ξεπληρωσουμε τελικά....θα το πληρωσουμε με αιμά και με άλλο τρόπο φιλε μου. Και εσυ νομίζεις ότι ειναι παιχνίδια και μπορουμε να πουμε γαμιεστε όλοι σαν γραφουμε στα αρχιδια μας και βγαινουμε από το Ευρω και την Ευρωπη, αλλά η απομονωση που θα νοοιώσουμε τότε σαν χωρα, και οι επιπτώσεις σε οικονομια και εθνικα θεματα θα είναι τοσο ραγδαίες και σφοδρές που δεν θα προλαβαίνουμε να καταλαβαινουμε τισ σφαλιάρες. Κανεις δεν θα μας εχει αναγκη τότε, ενώ τώρα είμαστε ακόμα μεσα στο γκρουπ το ευρωπαικο. Εγώ πιστεύω ότι πρεπει να σοβαρευτουμε και να προσπαθησουμε να μην ειμαστε το ζιζανιο της ευρωπης. Εχουν και οι αλλεσ χωρες πορβληματα δικα τουσ, δεν ειναι αναγκη να ασχολουνται ολη ωρα με εμας που το παιζουμε βαρυα πεππονια. Εγω αυτά πιστεύω και ειλικρινά αυτό που βιώνω εδώ στο εξωτερικό , οι μισοι να σε κοιτανε με λύπη και οι μισοι με θυμό, δεν περιμενα να το νιώσω ποτε στη ζωή μου. Μιλαμε για οργανωμενα κρατη και νομοταγής πολίτες, πανω στα χναρια των οποίων επρεπε να βαδίσουμε εδώ και πολλά χρόνια. Εμεις ομως προτιμήσαμε να το παίξουμε μαγκες και ότι ξερουμε τον αλλο δρόμο. Πρεπει να παραδεχτεις παρα πολλα λάθη μας predator, μην τα ριχνεις παντα στους αλλους λαους. Υπαρχουν και αλλες χωρες του μεγεθους και βεληνεκους της Ελλάδας, δεν φτάσαν σε αυτό το σημείο του 160% χρέους. Αλλο ζητημα ότι δεν θα μπορεσουμε να το πληρωσουμε όλο. Προς το παρον πρεπει να κανουμε ομοως πραματα που επρεπε να τα κανουμε καιρό τώρα. Όταν τα κανουμε , τότε ας παμε και σε διαπραγματευση του χρεους. Τότε θα έχει νόημα. Δεν πας στην τραπεζα που χρωστάς τα αντερα σου, να της ζητησεις πιστωση ή διακοανονισμό ή να τις δώσεις μόνο το αρχικό ποσό, αν δεν έχεις στοιχεια να της δειξεις και να υποστηρίξεις ότι έχεις αλλαξει. Ετσι είναι και με τις χωρες

Ανώνυμος είπε...

και για να το πω αλλη μια φορα...δεν βλεπω πουθενα αυτο που λετε ότι ο Μητσοτάκης είναι καρκίνος και η κόρη του είναι καρκινος για την Ελλάδα. Εγώ βλέπω δυο ατομα που ελεγαν καποια πραματα τσεκουράτα και σταρατα χρόνια τώρα. Δεν αλλαξαν αυτά που υποστηρίζουντο ΚΚΕ και ο Μητσοτάκης νομίζω είναι οι μόνοι που δεν εχουν αλλάξει διαχρονικά αυτά που λενε. Βλέπω όλους τους άλλους να κανουν μανουβρες και τσαλιμια και πισωγυριστές, αλλά εγώ προσωπικά την Μπακογιαννη αυτά την ακουγα να λεει παλια, αυτά την ακούω να λεει και τωρα, που προφανώς και τις κοστίζει να τα λεει αυτά, γιατί για σκέψου αν ηθελε να καλοπιάσει τον κόσμο, θα τα αλλαζε και θα ελεγε ότι θα ηθελε ο κόσμος να ακούσει. Θα μου πεις επαιξε και αυτη παιχνίδι επι δικομματισμού και περιμενε να παρει τη θεσουλα της σαν προεδρος και της έφαγε τελικά στον κόλο απο τον Σαμαρά, όμως για μενα αυτό δεν έχει και πολύ σημασία πλεον. Σημασία έχει τώρα που καιγεται η χώρα μου, μια ελπίδα αν υπάρχει να την σκαπουλάρουμε καπως και να αλλαξουμε τον παλιοχαρακτήρα μας, να αρπαξουμε την ευκαιρία και να το κανουμε. Με ενδιαφερει αυτη τη στιγμή να δω ποιοι πολιτικοί υποστηρίζουν ενα δρόμο που είναι μονόδρομος για τις λίγες ελπίδες που έχουμε να αποφύγουμε την ολική καταστροφη. Οταν όλες οι χώρες μας λενε συναινέστε, συναινεσαν οι πορτογάλλοι, οι ιρλανδοί και οι Ισπανοί, εμείς δεν μπορύμε να λέμε ότι φταίνε οι άλλοι για την κατάντια μας και δεν συναινούμε, γινόμαστε ρεζίλι των σκυλιών και απομονωνόμαστε από μόνοι μας. Σαν τι πιστεύεις ότι θα πετύχουμε έτσι? Ειναι όλοι οι λαοί της Ευρωπης κακοί και εμείς είμαστε οι καλοί και οι αδικημένοι. Κανε τον κόπο να δεις και τα δικά μας λάθη

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ασφαλώς και φταίει ο λαός! Φταίει έως ένα σημείο! Γιατί όποιο και από τα δύο κόμματα να επέλεγε, το καθένα ήταν η διαφορετικη όψη του ίδιου νομίσματος! Τα υπόλοιπα μικρά κόμματα, είχαν ως επί το πλείστον προδοτικη στάση απέναντι στο έθνος και εξακολουθούν φυσικά! Αναφορικά με τη Ντόρα τώρα. Η θέση ήταν δική της στην προεδρία της ΝΔ, απλά έκανε άπειρα σφάλματα! Εντελώς λανθασμένη στρατηγική! Μπορώ να σου δώσω λεπτομέρεις αν θες, και δεις το μήνυμα. Δεν ξέρω αν θα το δεις. Συνεχίζω λοιπόν λέγοντας σου, ότι ζητάς να εμπιστευθούμε δύο πρόσωπα, τη Ντόρα και τον πατέρα της έτσι, για να μην κρυβόμαστε, ούτως ώστε να μας βγάλουν από τη κρίση! Πώς μου ζητάς κάτι τέτοιο όταν ο πατέρας την ήταν πρωθυπουργός και η ίδια υπουργός και άρα φέρουν μεγάλες ευθύνες για την σημερινή κατάσταση της χώρας!

Ανώνυμος είπε...

Δες το μακροσκοπικά, δες το συνολικά, άφησαν καλύτερο ή χειρότερο τον τόπο από τότε που είχαν εξουσία? Μου ζητάς δηλαδή να εμπιστευθώ κάποια και κάποιον που στηρίζουν την αντισυνταγματική πολιτική που έχει σκοπό να μας κάνει China! U know China? Πόσο είναι ο βασικός μισθός εδώ? 700 περίπου? Κατέβαινε!! Η χώρα είναι έτοιμη να παραδωθεί στα ξένα συμφέροντα, τόσο οι πόροι της όσο και εδαφικά! Άσε που με τέτοιες πολιτικές χάνεται και η εθνική μας ομοιογένεια! Τα ξέρεις αυτά! Πρώτον το κάθε είδους ελληνικό κεφάλαιο πρέπει να μείνει σε ελληνικά χέρια, δεν είναι της παρούσης σε Δημόσια ή ιδιωτικά, που προσωπικά και μόνο, επειδή είναι υπέρ το δέον κερδοφόρα προτιμώ στο Δημόσιο και κυρίως να ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ! ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ! ΑΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ και θέλει και ο ΓΑΠ και η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης και ο Σαμαράς! Άνοιξε τα μάτια σου!

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση γίνεται συνεχώς χειρότερη και όσο πάνε βάζουν περισσότερο χέρι στη χώρα! ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ! Και θα τα πάρουν αν δεν αλλάξει τίποτα! Δες ειδήσεις αν έχεις κουράγιο! Κάθε μέρα δεν θέλουν περισσότερα? Εκ των πραγμάτων είναι απαίσια πολιτική και όσοι τη στηρίζουν για μένα είναι και αυτοί το ίδιο απαίσιοι! Έχουν κάνει πάντως καλά τη δουλειά τους τα παπαγαλάκια! Σου έχουν περάσει το δίλημμα ή συνεχίζουμε έτσι ή πείνα? ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ΕΙΝΑΙ? Πριν εκφράσεις οποιαδήποτε κομματική γραμμή αναζήτησε και σκέψου τα πράγματα μόνος σου! Θα δεις τα πραγματα με άλλο μάτι. Πίστεψε με!

Ανώνυμος είπε...

Είναι μονόδρομος? Αμ δεν είναι! Το χρέος είναι διεφθαρμένο από πολλές απόψεις! Αν νομίζεις ότι μπορούμε να το ξεπληρώσουμε και να φτάσει σε ανεκτό επίπεδο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! Εκτός και αν ο "μάγος" Παπανδρέου κάνει καμιά μαγική κίνηση, σβήσει μερικό μέρος και μας πάρει κι άλλο πλούτο! Που αυτό και αν είναι προτιμότερο για τους ξένους! Καλύτερα το κεφάλαιο και οι φυσικοί πόροι παρά το τυπωμένο χαρτάκι! Να το πούμε έτσι απλά! Τελευταίο που έθιξες, όπως τα θυμάμαι, κοίτα πόσες εθνικοποίησεις έκανε ο Μητσοτάκης όταν κυβερνούσε! Ένας φίλος της ελεύθερης αγοράς έκανε εθνικοποιήσεις? Πώς θα στήσει τον παρακρατικό μηχανισμό του? Μα φυσικά, με την ίδια συνταγή του ΠΑΣΟΚ!