Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τεκτονισμός....δες μερικα πραγματα και ξανασκέψου !!



Αυτό είναι ένα βίντεο το οποίο το έφτιαξα κυρίως για να μοιραστώ κάποια πράγματα τα οποία βρήκα ενδιαφέροντα και δεύτερον να αφυπνήσω τον κόσμο.
Δείτε το βίντεο και πείτε μου τα σχόλια σας.
Δείτε και το άλλο μου βίντεο, μεγάλες αποκαλύψεις !

πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το βίντεο δεν παίζει στο εξωτερικό λόγω διακιωμάτων της μουσικής που έβαλες

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν γαμιασαι ρε κολοβιντεο...τι ξυπνα και αρχιδιεσ μασ πριξατε τ ααρχιδια,,,ητνα ο παππουσ μου πλουσιοσ για να ειμαι εγω??η εχω εναν στρατο να καθαρισω τουσ μασονουσ...η γραφη στο κουτελο σε κανενα μασονοσ κακοσ μαλακασ...και οι φωτο που ξερω οτι δεν ειναι ψευτικεσ,,,???οτι μασ εχουνε στριμωξει για ψωρομισθουσ ειναι αληθεια αλλα ετσι ηταν παντα ο κοσμοσ..τι ξυπνα μου λεσ και κανετε προπαγανδα να νιωθουμε ενοχεσ...αφου τα επιτρεπει ο θεοσ αιωνεσ τωρα..εγω το μονο που εχω να κανω ειναι να τον πινω και αι σιχτιρ,,,ετσι και αλλιωσ ο παππυσ μου ουτε πιτσα ουτε σοκολατα ουτε τηλεωραση ουτε αυτοκινητο ουτε ταξιδια ποτε τουσ,,ειχαν και κανανε και πιο χωσε δουλειεσ αρα μια χαρα ειμαστε ...θα μασ διμιουργησετε καταθλιψη με τισ μαλκιεσ σασ,,,εσεισ ειστε μασονοι πιο φτιαχνετε τα βιντεο...

Ανώνυμος είπε...

Dominique Strauss-Kahn was born in the wealthy Paris suburb of Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine. He is the son of Gilbert Strauss-Kahn, a lawyer, who specialised in tax law, and member of the GRAND ORIENT DE FRANCE-->
GRAND ORIENT DE FRANCE(GODF) is the largest of several Masonic organizations in France and the oldest in Continental Europe, founded in 1733.

resource :wikipedia...

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Dominique_Strauss-Kahn

Ανώνυμος είπε...

Μη ψαρώνεις από διαδόσεις μη-τεκτονικών οργανώσεων και μεμονωμένων ατόμων που είτε δεν αξιώθηκαν να γίνουν τέκτονες είτε αποχώρησαν διότι δεν που αποκαλύφθηκε η τεκτονική διδασκαλία. Το ότι είσαι σήμερα ελεύθερος άνθρωπος το οφείλεις σε κάποιους τέκτονες. Τέλος ο τεκτονισμός είναι στους καιρούς μας ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού.