Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,



Προσοχή αύριο γιατι θα ειναι και τα σκυλιά του Indymedia εξω. κοιταχτε τι εχουν για αύριο...
Την προσοχή όλοι σας....

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πισω απο την συγκεντρωση δεν ειναι οι αναρχοαπλυτοι μην λες ανοησιες.απλα ως συνηθως θα εκμεταλλευτουν την συγκεντρωση για να πανε και αυτοι και να κανουν τα δικα τους παλι...τις γνωστες προβοκατσιες οπως της Μαρφιν κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Toσες μερες μας ζαλιζετε τα @@ να βγουμε στις πλατειες οπως οι Ισπανοι.

Τωρα μας λετε οτι αν βγουμε θα μας καπελωσει ο Τσιπρας.

Αποφασιστε...Για την ωρα συνεχισω να παιζω DOTA.

Ανώνυμος είπε...

ρε στα @@ μου ποιος ειναι απο πισω...και οι νεφελιμ να ειναι το ιδιο μου κανει.εγω θα παω γιατι δεν αντεχω να βλεπω την καταντια της χωρας μας πια.μερα με την μερα να πηγαινουμε κατα διαολου και να καθομαστε στους καναπεδες μας περιμενοντας να μας σωσει ο Μεσσιας,ο Παισιος,ο Πουτιν οι ΕΛ και τα στρουμφακια.ξυπνηστε ρε προβατα μηπως και προλαβουμε να σωσουμε τιποτα απο την πατριδα μας πριν ξεπουληθει και αφηστε τις παπαριες για ακροδεξιους,αριστερους,αναρχικους και χρυσαυγιτες....αυτο θελουν,να τσακωνομαστε μεταξυ μας για να μας ξεπουλανε ανενοχλητοι.Ελληνες ειμαστε ολοι μας ανεξαρτητως ιδεολογιας και ολοι μαζι πρεπει να δουμε τι θα κανουμε.ξεκολλατε ποια τα κομπλεξικα μυαλα σας.μην υποκυπτετε στο διαιρει και βασιλευε.ξυπνατε προβατα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μην πατε πουθενα στα παπαρια σασλλλετσι και αλλιωσ θα βγουνε τα ματ...το μονο που μπορουμε να αντιδρασουμε μονο καλπη...ουτε αποχη ουτε μαλακιεσ,,,ψηφιστε ευπνα μικρα κοματα χαλαστε τα μαγαζια τουσ,,,

Ανώνυμος είπε...

Kαι τι θα καταφερεις αν ψηφισεις μικρα κομματα;
Το πολυ-πολυ να τους οδηγησεις σε συναινεση μια ωρα αρχιτερα και να κανουνε κυβερνηση συνασπισμου οπως γινεται στη μιση ευρωπη.

psygeiatros είπε...

Αυτὸ εὶναι αλήθεια κι απο όσο φαίνετε έχει προβλευθεί απο τον σύγχρονο "νομοθέτη". Οπότε όσον αφορά το "πολιτικό" μας σύστημα θα πρέπει να δικαστούν με συνοπτικές διαδικασίες τουλάχιστον οι νυν 300 και όσοι είναι ένοχοι να τιμωρηθούν άμεσα και παραδειγματικά! Δηλαδή κανένας εις θάνατον, υπάρχουν και χειρότερα.
Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, το οποίο δεν είναι σε καμία περίπτωση λύση αλλά σίγουρα είναι μια καλή αρχή!, θα χρειαστεί ὸπως είπε και ο φίλος παραπάνω συναίνεση και αλληλεγγύη απο την δικιά μας πλευρά των "Eλεύθερων Eλλήνων" και όποιος έχει πρόβλημα με κάποια απο τις δύο λέξεις μαύρος θα'ναι ο όφις.
Οι Έλληνες ξυπνάνε, αρκετά ξαποστάσαμε οι πατρίδα μας έχει ανάγκη, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δε πα να θεωρείς τον ευατό σου κκε, αναρχιστή, εθνικιστή ή οτιδήποτε άλλο, αν δεν βοηθάς τους συναθρώπους σου και δεν νοιάζεσαι για το κοινό καλό τότε είσαι απλά μαλάκας και καθίκη τίποτε σπουδαιότερο.

ΕΥΠΡΑΤΤΩΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τυχαίο εμπόδιο ρε πούστη,μήπως το κάνουν επίτηδες για να μη ξεσηκωθούμε??Αν δεν αρχίσουμε απο σήμερα να κατεβαίνουμε στις πλατείες μέχρι να μείνουμε μόνιμα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Πάντα θα ακούμε είναι απο πίσω κάποιος για να μένουμε στα σπίτια μας.Ειρηνικά χωρίς φασαρίες αδέρφια,ενωμένοι και αγαπημένοι όλοι μαζί.

Modestus είπε...

Αγαθέ και αφελή φίλε μου 4:42 αν δεν πας να ψηφίσεις ή ρίξεις λευκό (που σημειωτέον είμαι υπέρ του μια και καμμία πολιτική δύναμη άξια υπάρχει) έτσι όπως τα έχουν κάνει ενισχύεις όποιον βγει πρώτο κόμμα δηλαδή είναι σαν να πηγαίνεις και να ρίχνεις ψήφο στο Γιωργάκη ή τον Σαμαρά. Με τέτοιο τρόπο ενισχύθηκε και βγήκε για παράδειγμα ο Μπουτάρης ενώ είχαμε σχεδόν 50% αποχή και το ποσοστό του εκτοξεύτηκε από 24% σχεδόν στο διπλάσιο. Όσο για να κάνουν κυβέρνηση ενότητας δεν θέλουν γιατί θέλει ο καθένας την κουτάλα για την πάρτη του και δεν θέλουν να την μοιράζονται, φάνηκε άλλωστε αυτό εδώ και 36 χρόνια μεταπολίτευσης γι αυτό θέλει να ψηφίσουμε μικρά κόμματα να διασπαστεί όσο γίνεται η ψήφος και να χτυπηθεί το ηλίθιο εκλογικό σύστημα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ειρηνική Αυτοοργάνωση Μετώπου από τη Βάση


ΣΠΙΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ
ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

καλα αυτοι στο indymedia ξεχασανε την ελληνικη και γραφουν σε greeklish?!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΊΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

οι περισσότεροι (όχι όλοι απαραίτητα) από όσους λεν τη φράση: ξυπνάτε πρόβατα, συνήθως είναι οι πιο κοιμισμένοι αλλά δεν το ξέρουν.
Είναι νόμος!

Ανώνυμος είπε...

Να σαι καλά φίλε 2.41,πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου!

Ανώνυμος είπε...

NEW WORLD ORDER,NEW AGE,THEOSOPHY είναι το ϊδιο.
Δείτε τη γράφει στο web της Θεοσοφική Εταιρείας στην Ελλάδα:
http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html

Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.

2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.

3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.

Η Θεοσοφία οραματιζόταν την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχούσαν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

Την επίδραση των μεθοδεύσεων άλωσης της συνειδήσεως της Θεοσοφίας εδοκίμασε η ανθρωπότητα με τον ναζισμό, οι διαπιστωμένες, σήμερα πλέον, θεοσοφικές ρίζες του οποίου είναι ελάχιστα γνωστές στο ευρύ κοινό. Ακόμα λιγώτερο γνωστές είναι οι καταλυτικές ομοιότητες μεταξύ της «ιδεολογίας» του Γ΄ Ράιχ και της ολιστικής ουσίας των θεωριών και της δράσης των ομάδων του New Age.

Theosophy is of the Devil
http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/New%20Age/theosophy.htm

ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ:
http://www.anathemabooks.com/

Ανώνυμος είπε...

Αλλά μην ξεχνάς, πως όπως κάνει ο διάβολος τα σχέδιά του, έχει τα δικά Του σχέδια Ο Θεός, όπως έλεγε ο πάτερ Παΐσιος.
Οπότε ας μην χαίρονται, γιατί άλλο σχεδιάζουν, και άλλο αποτέλεσμα στο τέλος θα προκύψει.
Νομίζουν πως οι άνθρωποι αποκοιμισμένοι εξυπηρετούν τα σχέδιά τους, αλλά αντιθέτως, αυτοί άθελά τους εξυπηρετούν το σχέδιο Του Θεού!

anoixti-matia.blogspot.com είπε...

όλοι στις πλατειες γιαν δική μας επανασταση..