Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Δεν απέχουμε. Ψηφίζουμε το “διάβολο”, αλλά όχι τους θιασώτες του ΔΝΤ…


Στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται ο λαός γνωρίζει ότι οι υποψήφιοι που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του, έχουν τις ίδιες θέσεις περί υποδούλωσης της χώρας και του λαού στην τρόϊκα και στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Κανείς από ....
.αυτούς που μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστοί δεν έχει αποκηρύξει τις θέσεις αυτές του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε ότι…. ψήφος στα πρόσωπα αυτά θα σημαίνει αυτόματα και στήριξη των κατοχικών δυνάμεων.
Όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, ολόκληρο το κατεστημένο με τα ΜΜΕ και τους δημοσκόπους του, θα προσπαθήσει (θα το δείτε) να προπαγανδίσει την αποχή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.
Εμείς λέμε:
Δεν απέχουμε. Ψηφίζουμε ακόμα και το “διάβολο”, αλλά όχι τους θιασώτες του ΔΝΤ και της υποτέλειας.
Γιατί δεν πρέπει να απέχουμε;
Τυχόν αποχή θα ωφελήσει την κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία και θα χρησιμοποιήσει την όποια νίκη της σαν νομιμοποίηση για την πλήρη εξαθλίωση της κοινωνίας και τη διάλυση του κοινωνικού ιστού στα επόμενα τρία χρόνια που θα είναι στην εξουσία. Το ΠΑΣΟΚ εκ των πραγμάτων και λόγω της πολύχρονης κρατικοδίαιτης ύπαρξής του έχει δημιουργήσει ένα σταθερό εκλογικό σώμα και γι’ αυτό παρουσιάζει ένα υψηλό ποσοστό συσπείρωσης. Δείτε για παράδειγμα τι έγινε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε, λόγω της συσπείρωσής του, τους ίδιους ψήφους με αυτούς που συγκέντρωσε το 2004 όταν είχε συντριβεί εκλογικά και παρ’ όλα αυτά εξελέγη πανηγυρικά με 10 μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι απείχαν και δεν πήγαν να ψηφίσουν πολλοί πολίτες που ήταν δυσαρεστημένοι με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν ήθελαν όμως να ψηφίσουν και ΠΑΣΟΚ. Έτσι όμως ουσιαστικά εξέλεξαν, χωρίς να το θέλουν το ΠΑΣΟΚ.
Ε λοιπόν, αυτό ακριβώς δεν πρέπει να ξανασυμβεί.
Όποιος λοιπόν παρασυρθεί από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και των δημοσκόπων και δεν πάει να τιμωρήσει τις κατοχικές δυνάμεις, απλά τις ενισχύει.
Θα πρέπει λοιπόν αυτές οι εκλογές να πάρουν το χαρακτήρα δημοψηφίσματος ενάντια στην τρόϊκα και στους εδώ κατοχικούς εντολοδόχους της και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με θετική ψήφο αποδοκιμασίας και όχι με αποχή που καταλήγει τελικά σε επιδοκιμασία.

http://olympia.gr/2010/08/25/δεν-απέχουμε-ψηφίζουμε-το-διάβολο-αλ/