Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάτι κινείται στο ΜΜ"Ε".


Δείτε αυτή την ανάρτηση του defencenet.gr:

"Άρχισαν τα όργανα" για ΔΝΤ & τρόϊκα - Επίθεση με "ειδικό βάρος" από ΤΟ ΒΗΜΑ κατά των επιλογών τους

Πέρα απ'ότι γράφει πολύ διακριτικά το πάντοτε μετρημένο defencenet.gr, καθώς έχουμε δει και άλλα κυρίαρχα (ευφημισμός του διαπλεκόμενα) ΜΜ"Ε" ν'αρχίζουν να τηρούν αποστάσεις από τις πολιτικές που με πάθος υποστήριζαν μέχρι πριν λίγες μέρες, να κρατάνε δηλαδή και μία πισινή για να το πούμε "λαϊκά", δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέφτουν πολλά λεφτά σε "κυλιόμενες" (δηλαδή καθημερινές) σφυγμομετρήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας (με πολλούς εντολείς: κόμματα, μυστικές υπηρεσίες κλπ κλπ) αξιολογούνται όμως συνεχώς.

Υποψιαζόμαστε, χωρίς όμως να έχουμε πληροφορίες σχετικά, ότι έχει ήδη αρχίσει να αποτυπώνεται σε αυτές πέρα από την απλή δυσαρέσκεια και μία σημαντική γι'αυτούς τάση ριζοσπαστικοποίησης (δείτε στη wikipedia σχετικά), ιδιαίτερα σε πληθυσμιακές ομάδες που θεωρούνται κρίσιμες.

Κάθε άλλο παρά αποκλείουμε να είναι στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού σχεδίου (plan B) ώστε να "καπελωθεί" η γνήσια λαϊκή αντίδραση που αργά αλλά σταθερά, αν όχι επιταχυνόμενα, πλησιάζει.

Το σημειώνουμε και κρατήστε το... θα είμαστε ασυγχώρητοι αν για άλλη μια φορά τα καταφέρουν οι ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) και οι "παρτάκηδες" να μας εκμεταλλευτουν.

Τα μάτια σας δεκατέσσερα!