Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Εργο εμπρηστών η φωτιά στην Χίο"


Σύμφωνα με δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουΐκ η φωτιά στη Χίο είναι έργο εμπρηστών:

«Για τρίτη συνεχόμενη φορά κάποιοι θέλουν να κάψουν το ακριτικό νησί της Χίου...


Τώρα, πέτυχαν καλύτερα το σκοπό τους με ένα εφιαλτικό σκηνικό που προς το παρόν κάνει άνιση τη μάχη των ανθρώπων με τις φωτιές που κατακαίνε το καταπράσινο Δυτικό και Νοτιοδυτικό μέρος του νησιού.

Πριν από λίγο επικοινώνησα για μία ακόμη φορά με τον κ. Γανιάρη, τον Αντιπεριφερειάρχη της Χίου ο οποίος μου περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την όλη κατάσταση και τις συνθήκες της μάχης που δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και οι ενισχύσεις από πλευράς στρατού.

Με εντολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, όλοι οι Πολιτευτές και οι Συντονιστές του Κινήματος στο νησί βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για κάθε βοήθεια, ενώ τις εξελίξεις σχετικά με το εκεί πύρινο μέτωπο επιβλέπει ο Τομεάρχης Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τέως Βουλευτής, Σπύρος Γαληνός.

Αυτές τις στιγμές όπου ο παράγων άνθρωπος δίνει τη μάχη του για να μην χαθούν ζωές, για να προστατευθούν περιουσίες, για να σωθεί ό,τι περισσότερο από το πράσινο της Χίου, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπουν ούτε σε κριτική ούτε σε καταλογισμό ευθυνών.

Απλά κρατάμε, για όταν έλθει η ώρα της απόδοσης λογαριασμού, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξάπλωση των ανεμογεννητριών στα βουνά της Χίου και της αδράνειας πρόληψης από πλευράς Τοπικών Αρχών με βάση καταγγελίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα από το πρωί.

Τέλος, με εντολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου θα επισκεφθώ στο νησί και τις πληγείσες περιοχές, αλλά και τις αρμόδιες Αρχές ώστε το Κίνημα να έχει μία πλήρη άποψη για το θέμα που θα το φέρει άμεσα για Κοινοβουλευτικό Έλεγχο στη Βουλή».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποψίλωση κάνουν οι γείτονες πρίν την απόβαση τους