Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Επιτροπές Αντίστασης, ακλόνητοι, παντού!


Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Ένα καυτό καλοκαιρινό πρωϊνό του 490 π.Χ. στον Μαραθώνα, οι Έλληνες έφθασαν στη νίκη απέναντι στους μισθοφόρους της τότε «νεοταξικής» αυτοκρατορίας χάρη σε δύο κύριες αρετές: την γενναιότητα και την ανυποχώρητη στάση τους...


Η μοίρα τους, αν υποχωρούσαν, ήταν η ολοκληρωτική εξαφάνισή τους, κι αυτό το γνώριζαν καλά!

Ένα άλλο καλοκαιρινό πρωϊνό, αυτό της 17ης Ιουνίου του 2012, οι σύγχρονοι Έλληνες ξεκίνησαν, αποφασισμένοι όπως όλα έδειχναν, να αποτελειώσουν τους νέους βάρβαρους επίβουλους που, συνεπικουρούμενοι από τους νέους εφιάλτες, εξυφαίνουν την υποδούλωσή τους. Στον δρόμο, όμως, δείλιασαν και υποχώρησαν και, ενώ έπρεπε να στείλουν σε μονοψήφιο εκλογικό ποσοστό το δωσιλογικό πολιτικό καραγκιοζιλίκι που ρήμαξε την χώρα, του έδωσαν …παράταση ζωής και την δυνατότητα να σχηματίσει την τελευταία κατοχική κοινοβουλευτική κυβέρνηση για μερικούς ακόμα μήνες.

Είναι σχεδόν βέβαιο για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός-Ντε Λα Ρούα είτε θα γκρεμιστεί από έναν οργισμένο λαϊκό ξεσηκωμό ή θα αντικατασταθεί από μια ανοικτά αυταρχική εξουσία.

Οι περισσότερες εκδοχές για το εκλογικό αποτέλεσμα περιστρέφονται γύρω από την παραδοχή ότι «ο φόβος νίκησε την ελπίδα», όπως έγραψε και ο Economist. Εικασίες για «εκλογές της Singular» πλανιούνται επίσης, ανεπιβεβαίωτα, στον ορίζοντα. Σοβαρές, τέλος, ενστάσεις ακούγονται για την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει ότι η παραμονή στο ευρώ ταυτίζεται με την υποδούλωση των Ελλήνων, την εξαθλίωση της κοινωνίας, την καταστροφή κάθε ίχνους παραγωγικής δυνατότητας και την εγκατάλειψη της χώρας από τις νέες ηλικίες. Ο εγκλωβισμός του στο δίλημμα «μένουμε στο ευρώ ή όχι», με απολογητική στάση, επισκίασε την καταγγελία του μνημονίου και ευνόησε την αντιδραστική, φοβική προπαγάνδα.

Γρήγορα θα φανεί ότι οι ροζ αριστερές πολιτικές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και το καθεστωτικό μόρφωμα της ΔΗΜΑΡ οδηγούν σε αναγκαστική σύμπλευση με τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του μνημονίου και των τοκογλύφων.

Είναι φανερό ότι το σύστημα της χρεοκρατίας επιδιώκει να ανασυγκροτηθεί μέσα από μια αναδιάταξη δυνάμεων, συστρατεύοντας κάθε δωσιλογική και «διεθνιστική» συνιστώσα του και αναθέτοντας την …νόμιμη αντιπολίτευση σε ροζ κινήματα και πολύχρωμες, όσο το δυνατόν ανώδυνες, εξεγέρσεις.

Αυτό, όμως, που έπαιξε τον κύριο λόγο για την στάση του λαού μας στις πρόσφατες εκλογές –και σε όλη την διετή περίοδο των αντιμνημονιακών αγώνων- είναι ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει αυτό που ήξεραν καλά οι αρχαίοι Αθηναίοι. Ότι, δηλαδή, δεν έχουν κανένα περιθώριο να κάνουν βήματα πίσω, να δεχθούν συμβιβασμούς υποχωρώντας σε τερατώδεις εκβιασμούς, όπως αυτοί για το ευρώ, την συντήρηση των ανύπαρκτων πλέον προνομίων τους, την απειλή του διχασμού.

Η νεοταξική πλανητική αυτοκρατορία των επικυρίαρχων τραπεζιτών και πολυεθνικών, όπως διαφαίνεται μέσα από τις διακηρύξεις τους και τις κατά καιρούς «μυστικές» συναντήσεις τους, έχει καταστρώσει σαφές σχέδιο «τελικής λύσης» για κάθε «απείθαρχο» πολίτη και λαό του κόσμου.

Οι Έλληνες δεν έχουν κατανοήσει βαθειά, ίσως μάλιστα δεν τολμούν να συνειδητοποιήσουν τον εφιάλτη, ότι ο βρώμικος πόλεμος που γίνεται εναντίον μας δεν είναι μόνο για τους μισθούς, τις συντάξεις, τις ιδιωτικοποιήσεις. Είναι για την οριστική μας χειραγώγηση, τον έλεγχο των συνειδήσεων –κρυφά και παντοιοτρόπως-, την οριστική εξαφάνιση κάθε ίχνους ανεξαρτησίας, ιστορίας, πατρίδας. Αν δεν προστρέξουμε σύσσωμοι και αποφασισμένοι σε αυτή την καθοριστική μάχη, όπως οι Αθηναίοι το 490 π.Χ., τότε η χώρα θα βυθιστεί στην τελική παρακμή της και ο ύπουλος πόλεμος φθοράς που γίνεται εναντίον μας για χρόνια θα καταφέρει τα δραματικότερα ιστορικά πλήγματα.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, η μόνη επιλογή ελπίδας για την εθνική μας επιβίωση είναι ο μετωπικός και ξεκάθαρος εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, PatriaoMuerte,Ελευθερία ή Θάνατος, αυτό που θέσπισαν οι πρόγονοί μας, αυτό που είπε ο Γκεβάρα στην ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη το 1964.

Κι εδώ είναι οι ευθύνες των αληθινά αντιμνημονιακών, αντικατοχικών δυνάμεων από τους αγνούς πατριώτες της λαϊκής δεξιάς, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τις αντισυστημικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τα νέα κόμματα και κινήματα: ΕΠΑΜ, Σπίθες κ.ά. έως τις πατριωτικές αριστερές και εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις.

Οφείλουν να υπερβούν άμεσα όλες τις γνωστές παθογένειες που κουβαλάμε σαν λαός, αλλά σε μεγάλες ιστορικές καμπές τα καταφέρνουμε να τις ελέγχουμε, τις ιδεολογικές αγκυλώσεις, τις μικροψυχίες, τους αρχηγισμούς, και να συμπτυχθούν το γρηγορότερο σε ένα πανεθνικό απελευθερωτικό μέτωπο. Ένα μέτωπο που δεν θα ψαρεύει στα θολά νερά οπαδούς και ψηφοφόρους, δεν θα στηρίζεται σε προσωποπαγείς επιλογές, αλλά θα ενώσει όλες τις προσωπικότητες που πρωτοστάτησαν στον αντιμνημονιακό αγώνα, τις ιστορικές φυσιογνωμίες που μπήκαν μπροστά, μαζί με τους νέους αγωνιστές που θα αναδειχθούν μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια και τις προϋποθέσεις.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) μετά το Σύνταγμα έκανε την πιο σοβαρή και μαζική προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός τέτοιου μετώπου, αλλά δεν είχε τον χρόνο, τα μέσα και τις σωστές ευκαιρίες. Έτσι, ο κόσμος στράφηκε προς τις πιο πρόσφορες ευκαιριακές λύσεις, λόγω των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων.

Το σύστημα μπορεί να νομίζει ότι πήρε μια ανάσα ακόμα αλλά στο χέρι μας είναι να του επιφέρουμε την ασφυξία και να στείλουμε τους ενόχους στην κρεμάλα.

Το πρώτο βήμα είναι η συγκρότηση μαχητικών Επιτροπών Λαϊκής Αντίστασης παντού, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή. Όλες οι παραπάνω δυνάμεις μαζί μπορούν να το καταφέρουν, να λύσουν τα προβλήματα επισιτισμού και αλληλεγγύης που αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο καθημερινά, να ριζοσπαστικοποιήσουν την αντιμνημονιακή πολιτική με καθαρές θέσεις σε κάθε κοινωνικό και εθνικό ζήτημα, να διεκδικήσουν σε μελλοντικές εκλογές την αυτοδυναμία και, το κυριότερο, να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν μαχητικά την εναντίον μας επιβουλή, αν και όταν αυτή πάρει εκρηκτικά απειλητικές διαστάσεις.

Οι ιμπεριαλιστές και οι τοκογλύφοι θα επιχειρήσουν να επιβάλουν τα σχέδιά τους ακόμα και με μισθοφορικούς στρατούς. Εμείς, ας είμαστε έτοιμοι παντού, αποφασισμένοι και ακλόνητοι, να τους περιμένουμε!

[ ΗΕLLENIC NEXUS τ. 65, Ιουλ. 2012 ]
πηγη

2 σχόλια:

Νίκος Χαρονυκτάκης είπε...

Η Αραβικη Ανοιξη μηπως εχει κατι να μας διδαξει; Οι Ισλανδοι με την Ανακλυτοτητα ; οι Αργεντινεζοι που ενωθηκαν μετα απο χρονια
από Πατριωτικό Μέτωπο Ηρακλείου Κρήτης, Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 στις 9:54 μ.μ. ·
Sχολιο του Νικου Χαρονυκτακη συντονιστη του Πατριωτικου Μετωπου στο Πυρηνα Ηρακλειου Κρητης σε συνεχειες
Εχουμε ηδη αναφερει τους θεσμους ,δια μεσου των οποιων ο λαος μας μπορει να εκφραστει με αντικειμενικο -στρατηγικο Σκοπο, για την καταρρευση της δικτατοριας της Νεας Ταξης.
Ενας θεσμος ειναι οι διανοουμενοι με τους φοιτητες αλλα και οι καθηγητες με τους μαθητες
Με τους φοιτητες οι παραταξεις των κομματων τους εχουν δεμενους με την απειλη ,του εαν θα παρουν χωρις διαβασμα τα θεματα να περασουν την χρονια, δλδ χωρις κοπο ,και με την εισφορα των γονεων να διασκεδαζουν ,παρα να διαβαζουν
Συνεπως οι νεοταξητες εχουν αποσαθρωσει αυτην την παραμετρο οπου θα τους εθετε σε κινδυνο
Βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,αλλα σε γενικες γραμμες ,οι φοιτητες δυστυχως μεχρι στιγμης ειναι ενα κομματι της κοινωνιας οπου ακολουθει,τις ζυμωσεις ,της κοινωνιας,χωρις μεχρι στιγμης να πρωτοπορει
Χαρακτηριστικα ,φιλες -φιλοι μου,θα σας αναφερω οτι την εποχη που μεσουρανουσε το Κινημα των Αγανακτησμενων,οπου σημειοτεων,πρωτοστατουσε το Πατριωτικο Μετωπο στην Πανω δεξια Πλατεια Συνταγματος ,με τους εκατονταδες χιλιαδες διαδηλωτες.
Χαρακτηριστικα λοιπον σας αναφερω οτι εκεινη την εποχη ,την τοσο κοντυνη,ειχαν γινει φοιτητικες εκλογες στο Ηρακλειο συνγκεκριμενα ,οπου τα ποσοστα των καθεστωτικων νεοταξητικων κομματων ηταν σε τρελλο επιπεδο,χωρις να συμφωνουν με το αιτημα της κοινωνιας μας για αμεση δημοκρατια.καμια σχεση δεν ειχαν απολυτως με τα θελω του λαου μας.
Ο αλλος θεσμος εκφρασης οπου ο λαος μας εκφραζεται ειναι οι καθηγητες με τους μαθητες τους τους οποιους μπορουν να τους χειραγωγησουν απειλωντας τους με κακη βαθμολογια τους περισσοτερο αμφισβητιες μαθητες ενοω
Το συστημα προωθησε τον Τσιπρα τοτε στις κοινητοποιησεις των μαθητων,για να ερθει τωρα να μας πει οτι θα κρατησει τον κοσμο στα σπιτια του,κανοντας και καλλα σωστη αντιπολιτευση
Το οτι μετα απο 2,μιση χρονια εχουμε τα ιδια και χειροτερα εδειξε τον ρολο καποιων που τρομαξαν επι τουτου τον λαο ,αναφεροντας οτι με τα τρια εκατομμυρια οικονομικους προσφυγες ,γιατι να μην ερθουν και οι γυναικες μετα των τεκνων τους;
Κατα πρωτον,και κατα δευτερον να χρησιμοποιηθουν κατα Γλεζο ,οι καταθεσεις αποταμιευσεις κατα το δοκουν
Ενοειτε οτι και οι δυο παραπανω υποθεσεις χρησιμοποιηθηκαν βασει στρατηγικης νεοταξητικης για να βγει το αποταλεσμα που εχουμε σημερα.

Νίκος Χαρονυκτάκης είπε...

Απο την αλλη μερια του σχοινιου εχουμε τους καθαροαιμους νεοταξητες οπου ειχαν κοψει τα προνιακα επιδοματα δηθεν για ελενχο,λογικοφανεστατο επιχειρημα { ο Δημος Ηρακλειου τα ειχε κοψει το κρισιμο εκεινο διαστημα των εκλογων } αυτο εγινε σε πανελληνια κλιμακα
Ταυτοχρονα εκοψαν τα φαρμακα των γεροντων,απειλωντας και τις συνταξεις και νατο το αποτελεσμα !
Επισης ειχαν περασει ,με τα ΜΜΕ του ολοκληρωτισμου να βγει κυβερνηση για να μην εχουμε ακυβερνησια,ετσι μου παπαγαλιζαν ξερολες χωρις κριση
Επανερχομαι τωρα στον θεσμο διαφοροποιησης- αντιδρασης κατα του ολοκληρωτισμού απο τους καθηγητες -μαθητες
Οι μεν μαθητες δεν εχουν να χασουν τις δουλειες τους,οι γονεις μπορούν να συμμετεχουν,διοτι δεν κινδυνευουν τα παιδια απο τις δημοιριες ,ενω οι καθηγητες τους κινητοποιουν.κανεανας δεν κυνδινευει.
Ο Τσιπρας εγινε αργηγος κομματος ξεκινωντας απο τετοιου ειδους κινητοποιησεις
Το ζητημα ειναι λοιπον να αλλαξουν οι συνδηκαληστικες ηγεσίες των καθηγητων με αμεσοδημοκρατες πατριωτες οπου θα δωσουν χωρο στο να εκφραστει ο λαος μας για να αδυνατισει η το καθεστως των νεοταξητων
Το ζητημα κυριοι καθηγητες ειναι να ξεπερασετε τον φοβο σας και να βοηθησετε τον λαο μας που ειναι στο κρεοπωλειο !
Προπερσι που σας μοιραζαμε το προγραμμα του Πατριωτικου Μετωπου εξω απο την Περιφερεια σας ελεγα οτι αφου δεν τους ... δωστε τουλαχιστον κοινοβουλευτικη λυση
Τωρα λοιπον καντε το καθηκον σας γιατι ειστε βραχιονας εκφρασης θεσμικος του λαου μας ,και αυτο ειναι Αξιωμα,μην μπαινετε εμποδιο δημηουργηστε τις εξεληξεις,μην ειστε ακινητοι,μην στηριζετε με την εργασια που παρεχετε το καθεστως
Διασπασμενοι σε αριστερους δεξιους φιλομεταναστες-ναζι ποτε δεν θα πετυχουμε τιποτα αλλα και ουτε εχουμε υπομονη ποτε μετα απο ποσες τετραετιες θα βγει ο Συριζα η ο Καμμενος
Κε Μαρια με τους πορους τους οποιους διαθετετε σαν βουλευτης μπορειτε να οργανωσετε τον λαο με τον τροπο που περιγραφω; τον γνωριζετε κατ αρχην τον τροπο; σιγουρα ναι!
Γνωριζετε επισης ολοι εσεις οι Αντιμνημονιακοι βουλευτες οτι κυριο μελημα σας ειναι να οργανωσετε τον λαο,που δεν το κανετε μονο καταγγελλετε πραγμα ατελεσφορο
.Και για να μην με αμφισβητείτε σας αναφερω οτι μια ολοκληρη Αραβικη Ανοιξη στηθηκε και στις κοινητοποιησεις των μαθητων -φοιτητων -καθηγητων ενταξει;;
Θα υπαρξουν συνεχειες του κεφαλαιου μου ως προς το "Τροποι καταρρευσης της Νεας Ταξης-οργανωση του λαου μας
"Περιφερεια και κατακτηση των στρατηγηκων θεσμων απο το Πατριωτικο Μετωπο,
ελενχος των διμοιριων απο πατριωτη Περιφεριαρχη,ελενχος των Δημων"
Νικος Χαρονυκτακης συντονιστης του Πατριωτικου Μετωπου στο Ηρακλειο
Συμμαχοι -συνομηλιτες των Ρωσων Μελος Ευρασιατικης Ενωσης
Αμεση Δημοκρατια-Ανακλυτοτητα οπως το εκαναν οι Ισλανδοι και ενωμενοι οπως οι Αργεντινεζοι δεν υπαρχει αλλη λυση ! ειναι διεθνης πρακτικη των λαων.
www pamet.gr
,baxalo.gr (προσεχως,γιατι εχουμε πηξει στα περιεργα μπλογκ,υπαρχουν πολλα δε που δεν επιτρεπουν σχολια μου-μας και τοπικης εφημεριδας που λεει για την πατριδα μην ειναι τα δαση η τα βουνα )
http://www.facebook.com/patriotiko.metopo