Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : '' ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΕΛΛΕΡ ''...


Την άμεση αποβολή της Γερμανίδας αθλήτριας Κέλλερ ζητά με ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής :
'' Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της...

Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στο στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο ''.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει φυσικά τέτοιο σχόλιο, αλλά για τους λαοπλάνους νεοναζί που απευθύνονται στα χαμηλής νοημοσύνης άτομα αυτής της άτιμης της κοινωνίας, όλα είναι ψιλά-γράμματα!

Yannis είπε...

Ρε ούστ απο δω....
Σαχλαμάρα "Ανώνυμε"....

Ανώνυμος είπε...

σκεφτομουν και ελεγα στον εαυτο μου.για σκεψου να βγαιναν ολοι οι ελληνες αθλητες και να ελεγαν πως δεν θα παρουν μερος στους ολυμπιακους.να πουν πως η ελλαδα ειναι υπο κατοχη και ο λαος της πεθαινει και πως δεν μπορουν να αθληθουν.καποτε σταματαγανε και οι πολεμοι για τους ολυμπιακους.τωρα πολεμανε την ελλαδα και η ελλαδα σκοτωνει οτι δεν μπορουν οι ξενοι να σκοτωσουν.πως θα γινοντουσαν ολυμπιακοι αγωνες χωρις τους ελληνες;αλλα δυστηχως αυτος ο θεος που ονομαζεται χρημα ειναι λαβαρο γαι πολους ανθρωπους ανεξαρτητως ταξης και ιδεολογιας.δεν προκειται να παρακολουθησω καθολου τους ολυμπιακους αγωνες

Ανώνυμος είπε...

ενταξει δεν εξηγειται! Οσοι το πιστεψαν ειναι εγκεφαλικα νεκροι! Σα τα γιδια χαφτουν οτι τους πλασαρουν!
ζΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ! ειναι ωευτικη η ειδηση! Και οχι τιποτ αλλο αλλα δινουμε τροφη μ αυατ στους ξενουν να γελανε εις βαρος μας και καλα κανουν! Που πηγαν ολα τα βοδια και βριζαν στο wall της απο χθες για κατι που δεν εγινε ποτε!

Ανώνυμος είπε...

Τι Ολυμπιακοι αγωνες και κουραφεξαλα μια φτηνη πολιτιστικα φιεστα ειναι και οι μονοι που κερδιζουνε ειναι οι Πολυεθνικες και χρεωνονται τα κοροιδα οι φορολογουμενοι, και κατα αρχην ποιος εδωσε το δικαιωμα σε Ολυμπιακους Αγωνες να συμετεχει ολος ο πλανητης οι Ολυμπιακοι αγωνες ηταν υποθεση μεταξυ Ελληνων και απαγορευοταν ρητα και κατηγορηματικα η συμετοχη αλλοφυλων