Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ... ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΕΡΑΣΙΑ!


Άλλος ένας συνάνθρωπος μας επέλεξε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Ένας 66χρονος συνταξιούχος από τη Σκήτη της Λάρισας βρέθηκε κρεμασμένος από μια κερασιά στην αυλή του σπιτιού του, που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι του Αγιοκάμπου...


Η είδηση σόκαρε την τοπική κοινωνία αφού για τον αυτόχειρα όλοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα. Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν πως τον τελευταίο καιρό αισθανόταν άσχημα γιατί θεωρούσε ότι είχε γίνει βάρος στα παιδιά του.

Ο 66χρονος εργάζονταν για σχεδόν όλη του τη ζωή στη Λάρισα, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί και είχε μετακομίσει στον Αγιόκαμπο.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια μαλακισμένη απορία. Οταν χαστούκισε την Βουλευτίνα ο Κασιδιάρης ,σε ΔΥΟ λεπτά δόθηκε εντολή από εισαγγελέα του Αρείου Πάγου παρακαλώ για την σύληψή του. Ρε πούστη μου 3500 αυτοκτονίες μέχρι τώρα κανείς εισαγγελέας ΔΕΝ έχει δόσει εντολή για διερέυνηση ?
Φώτης

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΛΟΓΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΦΩΤΗ η κωλο Ισπανιδα βουλευτης ειπε να πανε να γαμηθουν οι ανεργοι.Το ιδιο λοιπον επιθυμουν και οι δικοι μας πουλημενοι βουλευες για εμας.Καποιος απο αυτους ειχε πει--αν θυμαμαι καλα ο ΛΟΒΕΡΔΟς--να πεθανουν οι συνταξιουχοι για να γλυτωσουμε και καμια συνταξη.Λοιπον απο αυτα τα παλιοτομαρα το μονο που θα περιμενουμε απο δω και περα θα ειναι ο αργος αλλα σιγουρος θανατος μας.Πρεπει λοιπον να παρουμε την τυχη μας στα δικα μας χερια.ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μην τους πληρωνετε Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!! Ολα αυτα τα ξενοδουλα τομαρια που μας κυβερναναι δεν ειαναι τιποτε αλλο απο ξενοι εισπρακτορες που εισπρατουν τα νεοταξικα χαρατσια και τους παρανομους κεφαλικους φορους για λογαριασμο των ξενων αφεντικων τους! Ειμαστε περισσοτεροι ειμαστε οι εργοδοτες τους για εμας επρεπε να δουλευουν και οχι για τους ξενους εντολεις τους.....απλως εφαρμοζουν τη απανθρωπη νεα ταξη των σιωνιστο -φασιστων και τιποτα παραπανω οπου ολοι πρεπει να ειμαστε εξαθλιωμμενοι εξαρτωμενοι συγχρομοι σκλαβοι και στο τελος νεκροι οπως ειναι και ο απωτερος σκοπος τους....αντισταθειτε ο ποιο αρχαιος νομος ειναι ο νομος και το αισθημα της επιβιωσης ολων των ζωντανων οργανισμων που υπαρχουν στον πλανητη και ουδεις ψυχωτικος νεοφασιστας μπορει να μας το παρει η να μας το απαγορευσει αυτο....ειναι κοινοι φονιαδες και οταν καποιος θελει να με καθαρισει οφειλω να του απαντησω καταλληλως, και αν θελουν εμφυλιο και αιμα θα τα εχουν και αυτοι και τα ελληνοφωνα τσιρακια τους αλλα δεν θα χυθει μονο το δικο μας και ουδεις προκειτε να κατσει να θαφτει ζωντανος υποκυπτοντας στη ψυχασθενεια μια χουφτας "πεφωτισμενων" αθλιων πορνογερων!!!!

FUCK N.W.O.