Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ


Με αφορμή την ανάρτησή μας που έκανε το γύρο του διαδικτύου: "ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ"...koukoules

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Υπήρξαν τα γνωστά mails των εξυπνάκηδων που έμαθαν πάντα να είναι ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλεύρι (γι αυτό και στο τέλος θα καταλήξουν στην κοιλιά της κότας μαζί με τα πίτουρα)...


Σε όλους αυτούς τους πολιτικούς τενεκέδες λοιπόν έχουμε να πούμε τα εξής. Και τα λέμε ξεκάθαρα, απερίφραστα, και όπως πάντα χωρίς να μασάμε τα λόγια μας, και φυσικά αρνούμενοι να προσκυνήσουμε τους κάθε λογής προσκυνημένους.

1.Τη Βούλα Παπαχρήστου, την αντιμετωπίσαμε από την πρώτη στιγμή ως Ελληνίδα αθλήτρια. Kαι την ώρα ο αθλητής δίνει μια μάχη ζωής, αξιοπρέπειας και τιμής με τα χρώματα της πατρίδας του, είναι και παραμένει Έλληνας αθλητής, που στην προσωπική του ζωή δικαιούται να έχει τις δικές του πολιτικές απόψεις και αντιλήψεις. Εκεί θα τον κρίνουμε για την προσωπικότητά του. Στην προσωπική και εθνική του μάχη θα τον στηρίξουμε ως Έλληνα αθλητή...

Αυτό κάνουν όλοι οι λαοί σε όλους τους αθλητές του κόσμου, χωρίς να ζητάνε ποτέ πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για τους αγωνιζόμενους.

2.Τη Βούλα Παπαχρήστου, εάν και εφ όσον – πέρα και ανεξάρτητα από την αναπαραγωγή μιας πασίγνωστης βλακείας στο twitter – είναι φορέας ακροδεξιών ή νεοναζιστικών αντιλήψεων, θα την κρίνουμε γι αυτές με τη δέουσα αυστηρότητα, ως άτομο και όχι ως αθλήτρια την ώρα της μάχης για τα χρώματα της Ελλάδας.

3.Επιμένουμε και θα το φωνάζουμε ότι η Βούλα Παπαχρήστου, εκδιώχθηκε από την εθνική Ολυμπιακή ομάδα, γιατί είναι Ελληνίδα, και οι δωσίλογοι του εθνομηδενισμού, απλά αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε, για να χτυπήσουν στο πρόσωπο της Βούλας, κάθε Ελληνική φωνή.

Το επικίνδυνο δηλητήριο, δεν είναι το ανόητο σχόλιο μιας νεαρής αθλήτριας στο twitter.

Το επικίνδυνο δηλητήριο είναι το φίδι του εθνομηδενισμού που φωλιάζει με την ανοχή όλων μας μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

4.Θεωρούμε, άκρως ατιμωτική και απόλυτα ανθελληνική τη στάση όλων εκείνων που έσπευσαν να συμπαραταχθούν και να στηρίξουν μια απόφαση ντροπής από τους υποκριτές των «θεσμοθετημένων ολυμπιακών οργάνων», που το τελευταίο πράγμα που δικαιούνται είναι να ασκούν απερίσπαστοι το ρόλο του κριτή και του τιμητή αξιών, ιδανικών και ανθρωπιστικών ιδεωδών σ αυτόν τον τόπο, από τη στιγμή που κάποιοι εξ αυτών - ιστορικά τουλάχιστον - αν μη τι άλλο έχουν προκαλέσει σοβαρά την Ελληνική κοινωνία, και δε δικαιούνται να ποντάρουν στη λήθη.

5.Πρόκειται για μια απόφαση απόλυτα απονομιμοποιημένη αφού ο φορέας ο οποίος πρωτοστάτησε στην πολιτική της ανάδειξη, είναι ένα απροκάλυπτο εκτροφείο εθνομηδενιστών και βιαστών του Ελληνισμού που δε δίστασαν να ναρκοθετήσουν ακόμη και την ίδια της ιστορία του, και με αυτή την έννοια οι πραγματικές του προθέσεις ούτε αθώες είναι, ούτε από ανθρωπισμό διαπνέονται. Πρόκειται για λογικές μίσους που ταυτίζονται - αν δεν ξεπερνούν κατά πολύ - ακόμη και αυτές του νεοναζισμού, και ως τέτοιες οφείλουμε να τις αποκαλύπτουμε στην Ελληνική κοινωνία.

6.Πρόκειται για μια απόφαση που ισοδυναμεί με πισώπλατη μαχαιριά στην ίδια την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα «χαρίζει» με τρόπο εγκληματικό και απερίσκεπτο, τη Βούλα και την κάθε Βούλα στο μαντρί του νεοναζισμού που καιροφυλακτεί για να καταπιεί τα αποφάγια αυτής της άθλιας και υποκριτικής «δημοκρατίας».

7.Οι εθνομηδενιστές περνούν στην επίθεση ως επικίνδυνος Δούρειος Ίππος και αυτή την επικίνδυνη επέλαση που...

Χθες έβαλε στο στόχαστρο την ιστορία μας...

Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο τη Βούλα...

Αύριο ετοιμάζεται να στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα την προσευχή και τις εικόνες από τα σχολειά...

Αυτή λοιπόν την επικίνδυνη επέλαση οφείλουμε να την ανακόψουμε με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον, αφυπνίζοντας και τον τελευταίο εξαπατημένο Έλληνα πολίτη.

8.Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να καταδικάσει απερίφραστα λογικές που ζητούν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων από τους Έλληνες αθλητές, που βγαίνουν για να εκπροσωπήσουν την πατρίδα τους και όχι τις πολιτικές αντιλήψεις τους και τις πολιτικές δυνάμεις που ενδεχόμενα συμπαθούν.

9.Σε αυτή την άθλια και βρώμικη ιστορία, η στάση της Αριστεράς ήταν ελεεινή και κατάπτυστη, απαράδεκτη και επικίνδυνη, πολύ περισσότερο ίσως, από την τυπική απόφαση αποκλεισμού που πήραν οι «αρμόδιοι» ολυμπιακοί παράγοντας.

10.Με αυτή της τη στάση, η Αριστερά με ή χωρίς "κουκούλα", «έδωσε» ενώ όφειλε να υπερασπιστεί – μια Ελληνίδα αθλήτρια βορά στην κρεατομηχανή της Νέας Τάξης. Σ αυτό το επικίνδυνο αλεστήρι αξιών, ιδεών, ιδανικών, παραδόσεων.

11.Με αυτή της τη στάση η "Αριστερά" έκανε ότι ακριβώς έκαναν σε βάρος της οι δωσίλογοι κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Οι «Έλληνες» δωσίλογοι κατέδιδαν Έλληνες πολίτες στον εισβολέα κατακτητή με μοναδικό κριτήριο ενοχής τις ιδέες τους. Η συνέχεια ήταν γνωστή: ΕΚΤΕΛΕΣΗ...

Οι «Έλληνες» δωσίλογοι παρέδιδαν φυλακισμένους αγωνιστές στον κατακτητή με μοναδικό κριτήριο ενοχής τις απόψεις τους. Η συνέχεια ήταν και εδώ γνωστή: ΕΚΤΕΛΕΣΗ...

Ο Ζαχαριάδης απαίτησε την αποφυλάκιση των Ελλήνων Κομμουνιστών προκειμένου να πάνε να πολεμήσουν για την πατρίδα.

Οι «Έλληνες» δωσίλογοι όμως προτίμησαν να τους παραδώσουν ατιμωτικά στον κατακτητή επιλέγοντας τις μαζικές δολοφονίες των κομμουνιστών και όχι την ανάγκη υπεράσπισης της πατρίδας.

Η σύγχρονη «Αριστερά» λοιπόν, ξέχασε τις μεθόδους που χρησιμοποίησε σε βάρος της ο Ναζισμός, ξέχασε πως μέσα από αυτές τις μεθόδους πότισε με το αίμα της τα κολαστήρια της Γκεστάπο και των σκοπευτηρίων...

Και δυστυχώς γι αυτήν κατέφυγε στις ίδιες ακριβώς μεθόδους, για να «δώσει» μια Ελληνίδα αθλήτρια στα νεοταξίτικα καθάρματα για να την εκτελέσουν. Αυτό έκανε...

Δε χτύπησε το ρατσισμό... αλλά μια Ελληνίδα αθλήτρια...

Δεν αποδυνάμωσε το νεοναζισμό... αλλά χάρισε με τη μικροψυχία της ένα ακόμη Ελληνόπουλο στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής...

Δεν υπηρέτησε ανθρωπιστικά ιδεώδη... αλλά το δηλητήριο του εθνομηδενισμού που ενοχοποιεί τη λέξη «Έλληνας» και επιχειρεί να τη ρίξει στον Καιάδα.

Και μέσα απ όλα αυτά απέδειξε γι ακόμη μια φορά την ανικανότητά της να αντιπαραθέσει τον αγνό και άδολο πατριωτισμό στο επικίνδυνο δηλητήριο του «εθνικισμού» που αφήνεται απερίσπαστος να κατακτά τις καρδιές των νέων ανθρώπων.

Αυτή όμως δεν είναι η πραγματική Αριστερά. Αυτή είναι η ολίγιστη και ανεπαρκέστατη ηγεσία της. Η ηγεσία της που παραδόθηκε στα κελεύσματα της Νέας Τάξης και οδηγεί την Αριστερή πολιτική στον αφανισμό και στο πολιτικό περιθώριο.

Γι αυτό και οι οπαδοί της έχουν χρέος να αγωνιστούν προκειμένου να την απαλλάξουν οριστικά από τη χρεοκοπημένη της ηγεσία. Και αυτό πολύ περισσότερο ισχύει για τους οπαδούς και τα μέλη του ΚΚΕ που παρέδωσαν σ αυτή την ηγεσία κόμμα συγκροτημένο, και στο τέλος θα παραλάβουν ένα σεχταριστικό εξωκοινοβουλευτικό μόρφωμα, που θα έχει βουτήξει στην απελπισία και στην απόδραση από τη δράση, τους πιο πρωτοπόρους αγωνιστές της Ελληνικής κοινωνίας.

Η ίδια η Ελληνική κοινωνία, έχει χρέος να απαιτήσει άμεσα την άμεση και χωρίς δεύετερη συζήτηση αποπομπή από την κυβέρνηση του εθνομηδενιστικού μορφώματος της ΔΗΜΑΡ και αυτή την υπόθεση έχουν πρωτίστως υποχρέωση να την αναδείξουν τα ίδια τα μέλη και οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, που αγαπούν τον τόπο τους και οραματίζονται μια Ελλάδα ικανή να μεγαλώσει Έλληνες πολίτες και στο μέλλον.

Για τους αφελείς που θα βιαστούν να μας χρεώσουν οτι ερωτοτροπούμε με τον Εθνικισμό τους παραπέμπουμε ΕΔΩ...

Και φυσκά στην πιο πάνω ανάρτηση θα βρείτε και τις απαντήσεις για το ποιός θρέφει και ρίχνει λίπασμα στο δέντρο του εθνικισμού. Για το ποιός χαρίζει ψυχές στα δόκανα του νεοναζισμού πού είναι στημμένα και περιμένουν το επόμενο θύμα.

Και φυσικά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μπαίνουμε καν στο δίλημμα να επιλέξουμε ανάμεσα σε ενδεχόμενες νεοναζιστικές αντιλήψεις που ενδεχομενως να εχουν επηρεάσει μια Ελληνίδα αθλήτρια, και σε νεοταξίτικες πρακτικές που οδήγησαν στον προσβλητικό και προκλητικό για την Ελληνική κοινωνία αποκλεισμό της.

Σ αυτό το δίλημμα η απάντησή μας είναι σαφής:

ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Κι αν ο δικός μας λόγος σας φαίνεται βαρύς, ακούστε τι έχει να πει ένας Αριστερός πατέρας ονόματι ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ.
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΡΘΡΡΟΓΡΑΦΕ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΑΜΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το αρθρο κυριοι του αντι-ντπ να το στειλετε στη κουμμουνδουρου και στον "αριστερο αντι-μνημονικο" τσιμπλα που τον εχετε κανει σημαια σας τωρα τελευταια εδω μεσα κανοντας γαργαρα και παραγραφοντας μονοκοντυλια τις πασιγνωστες και παγιες ανθελληνικες διεθνιστικες και εθνομηδενιστικες του θεσεις....ειδατε την τελευταια απατριδη τοποθετηση του στο θεμα την ελληνιδας αθλητριας τα ψεμματα τελειωσανε παρτε θεση και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος δεν υφισταται!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ο Ζαχαριάδης απαίτησε την αποφυλάκιση των Ελλήνων Κομμουνιστών προκειμένου να πάνε να πολεμήσουν για την πατρίδα.

Οι «Έλληνες» δωσίλογοι όμως προτίμησαν να τους παραδώσουν ατιμωτικά στον κατακτητή επιλέγοντας τις μαζικές δολοφονίες των κομμουνιστών και όχι την ανάγκη υπεράσπισης της πατρίδας."
Το ζητούμενο είναι αν θα πολέμούσαν για την πατρίδα ή θα πολεμούσαν ΤΗΝ πατρίδα. Πότε πολέμησαν οι κομμουνιστές για την πατρίδα ; - Στην Μικρά Ασία ; - Στην Μέση Ανατολή ; Ας μας θυμήσει ο αρθρογράφος ΜΙΑ περίπτωση.
Δεν θα βάζανε τον λύκο να φυλάει τα πρόββατα. Καλώς δεν τους απελευθέρωσαν !

Ανώνυμος είπε...

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα...τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου...θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!:».

Ανώνυμος είπε...

Γεμισε το διαδυχτειο φασιστακια και θιασωτες του Χιτλερ, δε πατε στο διαολο ρε!! Ενταξει ειπαμε η σημερινη ηγεσια του ΚΚΕ ειναι για κλωτσες αλλα κανεις δεν μπορει να ακυρωνει τους αγωνες του ΚΚΕ στο παρελθον τουλαχιστον αλλα και την συνεισφορα του στην εποποια της Εθνικης αντιστασης και να την ακυρωνουνε ποιοι Τα εγγονια των προδοτων εκεινης της εποχης των κουκουλοφορων των δοσιλογων και των ταγματασφαλητων, οι θαυμαστες των Ες-Ες και της Γκεσταμπο αντε γαμηθηται κολωπαιδα που εχεται και το θαρασος να κρινεται εσεις οι πλεον ανθελληνες προδοτες το μετρο του πατριωτισμου ενος κοματος που εχει δωσει μαρτυρες για την Ελευθερια αυτου του τοπου, σκυλοφασιστες χασαπηδες