Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: Το μνημόνιο το υπογράψαμε και την υπογραφή μας πρέπει να την σεβαστούμε


ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Σας το λέγαμε και δεν ακούγατε; Αυτά ακριβώς δεν έλεγε και ο Σαμαράς πριν 1,5 χρόνο; Αυτά ακριβώς δεν είπε και ο Κουβέλης πριν 1 χρόνο; Όλοι προσκυνούν το μνημόνιο στο τέλος... Η Δημιουργία ξανά λοιπόν μέσω του ιδρυτή της Θάνου Τζήμερου ανακοίνωσε στην εκπομπή της Πόπης:" Το μνημόνιο το υπογράψαμε και πρέπει να το σεβαστούμε, τα χρήματα τα χρειαζόμαστε". Δηλαδή υπογράψαμε τον Βιασμό μας και πρέπει να τον δεχτούμε! Καταλάβατε γιατί μας τον προβάλει ο ΣΚΑΙ συχνά πυκνά; Καταλάβατε γιατί το MEGA και η εκπομπή του....
Παύλου Τσίμα προέβαλε τον διαφημιστή και νεοφιλελευθερο παιδάκι του συστήματος ΠΑΣΟΚ; Τον κύριο που υποστηρίζει τις απολύσεις και τις αποκρατικοποιήσεις... Το παιδί που υποστηρίζει ότι εμείς οι λαϊκιστές δεν αφήσαμε τον  Γιαννίτση  του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις το 2001 για να εξορθολογήσει το ασφαλιστικό! Ο,τι να ναι!

8 σχόλια:

Jim P είπε...

ΣΚΑΤΑ, πάει και αυτό... Κρίμα και ο τύπος είναι συντοπίτης μου.

Τσεκούρι και φωτιά και αυτός. Προσκυνάτε όλοι τη μασονία καθάρματα.

Δε θα ανακάμψει ο τόπος; Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Ανώνυμος είπε...

Μου φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτε.Το επαγγελμα σου αλλωστε τα λεει ολα.!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά νέα κόμματα βλέπω αλλά....θα χρειασθεί να μελετήσουν κάπως καλύτερα το Σύνταγμα και τα Ψηφίσματα του Κράτους. Το λέω διότι, προτείνουν κάποια πράγματα,τα οποία ίσως δεν είναι και τόσο ψαγμένα....
Ο Νόμος υπαγορεύει ότι, για να εισέλθετε στη Βουλή κύριοι της Δημιουργίας Ξανά, πρέπει να ψηφισθείτε από το 3% τουλάχιστον του εκλογικού Σώματος.
Συμφωνείτε με αυτό ; Ναι ή Όχι ;
Μήπως θα προτιμούσατε ως ελάχιστο ποσοστό το 7% ; Μάλλον όχι....δεν σας συμφέρει.
Σε ένα άλλο νέο κόμμα όμως δεν συμφωνούν με το 3%, βρίσκουνε πιο λογικό το ελάχιστο ποσοστό να αγγίζει το 5%.
Έτσι κρίνουν αυτοί .....αλλά, αν την Κυριακή πιάσουνε οριακά το 3% ευχαρίστως θα εισέλθουν στη Βουλή......αποδεχόμενοι τη μεγάλη τιμή.

Ερώτηση πολλαπλής επιλογής :
Τελικά πως το βλέπετε ;
Α. Θα λέει ο καθένας ότι θέλει κι όποιον πάρει ο Χάρος.
Β. Θα εφαρμόζονται οι νόμοι στις Δημοκρατίες.
Γ. Α+β
Δ. Κανένα από τα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
ΕΞΩΑΓΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΚΓΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ;;;

Ανώνυμος είπε...

μην πλανάστε φίλοι! οι αντιμνημονιακές κραυγές είναι ψεύτικες. ακόμη και ο Τσίπρας (που δεν έχει ποιάσει ποτέ κανονική δουλειά) ξέρει ότι η Ελλάδα παράγει μόνο 17% των αναγκών της. τα υπόλοιπα τα εισάγουμε. Η εισαγωγή προϋποθέτει ευρώ και πιστώσεις. εάν λοιπόν δεν τηρηθούν τα συμπεφωνημένα τότε θα σταματήσει η χρηματοδότηση και η χώρα θα οδηγηθεί στην καταστροφή σε λιγότερο από μήνα.

επίσης προς πληροφόρηση του κοινού το 80% των επιταγών του μνημομονίου είναι μέτρα μεταρυθμιστικά και όχι φορομπηχτικά. μέτρα τα οποία θα φέρουν την ανάπτυξη αν τα διαχρορηστούμε σωστά. πχ απλοποίηση ίδρυσης εταιρίας. μηχανογράφηση κρατικού μηχανισμού,
και άλλα πολλά. πράγματα που θα έπρεπε να κάνουμε από μόνοι μας.

Η αντιμνημονιακή φρενίτιδα από Τσίπρες και καμμένους είναι απλά τρικ ψηφοθηρίας. την επόμενη μέρα που θα αναλάβουν θα τα κάνουν μπάχαλο! ο ένας γατί είναι άπειρος, και ο άλλος παιδι της παλαιοκοματικής μαφίας.

η λύση δεν βρίσκετΑι ούτε στα
παλαιά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) που έχουν καταληστέψει το κόσμο και λειτουργούν ως οι χειριστοι μαφιόζοι εκβιαστές.

Η λύση είναι νέοι άνθρωποι και πρακτικές σε
συνδυασμό με μία πολικομματική βουλή. θεωρώ ότι ο τζήμερος είναι τίμιος, αυθαιντικός και ειλικρινής. δεν είναι παιδι του συστήματος. αφού άλλωστε το σύστημα τον πολεμά.

αντίθετα τον Τσίπρα και τους λοιπούς κλασσικούς από τους 300 τους προμοτάρουν όλα τα MEDIA.

ελληνόπουλα μην παραμηθιάζεστε!

Ανώνυμος είπε...

OΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Mporei kapoios na vlepei to thema tou mnimoniou diaforetika, alla i ousia einai oti Ellines aftoktonoun.Poio einai pio simantiko? O sevasmos sto mnimonio, me aftoktonies kai proskynima sto satanismo, i oxi mnimonio me aftoktonies,kai peoskynima stin eleftheria? Miloun gia anaptyksi.Poia anaptyksi? O planitis den xoraei alli anaptyksi.I anaptyksi gia tin opoia miloun einai mono apagorefseis kai i katastrofi tou kosmou.Den mporeite na to deite? Posa ekatommyria kosmos pethainei kathe xrono apo astheneies opos karkino kai lefkaimia,apo polemous,apo peina kai alla.Afta einai ta apotelesmata tis anaptyksis.Oso pio poly anaptyksi, toso pio polloi thanatoi.Aftoi pou ypegrapsan to mnimonio as to sevastoun.Oi ypoloipoi den xreiazetai na ginoun doyloi.

Ανώνυμος είπε...

Με καλυπτει σε πολλα ο Τζημερος. Ομως κανει λαθος αν νομιζει οτι αμα κανει οσα λεει στο εσωτερικο δεν ειναι προβλημα το μνημονιο. Μπορει να εχει και καλα. Με τα ασχημα ομως δεν μας λεει τι θα γινει. Πολυ μαλακος ειναι με το εξωτερικο γενικα. Δεν ζουμε σε ενα αγγελικα πλασμενο κοσμο που οι ξενοι θελουν το καλο μας και μας βπηθανε.