Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μιλάμε για… Megaλη αξιοπιστία


Μιλάμε για… Megaλη αξιοπιστία Κάθε χρόνο, όταν γίνεται η παρουσίαση του προγράμματος του Mega (πάντα στο Μέγαρο Μουσικής) ο μεν Πέτρος Μπούτος συνηθίζει να παρουσιάζει τις νέες σειρές, ο δε Χρήστος Παναγιωτόπουλος να διανέμει κείμενο για τις ειδήσεις και την ενημέρωση.



Οι παρατηρητικοί γνωρίζουν ότι το πρώτο θέμα που θέτει ο Χ. Παναγιωτόπουλος είναι η «αξιοπιστία». Αυτή προτάσσει και διαφημίζει. Και αυτή είναι που δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από τον Αντώνη Λιάρο, υποψήφιο πλέον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Διότι, γίνεται να υπηρετείς αξιόπιστα την ενημέρωση και στο παρασκήνιο να (ομολογείς ότι το 2007) έδινες μάχη υπέρ ενός υποψηφίου; Δεν γίνεται.
Εκτός και αν υποθέσουμε ότι ο Α. Λιάρος είχε αποκρύψει από τον Χρ. Παναγιωτόπουλο τη στήριξη που έδινε στον Ευ. Βενιζέλο. Μπορεί όμως να μην το είχε πει στον διευθυντή του ο οποίος συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;
Προσοχή: ρωτώ χωρίς να υιοθετώ τις κακίες που λέγονται στους διαδρόμους και οι οποίες συνδέουν χρονικά τα προαναφερόμενα γεγονότα με την ανάληψη εκφώνησης και κεντρικών δελτίων τα Σαββατοκύριακα από τον Α. Λιάρο.
Τώρα θα μου πείτε ότι ο Λιάρος με πείραξε και όχι το κολλητιλίκι του διευθυντή με τον Βενιζέλο, ούτε τα όσα εκστομίζει σαν σχόλια ο Μανώλης ο Καψής. Σωστό κι αυτό, αλλά ρεπορτάζ κάνουμε, το κλίμα στο Mega μεταφέρουμε…

ΧΡΑΝ