Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ψηφίζουμε τον Καλλιεργημένο δημοκράτη της ΝΔ Τάσο μητρόπουλο!


Τον αργόσχολο δημόσιο υπάλληλο (αστυνομικός) που τα παίρνει κι από το κράτος κι από τον Ολυμπιακό,που δεν ξέρει να βάλει τρεις λέξεις στη σειρά,αλλά είναι καλός στο να βρίζει τις ... μανάδες των αντιπάλων του καθώς τους προπηλακίζει και τους πετάει...παπούτσια!!!Θα με σώσει όπως έσωσε και την Πόλη του Πειραιά φαντάζομαι,της οποίας υπήρξε αντιδήμαρχος.!!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ, ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΘΙΖΗΜΑΤΑ, ΑΛΗΤΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ειδικό αφιέρωμα πάντα το Αντί ντπ σε ότι αφορά έστω και άκυρα κάτι τον ολυμπιακό.
Σαν θυμάμαι πριν ένα χρόνο και κάτι μια είδηση σου με μεγάλα κόκκινα γράμματα!!!
Και έγραφες...."ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΌΝΟ ΕΔΏ ΕΊΔΗΣΗ ΒΌΜΒΑ ΘΑ ΣΟΚΆΡΕΙ"
Η είδηση...πήρε ο Μαρινακης πλοία για εξόρυξη πετρελαίου...
Χαζε κομπλεξικός είσαι ρε???
Καλά κάνεις και κράζεις πολιτικούς αλλά όχι ειδικό "αφιέρωμα" στον Μητρόπουλο.
Είσαι κομπλεξικός....μάλλον σε έχει κάνει ο Ολυμπιακός

Ανώνυμος είπε...

@2:37 Την στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και οι νταβατζήδες- μεγαλοεργολάβοι - τραπεζίτες, υπαγορεύουν στην κυβέρνηση τι ακριβώς θα κάνει για να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους, εσύ με το οπαδικό σου μυαλό προσπαθείς με το σχόλιό σου να διχάσεις. Τούτες τις στιγμές δεν υπάρχει ολυμπιακός ή παναθηναικός, δεν υπαρχει δεξιά ή αριστερά, μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

oλυμπιακος μπορει να ειμαι αλλα δεν προκειτε να ψηφισω ΝΔ οχι για το μητροπουλο αλλα ουτε και τον ΡΟΝΙ να κατεβαζανε,φιλοι μου ολυμπιακοι αφηστε την αγαπη σας για τον ολυμπιακο στο καραιασκακη και στην καλπη να πατε με καθαρο μυαλο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εχουν σκοπο να μας στερησουν ακομα και το αντιτιμο του εισιτηριου για το γηπεδο μην τους δωσεται την ευκαιρια.