Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

O Τ.Κουίκ απαντάει αποκλειστικά στο anti-ntp.net σχετικά με τις ειδήσεις που κυκλοφορούν περι προσχώρησης του στην ΝΔ.


Χαίρομαι που οι περισσότεροι φίλοι του anti.ntp.net αντιλαμβάνονται τις μούφες πληροφορίες.

Εικοσιδύο χρόνια,όπου σε κάθε εκλογές ακούγεται το όνομά μου ως υποψήφιος του όποιου κόμματος,εγώ εξακολουθώ να παραμένω αποκλειστικά και μόνο στη δημοσιογραφική δουλειά μου.

Ειδικότερα τώρα,θα μου ήταν αδιανόητο να μαγαρίσω....
έναν αντιμνημονιακό αγώνα που δίνω κάθε μέρα ΚΑΙ μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων που παρουσιάζω ΚΑΙ μέσα από το Διαδίκτυο.

Κάποτε και κυρίως στη δεκαετία του '90,ήμουνα δημοσιογραφική ντουντούκα.Τα χρόνια με ωρίμασαν.Έβλεπα από κοντά όλη τη σαπίλα του συστήματος και άρχισα να ξυπνάω,έστω και με...χρονοκαθυστέρηση.

Τα τελευταία χρόνια οι μεταλλάξεις στη συλλογιστική μου για τους επιβήτορες της εξουσίας,με έφεραν απέναντί τους.Και έκανα αυτό που επέβαλε η συνείδησή μου και στις κλογές του 2007 και στις εκλογές του 2009.

Ήταν η αρχή για τον αγώνα μου από την ημέρα που μας πούλησε το πολιτικό σύστημα (το πράσινο στην αρχή και το γαλάζιο μετά)στους τοκογλύφους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Και σκοπεύω να συνεχίσω έτσι μέχρι να σκορπιστούνε από προσώπου γης όλοι εκείνοι που ταπείνωσαν την Ελλάδα και σακάτεψαν τους Έλληνες.

Με όλα αυτά,είναι δυνατόν να έχουν κάποια βάση οι όποιες αναρτήσεις που με εμπλέκουν σε υποψηφιότητες με κόμματα που προσκήνυσαν το Μνημονίο και ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας;

Δεν το κρύβω ότι αν υπήρχε ένα απόλυτα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κόμμα,με φρέσκους και άφθαρτους ανθρώπους,που δεν στοχεύουν το βάζο με το μέλι,που είναι έτοιμοι να ανατρέψουν το Μνημόνιο,που είναι έτοιμοι να δράσουν όπως ο Ραφαέλ Κορέα στον Ισημερινό,που είναι έτοιμοι να ξανακάνουν την Ελλάδα υπερήφανη,που είναι έτοιμοι να μας απαλλάξουν (και να τιμωρήσουν παραδειγματικά) τους προσκυνημένους πολιτικούς μας και τους μισητούς τροϊκανούς,ναι,τότε ίσως θα μπορούσα να σκεφθώ την εμπλοκή μου με μιά νέα πολιτική και υγειή κατάσταση.Αυστηρά και μόνο τότε.

Αλλά αυτό μοιάζει με όνειρο.Ίσως μετά τις επόμενες εκλογές όπου θα έχουμε το απόλυτο μπάχαλο με τις αποκρουστικές συγκυβερνήσεις,να προκύψει το θαύμα.

Ευχαριστώ και πάλι,όλους εκείνους που δεν πίστεψαν την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ή δημοσιογραφική δράση συνεχίζεται ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αμείωτα εναντίον του κάθε Κωλοτούμπα και του κάθε Κομανέτσι.

Φιλικά

Τέρενς Κουίκ

12 σχόλια:

Jim P είπε...

Έτσι μπράβο... είπα και εγώ δε μπορεί!

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίζω την ανακοίνωσή σου Τέρενς!
Ας μείνουν τουλάχιστον μερικοί, "καθαροί" και άφθαρτοι, Δημοσιογράφοι.
Είναι λίγοι, μετριούνται στα δάχτυλα, αλλά μας αρκούν.

Ανώνυμος είπε...

O Τέρενς είναι από τους πιο σοβαρούς - αντιμνημονιακούς δημοσιογράφους που υπάρχουν. Ας ενωθεί με Καμμένο αν ποτέ έχει σκοπό να κατέβει στην πολιτική

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τέρενς έστω και τώρα σε χρειαζόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει και η λαικη Δεξια αντιμνιμονικη που δεν εχει σκυψει το κεφαλι στους δοσυλογους πολητικους και στους Κατακτητες Τροικανους..Να αρχισετε να σκευτεστε σοβαρα την εμπλοκη σας Κυριε Κουικ την ενεργο πολητικη.

Ανώνυμος είπε...

PANTA skili ton afentikon itan... tora omos apodiknii mia exmiri stasi, panta vevea mesa se evritera plesia... ti na po, elpizo enas apo olous na einai horis fovitro patriotis.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΡΕΝΣ!
ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ !!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ
ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΟΡΕΑ Η ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟ

ΜΑΤΡΙΧ ΠΑΡΕ ΤΗΛ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ.ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ.

maria είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΕΡΕΝΣ ,ΤΟ ΕΙΠΑ ΧΤΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΤΕΡΕΝΣ είπε...

Μαρία,
Σου απαντώ χωρίς περιστροφές.

18 μήνες τώρα δεν είχα την παραμικρή παρέμβαση στο Δελτίο Ειδήσεων που επιμελούμαι και παρουσιάζω.

Αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα,παρέδωσα το γραφείο μου και έφυγα.Σε αυτά τα θέματα δεν υποχωρώ.

Ελπίζω να μην συμβεί από τον οποιοδήποτε της ιδιοκτησίας...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τέρενς, και εγώ αυτό βλέπω, μετά τις επόμενς εκλογές και τις γελοίες συγκυβερνήσεις που θα επιχειρηθούν, θα φτάσουμε στον πάτο και τότε ο Ελληνας Ραφαέλ Κορέα της Ελλάδας θα παρουσιαστεί. Θα λέγεται Καζάκης, θα λέγεται αλλιώς, πάντως όλος ο Λαός τον περιμένει για να τον ακολουθήσει όπως τον Κορέα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΕΝΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 82 (ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ? ΚΑΙ ΕΙΡΟΝΕΥΟΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.