Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε πως μας δουλεύουν αυτοί που ζητάνε να λυώσουμε απ’ τη λιτότητα …


Εν μέσω κρίσης
«Το υπ. Παιδείας αγόρασε το ακριβότερο χαρτί της αγοράς»

Το Υπουργείο Παιδείας καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίων, που υποστηρίζει πως χωρίς τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού και με τη διαδικασία της ανάθεσης αγόρασε χαρτί για την παραγωγή σχολικών βιβλίων με την ....

ακριβότερη σχεδόν τιμή της αγοράς.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Πρόσφατα για την παραγωγή των σχολικών βιβλίων, αντί να γίνει διεθνής διαγωνισμός όπως ορίζεται από το νόμο, η κυβέρνηση επέτρεψε να συσταθεί μια επιτροπή αξιολόγησης του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων και με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης (ανάθεσης) αγόρασε από τρεις ελληνικές εταιρείες 9.9915 τόνους χαρτιού έναντι του ποσού των 10.494.974, 000 ευρώ, πλέον φπα 23%, ήτοι 2.500, 000 ευρώ. Δηλαδή με την ακριβότερη, σχεδόν, τιμή της αγοράς.»

Σύμφωνα με υπολογισμό του Συνδέσμου Εκδοτών το Δημόσιο ζημιώθηκε περίπου 2.500.000, 00 ευρώ από την καθαρή αξία του προϊόντος και 2.500.000,00 ευρώ από το ΦΠΑ που δεν θα κατέβαλλαν εάν γινόταν απευθείας εισαγωγή του χαρτιού από τον Ο.Ε.Δ.Β, ως είθισται.

«Ενώ η Ελλάδα βυθίζεται οικονομικά και ο Έλληνας πολίτης έχει πλέον εξαθλιωθεί οι κρατούντες στο Υπουργείο Παιδείας, συνεχίζουν να παίρνουν αποφάσεις και να ενεργού σα να μην έχουν υπάρξει δραματικές αλλαγές στη χώρας μας. Εξακολουθούν να στηρίζουν και να εξυπηρετούν ημέτερους, να συντηρούν την πελατειακή σχέση μοιράζοντας επιλεκτικά χρήματα του ελληνικού λαού, χωρίς καμία σκέψη για μείωσης των δαπανών, οικονομία και χρηστή διαχείριση.» τονίζουν επιπλέον στην ανακοίνωσή τους.

http://cretanpatriot.wordpress.com/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eισαι μεγαλη πουτανα

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα σαι κρεμασουμε θα σε πηδηκσουμε πρωτα γαμιολα

Ανώνυμος είπε...

Ξεσηκωθειτε .Να παρει ο διαολος τι περιμενουμε σε λιγο θα θελουν να πηδηξουν και τις γυναικες μας...........

Ανώνυμος είπε...

άλλη μια καραπουτανάρα πολιτικός που οι μέρες της
είναι λίγες...!! μπήκε στην λίστα...
πολύ σύντομα ο λαός θα την πηδήξη χωρίς σάλιο..
η ζωή της θα περιοριστεί στο μπουρδέλο της και δεν θα τολμάει να βγεί έξω..!