Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΡΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!






13 σχόλια:

ChrisPaoki είπε...

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ??? ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΑΠΕ ΣΑΣ ???

Για να τελειωνουμε μ αυτο το θεμα.. Οσοι απο δω και περα προτιμησετε τους καναπεδες σας και δεν βγειτε να επαναστατησετε 1 εχω να σας πω:
Για τα επομενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 χρονια: 1 εκατομυριο εγγεγραμενοι ανεργοι τωρα (παραπανω ειναι στην πραγματικοτητα) και καθε χρονο θα αυξανονται. Οι υπολοιποι δουλευουν ολη μερα (ημιαπαχοληση) για 400 ευρω και θα μειωθει κι αλλο ο μισθος σας και οι θεσεις εργασιας.. Θα δουλευετε 16 ωρες τη μερα οχι για να ζησετε αλλά για να πληρωνετε λογαριασμους, ρευμα, χαρατσι, νερο, νοικι κ.τ.λ., πετρελαιο θερμανσης, βενζινη (1.74 το λιτρο και ανεβαινει καθε χρονο) και δανεια..
Επισης θα φτασετε σε σημειο να ξεπουλατε σπιτια, χωραφια, οικοπεδα και ακινητα για να ζησετε... Επισης καθε χρονο αυξησεις στα τροφημα και σε ολη την αγορα και οι φοροι δεν θα σταματησουν να αυξανονται.. Και για να σπουδασετε τα παιδια σας απο δω και περα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ γιατι αν μεινετε στους καναπεδες σας θα 'στε εσεις αξιοι της μοιρας σας και των παιδιων σας... Τα ιδια τα παιδια σας αργοτερα θα σας φτησουν καταμουτρα. Ολοι στους δρομους ή τωρα ή ποτε...

Ανώνυμος είπε...

Η μονη λυση: Ριζικη αλλαγη του ολου συστηματος... απετυχε παταγοδως, οπως απετυχε και η εισοδος μας στην ευρωζωνη και στο ευρω... Επιστροφη στην δραχμη, κλεισιμο των συνορων, και απο τον τοσο πλουτο που εχει η χωρα μας (γεωργικα προιοντα, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικά, τουρισμο, ολυμπιακη, οτε, οσε, λιμανια, πλοια, νησια, επιστημονες κ.τ.λ.) θα τον κουμανταραμε μονο εμεις οι Ελληνες και θα το πουλαμε σε οποιες χωρες γουσταρουμε και σε οτι τιμη γουσταρουμε... Εξω απ τη χωρα οι ξενες εταιριες-επενδητες-επιχειρησει­ς-κερδοσκοποι..ΞΥΠΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητο αντινεα τωρα τελευταια εχεις αλλαξει λιγο την ιδεολογια σου.περισοτερο νεα ταξη θυμιζεις.

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ,ΕΜΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

toproblima tonelinon den einai oikonomiko einai politikogia tin disi ke anatoli dioti ean xasi i ebropi ke i ameriki tin elada xani ton endexomeno polemo kontra stin rosia kina iran siria ktl opote i elada apofasizi dia ola prepi na kanome ayto pou mas simferi xoris sinidisi

Ανώνυμος είπε...

οσοι γραφουνε με λατινικους χαρακτηρες ειναι για τον πουτσο

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (για να μη πω στον κόσμο), έτσι και καταφέρουμε να ξεφορτωθούμε τους τοκογλύφους και τα ψεύτικα χρέη που μας έχουν φορτώσει!!

Ανώνυμος είπε...

αντι νεα σαγαπω οταν δεν γραφεις μαλακιες και οταν αφηνεις να γραφουν οι ανωνυμοι

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΧΩΡ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?
ΠΕΡΙΕΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα-σιγα ολοι καταλαβαινουν οτι μετα την Ελλαδα
ερχεται η σειρα τους. Βοηθειστε ολοι να βγαλουμε
τον οφι απ την τρυπα τσε να τον αποσβολωσουμενε,
που λενε τσε στην Κρητη. Με λακτες, με κατακαυκαλιες, με μπαλωθιες τσε μ οτι τελος παντω
ο καθεις μπορει.
Τσε τα λεφτα που μας εκλεβουνε, στο ζιατρο τσε σε
φαρμακα να τα δοκουνε, οι κατσουνοραδηδες.

LORD OF THE HAIR είπε...

Αυτο το θεμα διστιχος δεν θα τελιοση τοσο γριγορα. Αλλα σιγγνομι γιατι να ντρεπομε εγο, ο ελλινας που γεννιθικε στι γερμανια και αγονιςεται εδο και 33 χρονια με τι δουλια του. Καθε μερα με τι λαχταρα να χασω τιν δικο μου μικρο καταστημα. Δεν εχω εγο χρονο για καναπεδς. Αλλα μπορο να πω πος παρα πολλη ελλινες ειχανε χρονο για καναπεδες! Αυτο το προβλιμα δεν εξελειχθεικαι απο χθες, διστιοχος αφτει που εχουν τιν ευθηνει παρελειψαν και αποτιχαν. Συγγνομι αλλα εγο τορα τι θα μπροεσω να κανω για να γινι καποια αλλαγη. Σχεδον τηποτα! Δεν ηπαρχουν πολλες λιεςεις για τιν ελλαδα, εγο δεν ειμαι πολλιτικος, αλλα καθε μορο το καταλαβε στιν ευροπη οτι κατι στι ν ελλαδα βρομαι, τι κανεται εκει εσεις/ πιος ψηφισε αυτους τουσ μαστορες που σας εφεραν στο νκρεμο....
λιπαμε πολλη, και ευχομε να βρεθει μια λιση, αλλα εγο εδο, πρεπη να υποφερω για τα δικα μου εξοδα και χρεη εδο και πολλα χρονια, γιατι καμια τραπεζα δεν με δεινη βιοθεια, και ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΙΡΟΩ ΒΑΙΒΑΙΟΣ ΕΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 300 ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ. ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ! ΑΡΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΙΣ 3:00. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΚΩΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ. ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ,ΑΝΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΖΕΜΠΕΚΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ; ΞΕΦΤΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

mexri tora ksexorizo dio katigories dilous ke prodotes