Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυμα από την Ρόδο: Προδότες βουλευτές! Μην τολμήσετε! Τίποτε δε θα σας σώσει!



Μήνυμα από την Ρόδο: Προδότες βουλευτές! Μην τολμήσετε! Τίποτε δε θα σας σώσει!Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλαν εχθές οι Ροδίτες, σ΄ όλους εκείνους τους βουλευτές (πρωτίστως δε στους Δωδεκανήσιους), που θα τολμήσουν να ψηφίσουν την καταστροφή του κόσμου! Που θα τολμήσουν να ψηφίσουν το Μνημόνιο 2!

Στις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν τόσο στην πλατεία Κύπρου, όσο και στο Μαντράκι, οι Ροδίτες δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλό τους! Δεν μάσησαν τα λόγια τους! Και δικαιολογημένα βροντοφώναξαν γεμάτο αγανάκτηση, ότι:


Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Το βαρέλι αποδείχτηκε πως δεν έχει… πάτο! Αποδείχθηκε σ΄ όλο αυτό το διάστημα ότι, οι κυβερνώντες αρέσκονται να δείχνουν τους καλούς στους ξένους κι όλο να δίνουν, να δίνουν, να δίνουν, και… σταματημό να μην έχουν!

Και είναι βέβαιο, πως μετά από 2-3 μήνες πάλι θα ξαναζητήσουν νέα μέτρα τα γεράκια! Έχει ανοίξει πλέον η όρεξή τους, και οι δικοί μας τους προσφέρουν τα πάντα, γιατί, κυριολεκτικά, τα έχουν… σκατώσει!

Γιατί όλα όσα αποφάσισαν, μέχρι τώρα, αποδείχθηκε στην πράξη, πως δεν ήξεραν και οι ίδιοι γιατί τα έκαναν, παρά τις βαρύγδουπες διαβεβαιώσεις κάθε φορά, ότι «δεν θα είχε συνέχεια»!

Πήραν μία, πήραν δύο, πήραν τρεις, τέσσερις, πέντε!…

Έ δεν έχει άλλα χρήματα ο κόσμος, κύριοι! Τι άλλο πια να του πάρετε! Αναγκάσατε τον λαό να ζει καταστάσεις που έζησαν οι παππούδες μας στον πόλεμο!

Έτσι κι αλλιώς, λοιπόν, τον έχετε καταδικάσει! Τι άλλο τον φοβίζετε;

Άλλωστε, ο σοφός ο λαός μας ήξερε τι έλεγε όταν ανέφερε πως ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΕ!!!






ΠΗΓΗ: cityofpetaloudes.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη Ροδο πιστεψτε με οι ανθρωποι δεν εχουν καταλαβει μεχρι στιγμης τιποτα...Αλ λα ετσι ειμαστε πλεον οι Ελληνες πρεπει το προβλημα να ερθει εξω απο την πορτα μας για να ενεργοποιηθουμε.Δεν θελω να φανω απαισιοδοξος,αλλα θελω να δω μετα την ψηφηση του νεου μνημονιου απο τους Ροδιους βουλευτες αν θα υπαρξει αντιδραση απο τον Ροδιο λαο προς το προσωπο τους....
Εδω ζω και τα γνωριζω απο πρωτο χερι,γνωμη μου να μην ξημερωσουν ορθιοι το επομενο πρωι.