Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κανέλλη: “Ξέρει o Παπαδήμος οτι ο λαός θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο?” (βίντεο)


Έξω από τα δόντια τα είπε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή τον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας. Η βουλευτής του ΚΚΕ επισήμανε αυτό που θα… πάρει ο ελληνικός λαός...
.
 Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και δεν δίστασε, όπως συνηθίζει, να πει την άποψή της για την κυβέρνηση συνεργασίας: «Πώς είναι η κυρία Μαρία στο Πέραμα, ο κύριος Γιώργος στο Αλιβέρι, ο κύριος Μήτσος στη Σάμο, ο άλλος στα καμένα, ο άλλος στα πεθαμένα, ο άλλος με το ταμείο του, ο άλλος που δούλευε 48 χρόνια και ξαφνικά του λένε ότι θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο, το ξέρει ο κ. Παπαδήμος;», ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ, με τον Γιώργο Παπαδάκη να χαμογελάει πονηρά. gazzetta
Πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορώ με τέτοια αντίληψη,δεν κατάλαβε σε ποιό χώρο υπηρετεί και τί αυτός αντιπροσωπεύει?
Το δόγμα του όποιος δεν είναι μαζί μας,είναι εχθρός μας?
Οτι θα έπεφτε η βουλή στις 20/10 αν δεν ήταν το ΠΑΜΕ είπε τίποτα?
Λυπάμαι,μπορεί να τα λεει πιό περίτεχνα από τους δικούς της,αλλά δεν με πείθει καθώς δεν βλέπω συνάφεια λόγων και έργων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ



Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’



http://eamb-ydrohoos.blogspot.com


MΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

πες τα Λιάνα ,σωστή όπως πάντα και με την πολύ καλή χρήση της ελληνικής μας γλώσσας,είναι απόλαυση να την ακούς

maria είπε...

ΡΕ ΛΙΑΝΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΠΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΒΑΛΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡ...ΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΙΔΑ.