Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σατανιστικά βιβλία... από το greekddl.com,


Καταγγελία από αναγνώστη
Θέλω να κάνω μια καταγγελία που θα είναι προς τιμήν σας εάν την αναρτήσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξετε την βρωμιά και την ασυδοσία μερικών ανθρώπων που παίζουν με τις ψυχές μικρών και αθώων παιδιών.
Σε ένα site ανταλλαγής αρχείων το greekddl.com, οι διαχειριστές θέλησαν να ανεβάσουν βιβλία με σατανιστική μαγεία. Ένα από αυτά που ανέβασαν ήταν η βίβλος του σατανά. Το site φιλοξενεί πλήθος ανήλικων χρηστών και όπως ήταν φυσικό εγώ και πολλοί άλλοι χρήστες αντιδράσαμε ζητώντας να μην επιτρέπονται τέτοιου είδους αρχεία, όχι τουλάχιστον χωρίς κάποια...
ένδειξη καταλληλότητας. Όταν κάποιος εγγράφεται στο site δεν τπάρχει κάποιο μήνυμα που να τον προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρχει ακατάλληλο υλικό.
Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ανάγκασαν τους υπεύθυνους να προβούν σε ψηφοφορία για να αποφασίσουν οι χρήστες για την τύχη αυτών των βιβλίων. Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας παρατήρησα ότι μπορούσαν να ψηφίσουν άτομα μη εγγεγραμένα στο site και ότι επιπλέον αν κάποιος άνοιγε και έκλεινε τον firefox μπορούσε να ψηφίζει όσες φορές ήθελε χωρίς να έχει λογαριασμό πάντα. Άφησα ένα κοινόχρηστο μήνυμα στο οποίο κατήγγειλα με κοσμιότατο τρόπο και χωρίς να προσβάλλω κανέναν την μεθόδευση.
Στο σημείο αυτό πρέπει να πω πως ενώ μέχρι τις 2 το βράδυ της προηγούμενης μέρας η διαφορά υπέρ της απαγόρευσης των σατανιστικών βιβλίων ήταν πάνω κάτω 70 με 20%, ενώ το πρωί εντελώε τυχαία ήταν 55 – 47%. Επίσης πρέπει να τονίσω ότι οι μη εγγεγραμένοι χρήστες δεν μπορούσαν να κατεβάζουν αρχεία από το site έτσι ήταν φυσικό να μην πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου.
Για να μην σας κουράσω οι διαχειριστές του site σφοδροί πολέμιοι του Χριστιανισμού και των θρησκειών γενικότερα (δικαίωμα τουε αυτό), ειρωνικοί απέναντι μας και με αστειότητες του τύπου ότι η βίβλος του σατανά δεν έχει ένδειξη ότι δεν επιτρέπετε για ανήλικα παιδιά, μου διέγρψαν το μήνυμα για ευνόητους λόγους. Τους άφησα ένα δεύτερο κοινόχρηστο μήνυμα που τους τα έχωσα για την διαγραφή του σχολίου και με διέγραψαν εντελώς από το site.
Απευθύνω έκκληση στο blog σας να αναρτήσετε το μήνυμα μου για να προστατέψετε χιλιάδες ανήλικους χρήστες του site που τους πασάρουν σατανιστική μαγεία. Πριν με διαγράψουν το 2 μήνυμα μου ήταν ακόμη αναρτημένο, αν δεν το έχουν διαγράψει και αυτό μπορείτε να διαπιστώσετε τα λεγόμενα μου αν και υπάρχουν δεκάδες χρήστες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Η ψηφοφορία έτσι και αλλιώς τρέχει ακόμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
αναγνώστης

28 σχόλια:

booker είπε...

Παιδιά δεν είπα ότι πωλούνται, δωρεάν διατίθενται όπως όλα τα αρχεία στο εν λόγω site.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΤΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ,ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΙΘΗΚΩΝ,ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

κάντε και διαφήμιση αντί να τους καταγγείλετε.....μυαλό κουκούτσι

Ανώνυμος είπε...

9.39 μαλλον αυτος ηταν ο σκοπος...!

Ανώνυμος είπε...

είμαι και ΄γω εγγεγραμμένος χρήστης του greekddl, και ομολογώ ότι με έχει βολέψει πολύ δεν πρόσεξα το παραπάνω πρόβλημα !!! άλλα είναι σίγουρα δικαίωμα το καθενός πώς θα πράξει !!!
εσύ φίλε μου μόνο αυτό είδες ??? το σήμα του δεν το έχεις προσέξει ??? δεν σου θυμίζει τίποτα ???

booker είπε...

Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο. Τι μπορούμε να κάνουμε πέρα από το να το καταγγείλουμε για να δεχτούν πιέσεις και να τα κατεβάσουν; Δικό τους είναι το site ότι θέλουν ανεβάζουν.

9.47 δυστυχώς το έχω προσέξει...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ...ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/user/greekddl

Ανώνυμος είπε...

Καλα πατε καλα ρε? Εδω ο τοπος παει κατα διαολου και εσεις και "καλα" νιωσατε προσβολη απο κατι βιβλια? Δηλαδη οι τσοντες ειναι νορμαλ,ενω αν θελησει καποιος να διαβασει περι τσαταναδων και διαβολων,ειναι κακο? Αφηστε τη καραμελα οτι και καλα σας πηρε ο πονος τωρα για τη νεολαια τωρα.. Αν σας ενδιαφερει πραγματικα το καλο της νεολαιας, τραβατε κλειστε το facebook, καψτε ολα τα ipod, και καψτε ορισμενα καναλια της τηλεορασης,γιατι μονο αυτα βλαπτουν εν τελει,και οχι ενα βιβλιο με διαολους και τριβολους.. Αυτα και οποιος καταλαβε, καταλαβε.

Ανώνυμος είπε...

ο κάθε ένας μπορεί να πει την γνώμη του ...αν πάμε καλά η όχι δεν θα μας το πεις εσύ...... και ναι ξέρουμε τι γίνεται, στην ίδια χώρα ζούμε το ότι ανεβαίνουν και τέτοια βιβλία στο διαδίκτυο δηλαδή δεν μπορούμε να το πούμε θα μας το στερήσετε και αυτό?δηλαδή εσύ μας λες τώρα ότι δεν έχεις κανένα από όλα αυτά τα ipod,το facebook και όλα τα άλλα που λες....καλυτερα να βλεπεις τσοντες παρα να διαβαζεις σατανιστικα βιβλια, να δω το παιδι σου αν διαβαζει τετοια βιβλια να σε δω μετα τι θα πεις,εσενα δηλαδη οι τσοντες σε πειραξαν τωρα?μαλλον δεν μου φαινεσαι για νορμαλ για να μην βλεπεις καποιο προβλημα θα εχεις....λεω εγω τωρα

Ανώνυμος είπε...

Αδερφια οι δυναμεις του κακου επιτιδενται με αγρια σφοδροτητα. πρεπει να κατατοπησουμε τα παιδια μας. Πιστη και προσευχη! Ο ΚΥΡΙΟΣ θα τα τακτοποιησει. Οι εποχες μας ειναι πονηρες με πολλες παγιδες. Ομως τον τελευταιο λογο τον εχει το πραγματικο ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!! Ας μην το ξεχναμε αυτο!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ!! ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ GREEKDDL ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝ ΒΛΕΠΩ! ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Εχει καμμιά διαφορά ο Θεός απο τον Σατανά; Καμμία.
Φοβικός ο ένας φοβικός και ο άλλος.Σκατά κι οι δυό.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω πολυ, δεν το γνωριζα. Μπαινω τωρα να το κατεβασω το βιλιο

Ανώνυμος είπε...

Επειδη δεν το βρισκω, υπαρχει κανα λινκ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ.ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΧΩ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε ρε παιδιά, δώστε αγάπη και σωστή ανατροφή στα παδιά σας, αυτό χρειάζονται και όχι πανικό. Η "δαιμονοποίηση" είναι που κάνει τη νεολαία να προσελκύεται από ακραία ρεύματα γιατί τα κάνει πιο ελκυστικά. Με ηρεμία, λογική και σωστή διαπαιδαγώγηση ένα παιδί δε μπαίνει στο λάθος δρόμο. Α, και κλείστε και την τηλεόραση! :)

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ?? ΑΝ ΘΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ.. ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. (ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ)ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ..
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ.
ΣΩΤΗΡΗΣ

booker είπε...

Σωτήρη αν απωλέσεις την ωφελιμιστική πλευρά του θέματος που στην περίπτωση σου είναι το δωρεάν κατέβασμα αρχείων, θα συμφωνήσεις πιστεύω μαζί μου, πως όταν σε ένα site γεμάτο ανήλικους χρήστες κάποιοι προσφέρουν βιβλία γύρω από τον σατανισμό, στο όνομα του οποίου έχουν γίνει μόνο φρικτά εγκλήματα και έχουν καταστραφεί οικογένειες, τότε η αντίδραση είναι η προσφορότερη λύση. Και μην ξεχνάς την λογοκρισία και την προπαγάνδα υπέρ αυτών των βιβλίων αφού δεν δίστασαν να με διαγράψουν, μπορεί και άλλους, για να περάσουν αυτό που υποτίθεται θα αποφάσιζε η πλειονότητα των χρηστών.

Ανώνυμος είπε...

to mati tou sauron einai auto??xristianiko symvolo!! fovasai ton antagwnismo?

Καλος Σαμαριτης είπε...

Εχεις λαθος το greekddl ειναι γεματο με χριστιανικα βιβλια και χριστιανικα ντοκιμαντερ. Παραδειγμα βαλε στο ψαχτηρι. Γέροντας Παϊσιος και θα εμφανιστουν δεκαδες βιβλια και ντοκιμαντερ. Σας τους φαρισσεους εισαι και εσυ το πεζεις δηθεν χριστιανος και εγραψες το ψεμα οτι στο greekddl δεν υπαρχουν Χριστιανικα Βιβλια. Αυτο που αναφερεις δεν παυει να ειναι βιβλιο και να προσφερει γνωσεις αν το greekddl το διαγραψει ειναι σαν να κανει λογοκρισια. Επισης φιλε καλα

booker είπε...

Είπα εγώ ότι το greekddl δεν έχει χριστιανικά βιβλία; Γράψε μου εσύ που μου το παίζεις αφανάτιστος και έξυπνος σε ποιά σειρά το λέω αυτό. Καταρχήν δεν αναφέρω τίποτα για χριστιανικά βιβλία και κάτα δεύτερον οι διαχειριστές σου με διέγραψαν φασιστικά και δεν μπορώ να κοιτάξω στο ψαχτήρι. Τρίτον φαρισαίος είσαι και φαίνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

ωραιο βιβλιο και το εψαχνα,να σε καλα!

JIMMYS είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΦΑΓΗΣ,ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΟΣΩΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ!!!!ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΕΥΤΟ ΗΘΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ!!!ΠΟΣΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ?ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ' ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΘΕΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΓΗ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa lefta θελει και το greekdll.
προσφερει αυτα που εσεις βαλατε στην αρχη δωρεαν κι επειτα ταχα μου μπηκε πολυς κοσμος.
δε γ**** λεω γω κι αυτοι.
κριμα στα παιδια που παραπλανηθηκαν οτι χρησιμοποιουν αυτοι το greekdll κι οχι το αναποδο.
στο θρησκευτικο θεμα θεος δεν υπαρχει γιατι δεν τον βλεπουμε.
λεφτα δεν υπαρχουν γιατι δεν τα βλεπουμε.
ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.
αει χαθειτε ρε ζωα (ορισμενα) εχετε και αποψη και εξτρεμισμο...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, αν και μετά από πολλά χρόνια διαβάζω αυτή την αστεία καταγγελία (τώρα δεν υπάρχει ούτε η σελίδα greekddl), θέλω να προσθέσω ότι έγινε πολύς λόγος για το τίποτα, διότι αν πάει κάποιος και γράψει στο Google ή σε άλλη μηχανή αναζήτησης, τη φράση: The Satanic Bible PDF, τότε στα πρώτα αποτελέσματα που θα δεί θα υπάρχει η Σατανική Βίβλος σε μορφή PDF. Επίσης αν κάποιος γράψει: Die Satanische Bibel PDF, τότε θα βρεί την γερμανική μετάφραση του βιβλίου πάλι σε μορφή pdf. Βρισκόταν και βρίσκεται παντού λοιπόν το βιβλίο αυτό και δεν υπάρχει τρόπος να εμποδίσεις τον κόσμο από το να το κατεβάζει. Επίσης υπάρχει και σε όλα τα Site με Torrents. Οπότε αυτός που έκανε την καταγγελία είδε το δέντρο και έχασε το δάσος. Πάντως το συγκεκριμένο βιβλίο το διάβασα και δε λέει κάτι παράνομο, μάλιστα απαγορεύει τις θυσίες και είναι εναντίον όλων αυτών των πρακτικών. Αυτός είναι και ο λόγος που ως βιβλίο κυκλοφορεί νόμιμα και κανονικά απο εκδοτικό οίκο.

Ανώνυμος είπε...

Τυχαια διαβασα σημερα αυτα σας τα σχολια...βεβαια το αγαπημενο μας σαιτ τωρα πια εχει κλεισει...και ετσι ειναι πλεον ολα αυτα περιττα...εγω σαν παλιο μελος ενα ξερω οτι μου εχει λειψει πολυ....