Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ...(David Icke)


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο βίντεο διακρίνεται και 500 δραχμές!!! Αλλά πόσο μα ποσο αλήθεια έχει σε αυτά που λέει.

Ελεύθερος ¨Ελληνας είπε...

Ο David Icke έχει μιλήσει και σε αλλα βίντεο με βασικό του θέμα την επανάσταση της ανθρώπινης συνείδησης ή οποία πιστεύει ότι με τα χρόνια (εως το 2016) θα φθάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και ο άνθρωπος(παγκόσμια)θα έχει ξυπνήσει και θα αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη του στη σημερινή εποχή που ζούμε.

Εγώ το εκλαμβάνω σαν μια βάσιμη ελπίδα λόγω της εξευτελιστικής κατάστασης που βιώνει ο άνθρωπος σήμερα και της μεγάλης δυνατότητας που έχει στην ανεξάρτητη και πλούσια ενημέρωση μέσω ιντερνετ και λίγο ραδιόφωνο χωρίς να είμαι βέβαιος τι θα συμβεί μέχρι τότε και σε ποιο βαθμό η γκόμενα που πλασσάρει το μουνί της στο facebook ή ο τύπος πού νομίζει ότι είναι ο ράμπο με το γαμάτο αμάξι θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται.

http://www.youtube.com/watch?v=VrrKiT_3yqo (link David Icke σε parts).

Όσο για το βίντεο που ανέβασε το blog η αποψή μου είναι ότι ο ανθρωπός ως ύπαρξη δεν άλλαξε και έγινε ποιο cool και οαου λόγω της τεχνολογίας και των πιο άμεσων δυνατοτήτων που του παρείχε και παρέχει αύτη στην ζωή του, αλλά οι λέξεις δικαιοσύνη, αγάπη, ειρήνη, κατανόηση, εργασια κ.τ.λ. και η αναζήτηση αυτών ήταν οι ίδιες από τους αρχαίους έλληνες μέχρι και σήμερα.Κατά την αποψή μου οι αντιθέσεις των λέξεων και των ανθρώπων "προοδευτικός" και "παλαιών αρχών" είναι και αυτό μια φούσκα που πρέπει κάποια στιγμή να σπάσει. Δεν νοείτε να υπάρχει τόση δυστυχία στο πλανήτη και να αποκαλούμαστε προοδευτικοί εξαιτίας της τεχνολογίας και της πλύσης εγκεφάλου που μας κάνει ή προσπαθεί να μας κανει τηλεόραση.

http://www.youtube.com/watch?v=dB1EnnlkWW4&feature=player_embedded#!

Ανώνυμος είπε...

ICKE einai mia xara milai se kosmo.kai oxh mono sto londino grafi vivlia einai foveros...KSYPNNISTE PIRANE TH XORA OI TRAPEZHTES....den ton pistevis 8:22 POSA xronia xriazetai gia nato katalavoun orismenoi 500...