Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Καμπουράκης: Τα Blogs φταίνε για την ακυβερνησία! …για το δήθεν σκισμένο κοράνι τα blogs φταίνε Δημήτρη;


Πριν λίγο (11:07) ο δημοσιοκάφρος Υπηρεσίας, επέρριψε την ευθύνη για την «ακυβερνησία» στα blogs, πετώντας λίγο ξεκάρφωτα «Όσο υπάρχει η ανωνυμία στα blogs, αυτά θα συμβαίνουν»! Ξεχνάει ότι μέρες τώρα παπαγαλίζει ονόματα υποψήφιων πρωθυπουργών, σύμφωνα με τις εντολές που παίρνει; Ξεχνάει ότι για όλους έχει να πει κι αυτό που του επιβάλλουν τα αφεντικά του; Βέβαια, για τις παπαριές Υπηρεσίας, αυτός βασίζεται στο περίφημο «ρεπορτάζ», το «σενάριο»… Μήπως μπήκε και στο σύστημα...
προώθησης της φίμωσης των blogs, ως προσφορά υπηρεσίας στην εξυγίανση της «δημοκρατίας» Αυτά γράφει η Sibilla. Εμείς θα ρωτήσουμε τον συμπαθή Δημήτρη: Ποιοί φταίνε όταν αναπαρήγαγες τα συκοφαντικά περι σκισμένου Κορανίου την ώρα που διαπραγματεύοντο τα κρατικά ομόλογα επί “κακού Καραμανλή”;

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

olympia.gr

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi sou pe o mpompolas apo to akoustiko? kseftila e kseftila

Ανώνυμος είπε...

καραγιοζη

Ανώνυμος είπε...

ante kai gamhsou re mpazo.milas kiolas,fovasai min xaseis tin thesoula sou kai ta "mavra" bonus?
synexise na les tetoia kai tha fas kala kai sy.o laos den sygxwrei pleon!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου κυρ μαλακα πασοκοχαφιε

Ανώνυμος είπε...

Ούτε και εσύ θα γλυτώσεις...χέστηκα αν εκτελείς εντολές από τη στιγμή που απεθύνεσαι σε εκατομμύρια πολιτών θα κατηγορηθείς για συνεργία στο έγκλημα κατά της Ελλάδος.Πρώτα τα αφεντικά σου βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

καμπουροοικονομεα θα φατε τοσο ξυλο που δεν θα ξερετε που θα το βαλετε εφιαλτες της ελλαδας καπου θα σας βρω αλητες

Ανώνυμος είπε...

Αμα ημουν στην θεση του θα ειχα αυτοκτονησει σιγουρα....Καλα δεν βλεπει το υποκειμενο οτι εχει ξεφτιληστει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ.Αμα δεν υπηρχαν και οι διαφημησεις θα ειχε βουλιαξει το MEGA.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕ Σ΄ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ. ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΕΥΝΟΥΧΕ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

τα blogs σου φταινε χοντρουλη, ε;
τα blogs στα οποια ακουγονται μονο αληθειες αφου ο καθενας απο εμας εχει τη δυνατοτητα να εκφρασει την αποψη του ελευθερα και χωρις λογοκρισια.
Προτιμω να ακουω και να διαβαζω τα παντα και να επιλεγω συμφωνα με τη δικη μου κριτικη με ποια θα συμφωνησω και ποια οχι, παρα αυτο να το κανει καποιος αλλος για μενα. Γιατι πλεον αυτο γινεται στην τηλεοραση σημερα (με εξαιρεση καποιους μικρους επαρχιακους σταθμους). Αλλοι αποφασιζουν για το τι πρεπει να μαθαινει ο κοσμος.. Εγω θελω να τα διαβαζω ΟΛΑ χοντρε.. Καταλαβες ρε κουραμπιε;

Ανώνυμος είπε...

Ποσα ευρω σου χωνουνε στο στομα και κελαϊδας Καμπούρη; Εισαι πολυ δειλος.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάν όλοι μιλάν και οι κώλοι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΚΑΣΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΞΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ. ΛΕΣ ΡΕ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ .

Ψυχαναλητης:"Αι συνεπειαι του "Κρατικου" Αυνανισμου" είπε...

"Εσκασε μυτη" περσυ με το "ΚΟτερο"(η κοτα!)...σε ταβερνα στο "Βαθυ" Τροιζηνιας...τον περιμενε η "σκατοπαρεα' του...και αρχισανε να "κραζουνε"...κοιτα ρε "π#&στη"...ποια λαμογια εχουν "τα κοτερα"...οι "παλιοκοτες"...οι πουλημενοι...οι καραξεφτιλισμενοι..."ψιλοχεστηκανε" οι γυναικες της "παρεας"..."τουμπεκι ψιλοκομμενο' κανανε...αυτος δεν ειπε τιποτα...εφαγε τα ψαρακια του...την αλλη μερα...καποια "τρελλη" απ την "παρεα" που τους "εκραξαν"...πηρε τηλεφωνο στο Μega και τους "εχ&σ&" λεγοντας τους...οτι τα "λαμογια" που "κοροιδευουν" το λαο...κυκλοφορουν με κοτερα κ.τ.λ...και η "καρακαiδονα" του mega...απαντησε...ΑΝ ΕΙΣΤΕ "ΑΞΙΟΙ" ΠΑΡΤΕ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!!!! Βρε Αi..σιχτιρ...ΑΛΗΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.ΤΗΛΕΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.

Pythagoras είπε...

ΚΙΝΑΙΔΕ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ ΚΑΜΠΟΥΡακι.

Το θυμάσαι "Εμάς όμως καμμία"..

Ρομποτάκι με υποβολέα.

Μην σε πετύχουμε πουθενά μόνο.

Γιαυτό κρύψου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

NA ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ? ΚΗΝΣΟΡΑΣ! ΚΑΙ ΗΘΟΚΡΑΤΟΡΑΣ! ΠΟΙΟΣ? ΕΣΥ?ΛΑΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ!!!1 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ.ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΡΙΜΑ.ΕΓΙΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

4.32 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

kseftila e kseftila καραγιοζη ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ,,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΞΕΥΤΙΛΑ....ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΣ,,????

ARLOS είπε...

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ,..ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΕΙΣΤΕ,,,ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ !!!

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Καμπουρακη μογγολε του κερατα υιε.

Ανώνυμος είπε...

ε καμπουρακη που εισαι ακους ? , πηγαινε γαμησου.

Ανώνυμος είπε...

καμπουρακης = ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

καμπουρακη ξεφτιλισμενε , διποδο φρικιο τερας της αποκαλυψεως.

Ανώνυμος είπε...

Ασχολείστε ακόμη με τον κύριο "εμάς καμία, εμάς καμία"?

Αλ Καπονε είπε...

Τη λες ρε φίλε είσαι σοβαρός; Σε τσούζει όπως φαίνεται όταν τα μπλοκ βγάζουν της αλήθειες στην φόρα εεε;; Εμ φυσικά δημοκρατία υπάρχει μόνο στα Μπλοκ, στην Βουλή και στην Ελλάδα ΌΧΙ!

Εσεις τα φέρατε έτσι τα πράγματα και τώρα θέλετε και να μιλάτε;