Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΝΟΥ


Γιορτάζουμε σήμερα 18 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Πλάτωνος και Ρωμανού,
Aς πούμε λίγα λογια

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγιοι να φυλατε την ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Τον ελληνισμό τον φυλάμε και μόνοι μας.
Δε θέλουμε κανέναν Εβραϊκό θεό!

Ανώνυμος είπε...

τον αλλο ΠΛΑΤΩΝ τον φιλοσοφο γιατι δεν τον αγιαζετε?

Ανώνυμος είπε...

@18 Νοεμβρίου 2011 1:55 μ.μ.

Πες τα φίλε μου!! Που άνοιξα ένα βιβλίο θρησκευτικών γ γυμνασίου τις προάλλες και μέσα τους βάζουν κείμενα κάτι μοναχών που ζητάνε από τον Θεό να συγχωρέσει τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη και τον Πλούταρχο που δεν ήξερε ότι αυτός ήταν ο Θεός.

Κάπου αλλού δε,λένε ότι η ελληνική φιλοσοφία προετοίμασε τον ερχομό του Χριστιανισμού.


ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΑΥΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

1.50' αυτά που γράφεις, σε 1-2 χρονάκια μην τα ξεχάσεις. Να τα θυμάσαι και τότε...

1,55' εισαι εκτός τοπου και χρόνου.
Δεν υπήραχαν άγιοι προ Χριστού. Μονο προφήτες, που μιλούσαν για Εκείνον. Δεν αντιλέγει κανείς για τον Πλάτωνα και τους άλλους φιλοσόφους, αλλά αυτο που λές ειναι άτοπο και στερειται λογικής.
Με αυτήν την έννοια θα σου έλεγα να γινει άγιος ο Μέγας Αλέξανδρος και παρα πολλοί άλλοι. Απλά δεν στέκει.

Christos Panagiotopoulos είπε...

Αυτοί οι μάρτυρες είναι Έλληνες μικρασιάτες ρε βλάκα, όπως και ο παππούς σου και η γιαγιά σου που τους πηδάγανε οι Τούρκοι μουσουλμάνοι επειδή δεν άλλαζαν την πίστη τους, ηλίθιε χοντρομαλάκα, για να έρθεις εσύ σήμερα και να χέζεις με το βρωμόστομά σου πάνω στο μνήμα τόσων μαρτύρων προγόνων σου, αν προσπαθήσεις λίγο να βάλεις το σκατοκέφαλό σου να σκεφτεί θα δεις ότι κάνεις προπαγάνδα υπέρ των Εβραίων, τρίβλακα, όταν έλεγε ο Κίσσινγκερ να χτυπήσουν τους Έλληνες στην θρησκεία τους ποια θρησκεία εννοούσε ρε ξεφτίλα, ποια θρησκεία δεν αρέσει στους εχθρούς της Ελλάδας ρε λεβιέ, ο Δίας ή ο Χριστός, πιπιλάτε όλοι την καραμέλα της νέας τάξης πραγμάτων και το παίζετε και Έλληνες, πηγαίνετε να αντιμετωπίσετε τον εχθρό με την Αφροδίτη και την Ήρα αλλά όταν σας σκίσουν το γκρόβερ μην κλαίτε.

Ανώνυμος είπε...

Christos .... ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ.!!

GZofSparta είπε...

όταν ο Κίσσινγκερ ρε καθυστερημένε ανέφερε τη θρησκεία μας,εσύ τι νομίζεις,πως εννοούσε την ιουδαϊκή αίρεση;Ή την καταπάτηση και υπονόμευση της αρχαίας παράδοσης;ΜΗΠΩΣ;;;Γιατί τότε καταστρέφετε τα μνημεία μας;Γιατί βαφτίσατε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ παράδοση...παραμύθι;Γιατί βλακάκο;;Τράβα κάνε καμιά μετάνοια τώρα μπας και συνέλθεις από τη μαυροδάφνη...

Ανώνυμος είπε...

CHRISTOS ΚΑΛΥΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΒΡΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ GZofSparta ;
ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΣΤΑΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ...
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΒΩ....

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ακόμα αναφέρονται σε 12θέα και άλλες τέτοιες ανοησίες. βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη.Χρειάζονται βοήθεια γιατί έχουν σκοτισθεί πλήρως.Μην τους ορμάται,απλά βοηθήστε τους να καταλάβουν.Να έχουν το έλεος του Θεού.

Pazouzou είπε...

Αντε γαμηθειτε ρε παλιοναζωραιοΙ !!
Δεν θελουμε την βοηθεια των αγιων σας ουτε του θεουλη σας!Σκοταδιστες του κερατα!!

Christos Panagiotopoulos είπε...

A ρε καημένα, είστε για λύπηση τελικά, αν σας άκουγαν αρχαίοι Έλληνες θα τράβαγαν τα μαλλιά τους από την απελπισία, έχετε ακουστά για την ύβρι των αρχαίων προγόνων; Αυτό ακριβώς κάνετε τώρα, βαρβαρίζετε. Τουλάχιστον αυτοί που ηγούνται της νεοειδωλολατρείας (Δαυλός κλπ) τα παίρνουν χοντρά από την γνωστή πρεσβεία, εσείς και στην πείνα και στην χαζομάρα. Άντε να θυσιάστε κάνα κόκκορα στον Δία, φορέστε χλαμύδες και να μας πείτε που θα είστε να έρθουμε να γελάσουμε λίγο, θα είστε και τα πρώτα νούμερα, οι ηλίθιοι και οι πανηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο, ο Ποσειδώνας, που κολάει σε όλα αυτά???

Christos Panagiotopoulos είπε...

Τον Ποσειδώνα τον έχω ζωγραφίσει προσωπικά και ανήκει στην συλλογή μου, αποτελεί μέρος της μακραίωνης ελληνικής ιστορίας και τον τιμώ όπως τιμώ κάθε πρόγονό μου, αλλά άλλο αυτό και άλλο να κάνω θυσίες και σπονδές σε θεούς και θεές άλλης εποχής. Το δωδεκάθεο εξυπηρετούσε κάποιους σκοπούς την συγκεκριμένη εποχή η οποία όμως έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί εδώ και χιλιετίες. Οι αρχαίοι φιλόσοφοι και μύστες γνώριζαν για τον Ένα Θεό αλλά μόνο αυτοί. Ο Χριστός προσπάθησε να καταργήσει την εβραική θρησκεία (γνωρίζοντας ότι αυτό θα τον οδηγήσει στον θάνατο) και γι'αυτό τον σταύρωσαν, ο θάνατός Του όμως ήταν νίκη. Η Ορθοδοξία λοιπόν δεν είναι εβραική θρησκεία ούτε αίρεση αυτής είναι ο αντίποδας, είναι το καλό απέναντι στο κακό, είναι το φως απέναντι στο σκότος, είναι η αλήθεια απέναντι στο ψεύδος, ότι είναι δηλαδή και ο ελληνισμός απέναντι στην βαρβαρότητα γι'αυτό αυτές οι δύο αξίες,αλήθειες (πείτε τες όπως θέλετε) συμπλέουν και θα πορεύονται μαζί για χιλιετίες.