Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμάζονται για συγκυβέρνηση προθυμων ΜΑΚΡΑΣ διαρκείας! Δεν είπαν κουβέντα για εκλογές!


Σε λίγο οι απίστευτες διεργασίες προθυμων – νταβατζήδων!!
olympia.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από Παπά σε Παπά πάμε έφυγε, ο Παπά-Αντρέας και μας έφεραν τον Παπά-Δήμο..

Πίος θα κρατά τώρα τον Καρατζαφυρερ!! θα βγάζει διαγγέλματα ότι ΑΥΤΟΣ έσωσε την Ελλάδα.. Βλέπετε ότι όταν το σύστημα του κεφαλαίου κινδυνεύει φωνάζουν τον μεγαλύτερο ευνούχο να τους βγάλει τα κάστανα από την φωτιά..

Κάτι άλλο που δεν μας είπε ΑΚΌΜΑ κανείς, όταν με το καλό τελειώσει η θητεία του ο κ. Παπαδήμος ,δεν θα πρέπει να πρέπει να διαλυθεί η Βουλή ώστε να έχομε μια άλλη υπηρεσιακή που θα διενεργήσει ΕΚΛΟΓΕΣ;..

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχουμε. υπαρχουν μονο χρηματηστηριο και τηλεοραση.

Ανώνυμος είπε...

Για πολλούς μήνες (όταν τα σενάρια "συγκυβέρνησης" φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας) φώναζα και έλεγα ότι οι Έλληνες δεν θα ξαναδούν εκλογές για πολλάαααααα χρόνια. Το παιχνίδι στήθηκε αριστοτεχνικά για να φθάσουμε σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση. Ήδη βγήκαν οι "πρόθυμοι" προετοιμάζοντας το έδαφος για μακρά διακυβέρνηση χωρίς λαϊκή ετυμηγορία. Έλαβε χώρα ένα βελούδινο εσωτερικό πραξικόπημα, το οποίο δυστυχώς οι Έλληνες δεν κατάλαβαν, αλλιώς θα είχαν ξεχυθεί στους δρόμους. Λυπάμαι διότι μέρα με τη μέρα συνειδητοποιώ ότι ο ελληνικός λαός επιλέγει να μη ζει ελεύθερος και αξιοπρεπής. Εάν τις προσεχείς εβδομάδες δεν διαφανούν οι πρώτες λαϊκές αντιδράσεις σχετικά με το πραξικόπημα το οποίο συντελέστηκε και με το οποίο χρίσθηκε πρωθυπουργός ο εκπρόσωπος του σιωνιστικού τραπεζικού λόμπυ και των μαύρων ιερατείων τους, τότε πραγματικά δεν μας αξίζει η σωτηρία αλλά μας αξίζει να πεθάνουμε όλοι μας ατιμασμένοι, όχι γιατί ηττηθήκαμε κατά κράτος αλλά γιατί παραδοθήκαμε στη νέα τάξη αμαχητί.

Ανώνυμος είπε...

5:35 ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΕΙΜΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑΝ . ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΔΗ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ

Ανώνυμος είπε...

οταν επι 30 χρονια ο ελληνικος λαος ψηφιζε αυτα τα 2 οικογενειακα κομματα τι ηταν?ελευθερος και αξιοπρεπης?κατα 80-85% ο ελληνικος λαος πουλαγε την ψηφο του για μια θεσουλα.ετσι ειναι κυριοι.στη δημοκρατια εκτος απο δικαιωματα εχεις και υποχρεωσεις απεναντι της.ευχομαι να μαθουμε πια οτι η ψηφος μας ειναι σημαντικη υποθεση για να την πουλαμε.και οσον αφορα την ΝΤΠ αυτη θελει να κανει τους λαους να διωξουν τους κυβερνητες τους για να επιβαλει την παγκοσμια δικτακτορια.αρα η αποψη, διωξτε τους, κυνηγηστε τους, τους πουλημενους, τους προδοτες κτλ, προωθει τα σχεδια της ΝΤΠ.να προσεχουμε τι λεμε γιατι αν φυγουν αυτοι τοτε επειδη η φυσις απεχθανετε το κενο θα το καλυψει με κατι πολυ πιο αγριο και σατανικο απο οτι εχουμε τωρα.