Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ


Στην σύλληψη ενός 57χρονου οδηγού ταξί προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η αστυνομία στην Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά για επέμβαση στις ενδείξεις του ταξιμέτρου του οχήματος. Οπως διαπιστώθηκε, στην καλωδίωση που συνδέει το ταξίμετρο με την...

ταμειακή μηχανή υπήρχε παρεμβολή διακόπτη, με αποτέλεσμα τη μεταβολή στην ένδειξη του ταξιμέτρου, αυξάνοντας το κόστος διαδρομής σε βάρος των πελατών. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο μανάβης της γειτονιάς μου μας κλέβει στη ζυγαριά. Θα τον καταγγείλω για να έρθετε να το βγάλετε στο διαδύκτιο! Δεν ντρέπεστε καθόλου? Χωρίς αποδείξεις και ονόματα, βγάζετε ειδήσεις και στοχοποιείτε κλάδους ολόκληρους? Είναι είδηση αυτή, όταν γύρω μας γίνοντε οι κλεψιές, κάνετε είδηση έναν μικροαπατεώνα?

Ανώνυμος είπε...

επειδη τυγχανει να εχω γνωση επι αυτων των ηλεκτρονικων ο συγκεκριμενος διακοπτης που ηταν στην καλωδιωση προς την ταμιακη ηταν για να μην κοβει αποδειξη η ταμιακη και οχι για να γραφει παραπανω το ταξιμετρο. στη προκειμενη περιπτωση δε θιγεται ο πελατης αμα δε γουσταρει να παρει αποδειξη που εγω προσωπικα δεν περνω απο κανεναν. αλλα τοσα ξερεται τοσα λετε. ο ταριφας σας πειραξε με το διακοπτακι και οχι αλλοι που δε δισταζουν να σε σφακσουν σαν αρνι για 5 ευρω.

Ανώνυμος είπε...

ξεκινησε η προπαγανδα της απελευθερωσης του ταχι λεπεν εχουν γνωση οι φυλακες