Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ο νέο κόμμα των Αποστράτων Αξιωματικών: "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ"



Την 6η Νοεμβρίου, σε αίθουσες κεντρικών ξενοδοχείων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, Έλληνες πολίτες με δικαίωμα ψήφου, συγκεντρώθηκαν και ενημερώθηκαν από τη Δ.Ε. της Πρωτοβουλίας Αποστράτων για ίδρυση πολιτικού φορέα, σχετικά με το... κείμενο των καταστατικών αρχών.
Ακολούθως ενέκριναν και συνυπέγραψαν το καταστατικό κείμενο, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία, ώστε η Πρωτοβουλία ακολουθώντας την επιβεβλημένη νόμιμη διαδικασία, να εξελιχθεί σε πολιτικό φορέα, κόμμα.
Ο πολιτικός αυτός φορέας, θα φέρει το όνομα «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και ως έμβλημα έχει σχήμα αποτελούμενο από τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές, γαιώδους, βαθέος κυανού και γαλάζιου αντίστοιχα.
Τα χρώματα αυτά συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσα μας, στοιχεία Εθνικής κυριαρχίας, τα οποία σήμερα διακυβεύονται από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου.
Το καταστατικό, καινοτόμο και προοδευτικό, περιλαμβάνει διατάξεις που διασφαλίζουν τη δημοκρατική λειτουργία των οργάνων του κόμματος, την υπευθυνότητα, τον κάθετο και οριζόντιο έλεγχο και την αξιοκρατική λειτουργία σε όλα τα οργανικά επίπεδα.
Και το κυριότερο περιέχει διατάξεις που καθορίζουν υγιείς και δημοκρατικές σχέσεις οργάνων - κόμματος και κυβέρνησης.
Η συμμετοχή των πολιτών στις συγκεντρώσεις της πρωτοβουλίας αλλά και τα μηνύματα ενθουσιασμού και υποστήριξης, που έρχονται από όλη την Ελλάδα, αποτελούν κινητήριο δύναμη του νέου κόμματος, το οποίο θα παρουσιασθεί στον Ελληνικό Λαό την 21η Νοεμβρίου.

πηγή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι θεσεις-αποψεις τους?αντιπροσωποι?

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Α) ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Β) ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ.

Panos είπε...

@12:50

Το τέλος του το βρήκε μόνος του ο Καρατζαφέρης aka κωλοτούμπας όταν τον είδα σε παλιό ρεπορτάζ να σφύγγει το χέρι σε δύο αράπιδες καθώς περπατούσε σε κεντικό πεζόδρομο της Αθήνας. Μετά ακολούθησαν και πολλά άλλα πυο αποκάλυψαν τον χλιαρό πατριωτισμό του.
Για πραξικόπημα δεν νομίζω...βέβαια το ξήλωμα όλους του ΑΣΣ πριν μία εβδομάδα παίζει το ρόλο του

Ανώνυμος είπε...

Έχω διαίσθηση και το νιώθω μέσα στη καρδιά μου, ότι από εσάς θα γίνει η αρχή της σωτηρίας του Έθνους και της Πατρίδας μας...
Μακάρι να μην κάνω λάθος...
Μακάρι να είναι έτσι...
Πρέπει οι Έλληνες,
να πάρουμε τα ηνία της πατρίδας στα χέρια μας όσο πιο γρήγορα γίνεται και εργαζόμενοι όλοι μαζί αδελφωμένοι, να ξανασηκώσουμε ψηλά το γόητρο του χιλιοδοξασμένου Έθνους μας που είναι προορισμένο από Δημιουργίας Κόσμου να υπηρετήσει και να φέρει εις πέρας το Προαιώνιο Σχέδιο του Θεού.
Πρέπει να ετοιμάσουμε το δρόμο για αυτόν, που έχει προορισμένο και χρισμένο ο Μεγαλοδύναμος να οδηγήσει την Ελλάδα σε απίστευτα ύψη δόξας και παγκόσμιας τιμής και στην εκπλήρωση και τελείωση του Θεϊκού Σχεδίου για την Σωτηρία της ανθρωπότητος.
Ας ετοιμάζουμε λοιπόν τους εαυτούς μας και την Ελλάδα μας για τον μεγαλειώδη αυτό σκοπό και ας είμαστε εν αναμονή...
του Έλληνα νέου «Μέγα Αλέξανδρου» που θα μας δώσει-αποκαλύψει όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου,
ο Ίδιος ο Αρχηγός του Στρατεύματος μας και Βασιλεύς εις τον Αιώνα,
Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

Αμήν
Γένοιτο Γένοιτο Γένοιτο

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ , ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΑΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O πρωτος ανωνυμος ειμαι.Με αφορμη τον ψωμιαδη.ΣυνΕΛΛΗΝΑ ο ψωμιαδης δεν αποτελει μερος μονο του παρακρατους που κονομουσε εις βαρος του ελληνικου λαου μεσω στοιχηματος και αυτο εις γνωση μας,με αποκορυφωμα την εισαγωγη των ομαδων μας στο στοιχημα.(αυτο απλα το εκμεταλλευτηκε ο αγαπουλας και πηρε και μερικα τσιρακια διπλα του βλεπε μπεο και διαφορους παραγοντες-προεδρους-ποδοσφαιριστες-επιχειρηματιες-εταιρειες ως πιονια γιατι αυτοι την πλερωνουν μεχρι στιγμης γιατι το θεμα ξεκιναει απο την κορυφη που ειναι ο εκαστοτε υπουργος αθλητισμου και περιλαμβανει ολους οσους εμπλεκονται με το θεμα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και πρωτο απο ολα το ποδοσφαιρο μας.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εκμεταλλευομενοι την ιδεολογια και την αγαπη καποιων για τις ομαδες τους που φτανει σε ακραιες μορφες ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.αρα πιονια και εμεις σε αυτους)Ο αγαπουλας αποτελει μερος και του προσκηνιου και του παρασκηνιου του ΟΛΟΥ πολιτικο-κομματικου μας συστηματος(του οποιου ειμαστε επισης ΠΙΟΝΙΑ)μην ξεχνας οτι ηταν βασανιστης καποτε.Τωρα τον τσακωσανε γιατι ηρθε η στιγμη να την πλερωσουν και τα μεγαλα ΠΙΟΝΙΑ προκειμενου να σωθουν τα πιο ΜΕΓΑΛΑ.Εγω πιστευω οτι ολα ειναι σχεδιο μεσα σε σχεδιο και ΤΟ σχεδιο μπαινει σε τελικη μορφη και σκανε τα δευτερευοντα απο μεσα του ,Ως ΕΘΝΟΣ και ως ΛΑΟΣ ηρθε η στιγμη να ενωθουμε.Οτι μας χωριζει ειναι δευτερευον.Για μενα προεχει αυτο που εχουν καταλυσει ολοι αυτοι.η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(το καταφεραν και συνεχιζουν ακομα και αυτη τη στιγμη με την βοηθεια των μ(μπ(ε))).Και αυτο εις γνωση μας.Εκει παρανοω.Μια δικια τους δημοκρατια που αν προσπαθησει να την καταλυσει ο ΛΑΟΣ.(και λεω ΛΑΟΣ γιατι η αρχηγεια του Στρατου πηγε με αυτους) θα το πουν πραξικοπημα.τουλαχιστον ετσι εμαθα απο την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ και ειχε οποιαδηποτε μορφη-ονομασια ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΓΩΝΑ.Ασχετα αν παραποιηθηκαν στην πορεια των καιρων και γεννεων βασει σχεδιου.Το ειπε και η μερκελ οτι πρεπει να αλλαξει η Ευρωπη.Ο αλλος ειπε οτι πρΕπει να δημιουργηθει μια ελιτ των 27 χωρων.Εγω πιστευω οτι απλα περιμενουμε....το ΤΙ και το ΓΙΑΤΙ δεν καταλαβαινω!Μπορει κανεις να με βοηθησει?

Ανώνυμος είπε...

ghghghg

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ !!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ? ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

http://apostratoi.blogspot.com/

ΣΟΦΙΑ είπε...

10 Νοεμβρίου 2011 1:49 μ.μ.
Συμφωνώ μαζί σου απ΄την αρχή ως το τέλος.
Θεέ μου,θέλω πίσω την Ελλάδα μου.

Ανώνυμος είπε...

καλη αρχη ευχομαι σωστες πρωτες αποφασεις διασφαλιζουν μια γερη βαση ειμαστε μαζι ενωμενοι για την ελλαδα μας, μαλιστα κακως σχολιαζουν καποιοι πολιτικους οπως ο καρατζαφερης, διοτι δεν μας παιρνει να αλληλοσυγκρουομαστε μην ξεχναμε ανθρωποι σαν τον καρατζαφερη ξεκινησαν να τιμουν τις μνημες πολλων αποστρατων πεσοντων και ηρωων, οπως και αλλοι βεβαιως ο καθενας μπορει να προσφερει κανοντας κατι με βλεψεις προς ο συμφερον της πατριδος ενοτητα μας λειπει και εντιμοτητα. ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ , ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ,ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .