Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αδελφάρες Ξυλοκόπησαν Γυναίκα Αστυνομικό!


Μόλις Μετέδωσε ο Real FM ότι “αναρχικοί*” ξυλοκόπησαν αγριώς Γυναίκα Αστυνομικό που βρέθηκε μόνη της και την πέταξαν σε είσοδο Ξενοδοχείου. Βρίσκεται στο 401 σε κρίσιμη κατάσταση. Για να δείτε πόσο κότες είναι οι δηθέν “Αναρχικοί*” Επαναστάτες του Κώλου…. Οι ίδιοι που χτυπούσαν τους αγανακτισμένους… Οι ίδιοι που χτυπούσαν αυτούς που διαδήλωναν κατά του σφαγέα Κλίντον. Το μακρύ χέρι του σοσιαλφασισμού.
Πηγη 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στη συνάδελφο. Σαυτή την άρρωστη κοινωνία μόνο αυτό μπορώ να πώ..Μήπως ήταν κι αυτοί παρακρατικοί αστυνομικοί που άλλαξαν ρούχα στο διπλανό στενό και πήγαν να .."θολώσουν" τα νερά"? Δεν το είπα εγώ το είπε αρχηγός κόμματος της Ελληνικής Βουλής της δημοκρατικής (αυτό το συζητάμε) Ελλάδας του 2011. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα για τη συνάδελφο και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

11:47 Το ότι κάποιοι ξυλοκόπησαν σήμερα γυναίκα αστυνομικό αυτό σημαίνει ότι οι προβοκάτορες, οι κουκουλοφόροι και μπαχαλάκηδες δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία; Κάθε μέρα τέτοια βίντεο δείχνει η τηλεόραση. Εγώ σας έχω δει με τα μάτια μου να κουβεντιάζετε ματατζήδες με κρανοφόρους σε στενά (Σίνα- Μασσαλίας κλπ). Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις φίλε μου; Άσε που θα κάνεις και πνεύμα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ Κ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Ενας πολιτης, περαστικα στην αστυνομικο, θυμα της ελληνικης πραγματικοτητας. Αμα μας κλεβουνε φωναζουμε για βοηθεια την αστυνομια . Οταν βαζει οι εξουσια την αστυνομια να χτυπα τον κοσμο ειναι μπαστοι. Ελληνικη τραγωδια.

Ανώνυμος είπε...

12:27 Γιατί πρέπει πάντοτε το ένα ενδεχόμενο να αποκλείει το άλλο; Όταν ο ένστολος καταδιώκει το έγκλημα και προστατεύει τον πολίτη κάνει τη δουλειά του και λέγεται αστυνομικός, όταν καταδιώκει τον απεργό εργάτη και ξυλοφορτώνει το διαδηλωτή, κάνει προβοκάτσιες ως ασφαλίτης και προστατεύει τα αφεντικά από τον "εσωτερικό εχθρό" λέγεται μπάτσος. Γιατί μπερδεύεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Απλυτοι μόνο ετσι ξέρετε άνανδροι,ψευτονταήδες.Οταν σας πιάνουν οι μπάτσοι κλαίτε σα τη Μαρθα Βούρτση!

Ανώνυμος είπε...

πασοκ ψηφησατε....και ακομα γιορταζεται 17 νοεμβρη....

Ανώνυμος είπε...

To αντι-ΝΤΠ είναι ΟΛΥΜΠΙΑ ή το ΟΛΥΜΠΙΑ είναι αντι-ντπ ?????

Διάβασα σε σχόλιο του ΟΛΥΜΠΙΑ, ότι ήταν ασφαλίτισα με πολιτικά ανάμεσα στους διαδηλωτές.....
Έργο αστυνομικού όπως έχει πει και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΑΣ!
Μήπως φόραγε και κουκούλα για καλύερη κάλυψη του έργου της ??????

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν ακομη Ελληνες πολιτες που πιστευουν οτι υπαρχουν αναρχικοι στην χωρα μας??? υπαλληλακια του ΠΑΡΑΚΤΑΤΟΥΣ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ειναι...κοινοι αληταραδες και πρωην η νυν εγκληματιες που λειτουργουν για τα συμφεροντα της εκαστοτε βουλης..τσιρακια ΕΘΝΟΧΑΦΙΕΔΩΝ

Batslover είπε...

11.47 οταν χτυπατε και ψεκαζεται με χημικα τις γυναικες τους γερους και τα μωρα στα καροτσακια, γιατι μονο οταν ειστε αρματωμενοι κανεται τους αντρες,ειναι καλα??
Τωρα που ξυλοφορτωσαν την "συναδελφισα" σου σε επιασε ο πονος??Για τον δημοσιογραφο που θα ειναι κουφος για ολη του την ζωη εχεις να πεις τιποτα??
Αντε χασου ρε κωλομπατσε του κερατα!Χαμενος ησουνα στη ζωη γι΄άυτο διαλεξες και εσυ και ολες οι "συναδελφισες"σου αυτο το επαγγελμα!!Το πεζοδρομιο δεν ειναι κομμωτηριο ρε ρουφιανε!!

Batslover είπε...

2.09 Απλυτο ηταν το μουνι της γυναικας σου χθες το βραδυ και της το πλεναμε ολοι μαζι!!

Ανώνυμος είπε...

Ασχέτως της στολής, μόνο ένας γελοίος και άνανδρος θα ξέσπαγε σε μιά γυναίκα.

Και ήταν ομάδα είπατε? Τότε τα σχόλεια περιτεύουν.

Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με κτήνη.

Θα ήθελα να φύγει η ζούγκλα απο την Ελλάδα το συντομότερο παρακαλώ.

Εδώ δέν είναι αφρική .....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, ετυχε να βρεθώ σε παρέα με μπατσίνα.
Αν και σε γραφείο, υπερασπίστηκε τα ΜΑΤ.
Ολες ιδιες ειναι. Μου γύρισε τα άντερα.
Καλά της κάνανε. Ας καθόταν σπίτι της.
Αν μπορούσε, τα ιδια θα έκανε κι αυτή.

Ανώνυμος είπε...

11.02 τι να γαμήσεις μωρη ρόμπα όρθιο ζωο.