Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Υπάρχει παρασκήνιο για την δοτή Κυβέρνηση ;


Γράφει ο Ετεός
Η Ελλάδα σε μιά από τις κρισιμότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας της όπου πραγματικά διακυβεύεται το μέλλον του Ελληνικού Έθνους λόγω της οικονομικής υποδούλωσης και της επιχειρούμενης εθνολογικής αλλοίωσης δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το διαχρονικό μίσος φρέσκων Ευρωπαίων και την ανήθικη αριθμητική πέραν του Ατλαντικού αλλά και τις συμπληγάδες της πολιτικής σκοπιμότητας των τυχάρπαστων πολιτικών...
.
Όλες αυτές τις μέρες βλέπουμε στο προσκήνιο τον διαφημιστή του ΔΝΤ να πιέζει για λύσεις επιβαλλόμενες από ανθελληνικά κέντρα τα οποία είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα με τα όσα θέλει να προβάλλει ότι εκπροσωπεί το κόμμα του, το ΛΑΟΣ .
κ. Καρατζαφέρη έλεος πιά , το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να σώσεις την Ντόρα από εκλογές διότι θα εξαφανιζόταν και ήθελες αυτό που πρόσταζε ο Μητσοτάκης και δήλωνε στον Παπαχελά : Κυβέρνηση "εθνικής" μητσοτακικής συνεννόησης… για να πάρει μια θέση και αυτή και να διασωθεί.
Διαφημιστής του ΔΝΤ αφού είχε βάλει προσκεκλημένο τον οικονομολόγο Θάνο στις μεσημεριανές εκπομπές του Τηλεάστυ το Νοέμβριο του 2009 (όταν είχε αναλάβει το ΠΑΣΟΚ την διακυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα) να λέει ότι το ΔΝΤ δεν είναι μπαμπούλας και να μην πιστεύουν αυτούς που το δυσφημούν !!!

Όμως κάτι αιωρείται !!! δέχθηκε εκβιασμό ο Σαμαράς να αποδεχθεί την λύση της δοτής κυβέρνησης μπροστά στο ενδεχόμενο να πάρει το νέο μνημόνιο τις 180 απαιτούμενες ψήφους ; δηλ. ΠΑΣΟΚ + ΛΑ.Ο.Σ. + ΔΗ.ΣΥ + ΔΗΜ.ΑΡ , ειδικά η ΔΗΜ.ΑΡ καμουφλαρισμένη με τον όρο αριστερά περιμένει εκεί για όταν θα χρειαστεί γι’αυτό και δημιουργήθηκε .
Έγινε τέτοιος εκβιασμός στον Σαμαρά ; Ποιοι είναι το σύστημα ΔΝΤ στην Ελλάδα ; Ας τους δούμε
"Ξεκίνησε με εισήγηση του ευρωβουλευτή Θ. Σκυλακάκη το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη θα ανέβει στο βήμα περίπου στις οκτώ.
Ήδη τοποθετούνται εκπρόσωποι άλλων κομμάτων και ξένων αντιπροσωπειών. Το κυβερνών κόμμα εκπροσωπεί ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μιχάλης Καρχιμάκης, τον ΛΑ.ΟΣ ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας ΑΪβαλιώτης, τη Δημοκρατική Αριστερά ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, τη Δράση ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Μάνος και το Άρμα Πολιτών ο Γιάννης Δημαράς.

Παρόντες επίσης είναι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο πρόεδρος του «forum για την Ελλάδα» Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης."

Όλοι αυτοί είναι πρόθυμοι του ΔΝΤ και των εντολών Ολι Ρεν ,Μέρκελ και λοιπών κουτοπόνηρων "Ευρωπαίων" πολιτικών. Μακάρι ο Σαμαράς να αντέξει απέναντι σε όλους αυτούς , είναι πασιφανές το τι παίζεται και μπράβο του που μέχρι τώρα άντεξε και ύψωσε Ελληνική φωνή απέναντί τους και όχι μόνο απέναντι σε αυτούς αλλά και στα αφεντικά τους.
Εκλογές τώρα ώστε να αποφασίσουν οι Έλληνες και όχι οι κολαούζοι του ΔΝΤ , το μέλλον της Ελλάδας.

Ετεός
Υ.Γ.
επειδή τα νούμερα πρέπει να ακολουθούνται από ηθική την οποία έχουν κακοποιήσει οι υποστηρικτές του μνημονίου και της παράδοσης της Εθνικής μας Κυριαρχίας ας δούμε τι χρωστάνε αυτοί και τι εμείς (εξωτερικό χρέος)

1 United States 13,980 g.gif
2 United Kingdom 8,981 g.gif
3 Germany 4,713 g.gif
4 France 4,698 g.gif
5 Netherlands 3,733 g.gif
6 Japan 2,441 g.gif
7 Ireland 2,253 g.gif
8 Norway 2,232 g.gif
9 Italy 2,223 g.gif
10 Spain 2,166 g.gif
11 Luxembourg 1,892 g.gif
12 Belgium 1,241 g.gif
13 Switzerland 1,200 g.gif
14 Australia 1,169 g.gif
15 Canada 1,009 g.gif
16 Sweden 853.3 g.gif
17 Austria 755 g.gif
18 Hong Kong 750.8 g.gif
19 Denmark 559.5 g.gif
20 Greece 532.9 g.gif
21 Portugal 497.8 g.gif
22 Russia 480.2 g.gif
23 China 406.6 g.gif
24 Finland 370.8 g.gif
Πηγή : http://www.indexmundi.com/g/r.aspx?t=100&v=94&l=en
(Παρατήρηση : Και γιατί δεν αναφέρω το ποσοστό επί του ΑΕΠ ; Γιατί είναι θέμα Ε’Δημοτικού
http://www.thrakinea.gr/2011/09/21/%CE%B1%CE%B5%CF%80-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE/ )
Το πρόβλημα δεν είμαστε εμείς αλλά άλλες χώρες της ευρωζώνης που αν χρεωκοπήσουν οι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα είναι τόσες που θα καταρρεύσει η Ευρωζώνη και το ευρώ και βεβαίως βεβαίως το ίδιο το ΔΝΤ.
Το εξωτερικό χρέος περιλαμβάνει χρήματα που οφείλονται σε ιδιωτικές εμπορικές τράπεζες, άλλες κυβερνήσεις ή διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όπως το ΔΝΤ
Αν βαρέσει κανόνι η Ιταλία καταλαβαίνουμε από τον πίνακα τι έχει να γίνει (2 δις ευρώ εξωτ.χρέος) , με υποψήφιες την Ισπανία και την Γαλλία. Οι διάφοροι κομπλεξικοί του Eurogroup και τις Κομισσιόν ας κοιτάξουν τα χρέη των χωρών τους και ας αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη. Μας έχουν βάλει στο κάδρο για να πάρουν τον Ορυκτό μας πλούτο ,να την γλυτώσουν αυτοί και ας λιμοκτονούν οι Έλληνες (επανέκδοση του Β’ΠΠ).Πρός τούτο κοπιάζουν οι αφοσιωμένοι στο ΔΝΤ ,ΠΑΣΟΚ ,ΛΑ.Ο.Σ. , ΔΗ.ΣΥ , ΔΗΜ.ΑΡ ;
Το ζητούμενο πλέον στη Ελλάδα είναι η λογική και εύλογα αναρωτιέται κάποιος που χωράει λογική σε αυτά που κάνουν όλοι αυτοί οι παραπάνω πολιτικοί του ανθελληνικού συστήματος που θέλει να επιβάλλει απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !!!
Πηγη 
Καλό το κείμενο εκτόςαπο την προσπάθεια για να φανεί ο Σαμαράς αντιστασιακός.