Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δεν θελετε Εκλογές;…Λοιπόν ακούστε με καλά.


“Ο Ελληνικός λαός δεν κάμνει επιλογή Τυράννων, αρνείται την τυραννία” Γεωργιος”Γέρος”Παπανδρέου (Παππούς του Προδότη)

Λοιπόν ακούστε με καλά. Σ’αυτή την ζωή που κόψατε και ράψατε με το δέρμα και τ’άντερά μας, σ’αυτό το παιχνίδι που είστε κολλημένοι, αντώνυμοι και επώνυμοι, ίσως και να κερδίσατε. Ίσως και να μας παίξατε, να μας...
κλέψατε και να μας τρέξατε. Αλλά όχι για πολύ ακόμα. Όχι για πολύ. Το αίμα νερό δεν γίνεται, και τα παιδιά σας θα σας φάνε. Θα σας αλέσουν με λαχτάρα, σχεδόν με ηδονή. Θα...
πέσετε και θα πονέσετε. Και θα παρακαλέσετε. Από κανάλια και φυλλάδες, με σάλια κι’ αναφιλητά. Αλλά τα παιδιά σας δεν θα σας ακούσουν. Τ’ αυτιά τους είναι κομμένα, το ξεχάσατε; Τα μάτια τους είναι βγαλμένα, το ξεχάσατε; …τα χέρια τους που’ ταν δεμένα, το θυμάστε; Σ’αυτή την γαμημένη συγχορδία, το ακόρντο θα’ ναι οι κραυγές σας. Το υποσχόμαστε. Για όλα τα δάκρυα και όλα τα αγκάθια. Για τις κατάρες που ξεραίνονται στην άμμο. Για όλα τα “σκάσε και κολύμπα”. Για τους τάφους που σκάψαμε. Για τα παιδιά και τα πουλιά. Θα σας μακελέψουμε. Εμείς, τα μπάσταρδά σας. Ας προσέχατε. Όνειρα γλυκά.
http://inlovewithlife.wordpress.com/2011/11/05/peoples/#comment-4653
olympia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαπάτησαν τους Έλληνες,ακόμη μια φορά οι στυγνοί εγκληματίες με αγαστή συνεργασία και με τη συνδρομή των Γαλλογερμανών εξοντώνουν τον ελληνικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

Και εσαλεύθη και έντρομος εγενήθη η γη και τα θεμέλια των ορέων εταράχθησαν και εσαλεύθησαν, ότι ωργίσθη αυτοίς ο Θεός.
Ανέβη καπνός εν οργή αυτού και πυρ από προσώπου αυτού κατεφλόγισεν, άνθρακες ανήφθησαν απ΄ αυτού.
Και εβρόντησεν εξ ουρανού ο Κύριος και ο ΄Υψιστος έδωκε φωνήν αυτού. Εξαπέστειλε βέλη και εσκόρπισεν αυτούς και αστραπάς επλήθυνε και συνετάραξεν αυτούς.
Aνεκαλύφθη τα θεμέλια της οικουμένης από επιτιμήσεως σου, Κύριε, από εμπνεύσεως πνεύματος οργής σου.
Ρύσεται με εξ εχθρών μου δυνατών και εκ των μισούντων με, ότι εστερεώθησαν υπέρ εμέ. Προέφθασαν με εν ημέρα κακώσεως μου, και εγένετο Κύριος αντιστήριγμα μου.
Ότι εφύλαξα τας οδούς Κυρίου και ουκ ησέβησα από του Θεού μου.
Και ανταποδώσει μοι Κύριος κατά την δικαιοσύνην μου και κατά την καθαριότητα των χειρών μου, ενώπιον των οφθαλμών αυτού.
Μετά οσίου όσιος έση και μετά ανδρός αθώου αθώος έση, και μετά εκλεκτού εκλεκτός έση,
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΕΒΛΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙΣ.
Σύ φωτιείς λύχνον μου, Κύριε ο Θεός μου, φωτιείς το σκοτος μου.

ΌΤΙ ΣΥ ΛΑΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΛΗ.