Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - "ΧΟΥΝΤΑ"


O ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
O Kαμμένος είναι η αρχή. Και θα ακολουθήσουν και αρκετοί άλλοι βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Καμμένος ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι ο πρώτος...

βουλευτής κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση συνεργασίας, ο οποίος δηλώνει ότι θα την καταψηφίσει. Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε «χούντα» την κυβέρνηση, διευκρινίζοντας ότι η τοποθέτησή του αποτελεί συνέχεια της δήλωσης του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, ότι «μια κυβέρνηση συνεργασίας θα αποτελούσε κοινοβουλευτική χούντα».
Παράλληλα, ο Π. Καμμένος τάχθηκε κατά της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αφού -όπως εξήγησε-επικυρώνει το πρώτο μνημόνιο, το οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει αποκηρύξει.
φιμωτρο

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που το λέω αλλά μία από τα ίδια είναι. Τις ισορροπίες κρατάει απλώς. Πατριώτης και αγωνιστής με βουλευτικά προνόμια και κρατικές επιχορηγήσεις δεν γίνετε. Την ώρα που η χώρα παραδίδετε στους κατακτητές ένας δρόμος υπάρχει μόνο. Όποιος πραγματικά διαφωνεί απλά φεύγει και ενώνει τη φωνή του με το λαό που αγωνίζεται στους δρόμους και στις πλατείες. Ενώνει τη δύναμή του με τα κινήματα που αντιστέκονται και παλεύουν να διώξουν τον εχθρό. Η παραμονή του σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα μιας ψευτοδημοκρατίας το μόνο που εξυπηρετεί είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα. Ψεύτικες ελπίδες σε κάποιους ευκολόπιστους για να υπάρχουν εφεδρείες την επόμενη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου, να ξέρεις ότι είσαι πολύ ψηλά σε υπόληψη στην συνείδηση του απλού πολίτη, το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλους όσους τηρούν την ίδια αντρίκια αντιμνημονιακή στάση και δεν σκύβουν το κεφάλι τους.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ, ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΤΙ ΛΑΚΙΣΑΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΕΓΗ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΑΣ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΑΣ ΠΛΡΩΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ " ΦΟΒΕΡΟΝ ΤΟ ΕΜΠΕΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ".ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΑΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΣΟ Ο ΛΥΚΟΣ ΑΛΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΤΟΣΟ ΑΛΑΞΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ...
ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πάνο τα λόγια περίσσεψαν.Δεχόμαστε ανεπιφύλακτα το ακέραιον του χαρακτήρα σου αλλά ήρθε η ώρα να το αποδείξεις με πράξεις.
Είμαστε ήδη εκτός χρόνου και ο κυκλώνας θα μας αλλάξει τα φώτα.
Υπάρχουν άνθρωποι που δυστυχούν.Δεν γίνεται να μιλάμε για αριθμούς την ώρα που τα τείχη έπεσαν και οι εχθροί αφήνονται να λεηλατήσουν με τις ευλογίες αυτών πόυ κουρέλιασαν το σύνταγμα και τους όρκους.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δίκιο έχετε αλλά μην ξεχνάτε πως αν ο Καμμένος παραιτηθεί η φωνή του πλέον δεν θα ακούγετε και δεν θα έχει τόση απήχηση όπως τώρα. Μαζί με τον λαό είναι αλλά μήπως ακούγετε ο λαός? Δυστυχώς ο λαός μόνο λόγια είναι και όχι πράξεις, για την ώρα, μέχρι την μεγάλη εξέγερση!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΡΕ.... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Ή ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΡΕ.... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Ή ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ?

ΣΩΣΤΟΣ... ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΑΒΓΙΖΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο είμαστε μαζί σου μη μασάς ο λαός στηρίζει της αντρικές φωνές

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ...
Εγω οπως και αλλοι εδω μεσα...
δεν λεμε να παραιτηθει...
λεμε ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ!!!...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
Η νουδουλα εδειξε το αληθινο της προσωπο(ηταν μαθηματικα βεβαιο) οπως και ο Καρατζαφερης, η Ντορουλα κι ο κυρ Φωτης (του 6,κατι% των χαλκευμενων δημοσοπησεων)...
Καταλαβατε φιλοι κι αδερφια πιο ειναι το θεμα;;;
Χαιρετε...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Η΄ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΒΗΜΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΚΚΘΑΡΙΣΗ ΣΤΗ ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Κι οι γυναίκες τον στηρίζουμε, αλλά μην παίζει με την υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Ας το πάρει απόφαση να φύγει απο κει κι ας κάνει αυτό που περιμένει ο κόσμος.

Pazouzou είπε...

Σιγα μην παραιτηθει...
Ενας παπαρας ειναι και μισος σαν τον αρχηγο του.Αν πιστευε αυτα που λεει θα το ειχε κανει..
Σταχτη στα αυτια μας ριχνει για να μην χανει ποσοστα το μπουρδελοκομμα του στις δημοσκοπησεις!!
Ξυπνηστε ρε επιτελους,που ειστε ετοιμοι να δωσεται ψηφο σε ολους αυτους που μας οδηγησαν εως εδω!!
Το συστημα υπηρετουσε ολα αυτα τα χρονια και ο Καμμενος!!!Τωρα μας προεκυψε και επαναστατηε μεσα απο ενα κομμα που ακομα εχει προσωπα οπως ο Μητσοτακης και η κορουλα του..
Αντε τελειωνεται με αυτον τον μπουλη!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ, Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ,Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ ,ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ..ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΩΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΜΠΡΟΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ή ΜΑΛΑΚΑΣ.

Polemistirios είπε...

Polemistirios έγραψε:

Μην βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Κι εμείς ως ψηφοφόροι τόσα χρόνια το ίδιο δεν κάναμε?
Συντηρούσαμε αυτό το αισχρό πολιτικό σύστημα.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.
Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά αυτές τις μέρες.
Υπάρχουν μόνο αφυπνισμένοι Έλληνες.
Με διαφορετικές αντιλήψεις αλλά πάνω απ' όλα Έλληνες.
Τις διαφορές μας τις ξανασυζητάμε μετά.
Τώρα προέχει το διώξιμο του εχθρού από την πατρίδα μας.
Χαιρετήστε κάθε Ελληνική φωνή.
Δημιουργήστε ένα νέο πολιτικό φορέα ή μια ένωση πολιτικών φορέων στον οποίο αν είναι δυνατό να συνυπάρχουν δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, όλοι τους όμως πατριώτες και παρόλες τις διαφορές να συνθέσετε το καλύτερο για την Ελλάδα, που τόσο διψάει ο κόσμος.
Καμμένος, Βελόπουλος, Κανέλλη, Σακορφα, Καζάκης, Χάρρυ Κλήν, όπως κι αν λέγεστε...
Ενώστε τις φωνές σας με τις δικές μας.

Ανώνυμος είπε...

10.27 Ο Καζάκης είπε ότι περιμένει να δει αν θα πήγαιναν όλοι αυτοί στο κάλεσμα του ΕΠΑΜ για κοινό μέτωπο. Προσωπικά δεν άκουσα να πει ότι πήγαν. Δεν μπορώ να το ξέρω αλλά μάλλον δεν πήγαν.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη τράβα μπροστά και να ξέρεις ότι από πίσω ακολουθούμε χιλιάδες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ «ΛΟΓΟ» ΣΤΟΝ ΛΑΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ
ΠΡΙΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΥς,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΒΛΕΠΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟς ΤΑ ΚΑΤΩ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΝΕΟΥς ΦΟΡΟΥς ΑΛΛΑ ΤΑ 3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩς ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ, ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 300. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!