Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


Ένα κατατοπιστικό άρθρο που πρέπει να διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, για να μην τους εξαπατούν οι πολιτικάντηδες:

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ένα από τα χειρότερα αμαρτήματα είναι η υποκρισία. Η πολιτική διεθνώς αλλά και στην χώρα μας χαρακτηρίζεται από απύθμενη, σιχαμερή και εξοργιστική υποκρισία. Αυτοί που εμφανίζονταν ως "υπερπατριώτες" και "έκλαιγαν" από πατριωτική κάψα στις ομιλίες τους, αποδείχθηκαν πολύ λίγοι, ανύπαρκτοι, τιποτένιοι, ασήμαντα και άβουλα πιόνια. Η Ελλάδα και ο λαός της, είχαν και....
θα συνεχίσουν να έχουν κόκκινες γραμμές. Αυτές τις ξεπερνά σαφώς η αισχρότατη και αντεθνικότατη νέα τοκογλυφική, εκβιαστική και αηδιαστική δανειακή σύμβαση, η ψήφιση της οποίας στη Βουλή, με αυξημένη ή μη πλειοψηφία, θα επιφέρει τις εξής εξαιρετικά σημαντικές (αν όχι ανήκεστες) βλάβες στο δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα της πατρίδας και του λαού μας:

1) Θα επικυρωθεί από τη Βουλή ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ η φανερά αντισυνταγματική (και άρα θεωρητικά ανίσχυρη, όμως εφαρμόστηκε από τα αποβράσματα) πρώτη δανειακή σύμβαση του εθνοπροδότη και μη εκλεγμένου από το λαό πρώην υπουργού οικονομικών Παπακωνσταντίνου (Μάιος 2010).

2) Θα δεθεί πισθάγκωνα η χώρα με εμπράγματες εξασφαλίσεις πάνω στην κρατική περιουσία και τον πλούτο της χώρας, για το ποσό του νέου δανείου (δηλαδή επιπλέον του ποσού των 110 δισ. ευρώ του παλαιού δανείου, συνολικά πολύ πάνω από 200 δισ. ευρώ!).

3) Θα επικυρωθεί με πάσα προδοτική επισημότητα, η παραίτησή μας από την εθνική μας κυριαρχία (μέχρι του συνολικού ποσού των 2 δανείων, του παλαιού και του νέου- περίπου 240 δισ. ευρώ!) με ψήφο του "ελληνικού" Κοινοβουλίου. Όπως έγινε και στη δανειακή σύμβαση του Παπακωνσταντίνου, η οποία όμως, τουλάχιστον, δεν ήταν εξοπλισμένη με την αυξημένη τυπική ισχύ της Βουλής (=δεν είχε εγκριθεί από τη Βουλή). Η νέα δανειακή σύμβαση όμως θα έχει αυξημένη τυπική ισχύ μετά την κύρωσή της από το Κοινοβούλιο! Και όπως ανέφερα στο 1, θα επικυρώσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και την παλαιά δανειακή σύμβαση του Παπακωνσταντίνου, θεραπεύοντας το ελάττωμά της! ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

4) Θα ορίζεται ως δίκαιο που διέπει τη νέα δανειακή σύμβαση όχι το ελληνικό αλλά το αγγλικό! Όπως η δανειακή σύμβαση του Παπακωνσταντίνου, έτσι κι αυτή. Αυτό θα έχει πάρα πολύ αρνητικές συνέπειες έως δραματικές, διαβάστε τις εδώ.

Αφού λοιπόν ψηφίσουν ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ σαν καλά υπάκουα σκυλάκια την εκχώρηση ολόκληρης της Ελλάδας στους Γερμανούς και τους άλλους Ευρωπαίους, μετά θα πάνε να...διαπραγματευθούν λέει τα νέα μέτρα του νέου μνημονίου, τα οποία ορισμένοι...αποσυνδέουν από τη δανειακή χαχαχαχα!!! Προφανώς μας περνάνε για ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!

Με τι ανάστημα και ποιά όπλα θα πας ρε βλάκα, που νομίζεις ότι μας δουλεύεις, να διαπραγματευθείς με τους Ευρωπαίους που σε εξανάγκασαν να πάρεις πίσω το δημοψήφισμα του λαού σου, που σε ξεφτίλισαν παγκοσμίως ανακοινώνοντας αυτοί, αντί για σένα, την ημερομηνία διεξαγωγής του!, καταργώντας σε ενώπιον όλων, που σου άλλαξαν ακόμη και το θέμα του δημοψηφίσματος, το οποίο μάλιστα δεν θα γίνει και ποτέ;;; !!!

Και ποιός Έλληνας Πρωθυπουργός ή Υπουργός, μπορεί να σταθεί απέναντι στους ξένους νταβατζήδες και να "διαπραγματευθεί", την ώρα που θα έχει ΗΔΗ ψηφίσει στο Κοινοβούλιό του την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (μέχρι του τεράστιου πια ποσού των 2 δανείων συνολικά- πολύ πάνω από 200 δισ. ευρώ) με την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης που θα την επιβάλλει αυτήν την παραίτηση από ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας (βλ. άρθρο 14 παρ. 5 της δανειακής Παπακωνσταντίνου);;; Μας δουλεύετε ρε ξεπουλημένα αγράμματα ζώα;;;
Γιάννης Χριστόπουλος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011...
Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες αρχηγε! Το μονο ευχαριστο ειναι οτι θα πεσουν οι μασκες και στον αλλο προδοτη (Σαμαρα) που το παιζει εναντια στο μνημονιο.

Ανώνυμος είπε...

OSOI CHFISOYN THN NEA DANEIAKH SYMBASH UA PANE GOYDI

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΗΝ 17 ΝΟΕ.2011!!!
Κατω οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011
ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ είμαι έτοιμος να "τους πεθάνω" για την πατρίδα.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Κοιταξτε..Τοσα χρονια ο Ελληνας πολιτης ηταν σε ληθαργο. Δεν τον ενοχλουσε καθολου που οι περισσοτεροι πολιτικοι ηταν ανεπαγγελτοι. Εντυπωσιαζονταν μονο και μονο απο τις ακαδημαικες τους καριερες. Μεγα λαθος.

Το οτι σπουδαζεις δεν σημαινει οτι εχεις διοικητικες ικανοτητες. Η ζωη εκει εξω ειναι πολυ διαφορετικη απο τα βιβλια. Σιγουρα χρειαζονται γνωσεις αλλα δεν ειναι αρκετες για να σε κανουν να εμπνεεις σεβασμο αλλα και φοβο. Ο Λινκον για παραδειγμα. Δουλευε απο τα 6 του και αργοτερα τον απερριψαν απο πολλα πανεπιστημια. Παρολα αυτα ανελαβε τις τυχες της Αμερικης και ηταν ο πρωτος που κατηργησε την δουλεια. Πολεμησε τα συμφεροντα των μεγαλοτραπεζιτων που προωθουσαν το δουλεμποριο με απολετεσμα να τον δολοφονησουν. Υπηρχε και αλλη αποπειρα εναντιων του αλλα δεν ηταν επιτυχης.

Και εμεις εχουμε το Γιωργακη που γεννηθηκε μονο και μονο για να γινει πρωθυπουργος. Απο την μια τον λυπαμαι γιατι τα μεγαλα αφεντικα μπορουν να τον σκοτωσουν ανα πασα στιγμη και να βαλουν αλλο στην θεση του. Μεχρι τωρα ομως ακολουθει πιστα τα σχεδια τους με πιστη και αφοσιωση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ"!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΙ ΛΑΘΟΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΠΙΔΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ,ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑ, ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΟΣ. ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΝΕΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ. ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ Η ΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΣ. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΡΟΤΣΙΛΔΟΡΟΚΦΕΛΕΡΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ 4 ΔΙΣ Κ ΤΗ ΓΗ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΥΡΕΣ ΟΥΤΕ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΥΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΥΤΟΙ Κ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΜΙΣΟΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ) ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΤΣΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΜΕΤΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΤΗ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ''ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ''. ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΝΕΡΟ Κ ΤΡΟΦΙΜΑ Κ ΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΟΛΑ Θ' ΑΠΛΩΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ Κ ΙΚΑΝΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΕΙΓΜΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ. ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ''

Ανώνυμος είπε...

τωρα μονομερη απελευθερωση απο το χρεος το καταλαβανε και θελουν να μας δεσουν ειναι πολλα τα λεφτα αρη

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΖΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.