Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μάθαν ότι ήρθε η χούντα και ξεσπάθωσαν τα κεμαλοναζιστικά κτήνη.


Είναι παράδοση άλλωστε. Όποτε έχουμε χούντα στην Ελλάδα, η φασιστική Τουρκία πανηγυρίζει.

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής έτοιμο να τινάξει την Θράκη στον αέρα!
Δεν προκαλεί έκπληξη η ευθεία πρόκληση από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και αυτή τη φορά μέσα στην Ξάνθη. Μέσα στις δραστηριότητές του ο τούρκος πράκτορας – πρόξενος αποφάσισε να επεκταθεί από την Κομοτηνή στον γειτονικό νομό της Ξάνθης, μέσα στα πλαίσια επίδειξης ισχύος απέναντι στην μηδενικής αντίδρασης κυβέρνηση των Αθηνών.


Στα πλαίσια όξυνσης, που προφανέστατα θέλει να δημιουργήσει ο Ταγίπ Ερντογάν, σχεδιάστηκε και πρόκειται να υλοποιηθεί σήμερα (11/11/2011) ένα «μεβλήτ» (μνημόσυνο) υπέρ Τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν σε μάχες με Κούρδους αντάρτες!!! Το μνημόσυνο αυτό γίνεται παραδόξως στην Ξάνθη και όχι στην γενέτειρα κάποιου από τους νεκρούς τούρκους στρατιώτες (οι οποίοι φαίνεται πως είναι πολύ πιό χρήσιμοι ως νεκροί για τους μηχανισμούς της τουρκικής προπαγάνδας και της εξωτερικής πολιτικής του Νταβούτογλου). Στο συγκεκριμένο μνημόσυνο πρόκειται να παρευρεθεί όλη η ελίτ των τουρκοφρόνων της Θράκης (νυν και πρώην βουλευτές, ο ψευτομουφτής Αμέτ Μετέ, εκπρόσωποι του επανακάμψαντος κόμματος τουρκοφρόνων Θράκης κ.α.) καθώς και ο τούρκος πρόξενος με την κουστωδία του.

Το μνημόσυνο θα γίνει στις 5.15 μ.μ., παραδόξως σε μη κεντρικό τζαμί (γιατί δεν προτιμήθηκε άραγε το κεντρικό τζαμί όπου βρίσκονται και οι τάφοι παλιών μουφτήδων της περιοχής και ουσιαστικά αποτελεί την «μητρόπολη» των μουσουλμάνων της Ξάνθης;), στον δυτικό τομέα της παλιάς πόλης της Ξάνθης. Το συγκεκριμένο τζαμί είναι προσβάσιμο από δύο (2) δρόμους και μπορεί με μερικές δεκάδες ανθρώπους να δημιουργηθούν οπτικά – τηλεοπτικά πλάνα που θα εμφανίζουν προσέλευση χιλιάδων…!

Ήδη, έχει αρχίσει η κινητοποίηση Κούρδων που βρίσκονται στην Ξάνθη, ενώ η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει την απορία αλλά και την οργή σε πολλούς κατοίκους της ακριτικής πόλης.
Ο τούρκος πρόξενος φαίνεται πως δεν έχει κατανοήσει ότι η πρόκληση των Ελλήνων πολιτών στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις, μη ελεγχόμενες και με απολύτως δυσάρεστα αποτελέσματα. Ή μήπως ο κύριος Αρνίτς επιθυμεί ακριβώς αυτό, σαν αποτέλεσμα;

Μήπως ο τούρκος πράκτορας – πρόξενος πέρα από την επίδειξη ισχύος και την εξόφθαλμη μετατόπιση ενδιαφέροντος προς τους μουσουλμάνους του νομού Ξάνθης (και ιδιαίτερα προς αυτούς της πόλης της Ξάνθης που δεν δείχνουν να συμμερίζονται τα επί δεκαετίες προπαγανδιστικά μηνύματα περί τουρκισμού, μεγάλης Τουρκίας κ.λ.π.) θέλει να πυροδοτήσει και την απόλυτη ένταση στις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων χριστιανών και μουσουλμάνων της περιοχής;
Μήπως κάποιος πρέπει να «μαζέψει» άμεσα τον τούρκο πρόξενο και να τον συνετίσει ώστε να πάψει να δημιουργεί προβλήματα με τις διάφορες «εκδηλώσεις» που διοργανώνει και χρηματοδοτεί;
Άραγε, πόσο συγκυριακό είναι το συγκεκριμένο τουρκικό μνημόσυνο, τη στιγμή που η Ελλάδα απέκτησε νέο πρωθυπουργό;

Κωνσταντίνος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτοι δε χρησιμοποιουν τους ζωντανους αλλα τους νεκρους.θυμαστε το κυπριο προεδρο που κλεψαν το πτωμα του?βαρβαροι τι σχεση εχουμε μ αυτα τα ζωα, θενε να γινουμε και φιλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ.