Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Πάνο Καμμένο



Από τον Γιώργο Μ.
Κύριε Καμμένε,
σήμερα πιστεύω να σας λύθηκαν πολλές απορίες.
Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε τον λόγο για τον οποίο όλες τις αποκαλύψεις πού έχετε ...
κάνει μέχρι σήμερα το κόμμα σας δεν τις έκανε ποτέ σημαία για να ρίξει την κυβέρνηση.
Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε γιατί ενώ η ΝΔ είχε τόσες πολλές ευκαιρίες να ρίξει την κυβέρνηση (Τ3-Τ10, δηλώσεις Στρος Κανν, έγγραφα από την αμερικάνικη πρεσβεία σχετικά με την προδοτική στάση του ΓΑΠ, και τόσες άλλες) τον άφηνε να διαλύει ανενόχλητος την χώρα.
Ο λόγος είναι γιατί το κόμμα σας πιστεύει στην ίδια μνημονιακή πολιτική με αυτήν της κυβερνήσεως, στην ίδια πολιτική υποτελείας, ξεπουλήματος, ευρωλαγνείας, ενδοτισμού και ραγιαδισμού.
Σήμερα κι ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά πέσει αφού μία μεγάλη μερίδα των βουλευτών του δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έρχεται ο Σαμαράς και του δίνει χείρα βοηθείας!!!
Αντί να το αφήσει να διαλυθεί και να πάμε άμεσα σε εκλογές ζητάει κυβέρνηση μεταβατική η οποία θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση της 26ης οκτωβρίου!!!
Ναι της συμβάσεως για την οποία όλη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους την 28η Οκτωβρίου και αποκαθήλωσε την κυβέρνηση όπως και την μαριονέτα αυτής πού είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ζητάει μεταβατική κυβέρνηση για να περάσει η σύμβαση πού ήθελε να φέρει ο ΓΑΠ αλλά δεν τολμούσε να την περάσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα!!!
Μα ήταν τόσο φανερό όλο αυτόν τον καιρό ότι ο Σαμαράς ήταν υπέρ του μνημονίου, του μεσοπροθέσμου και γενικά όλης της κυβερνητικής πολιτικής. Τόσο στο μεσοπρόθεσμο όσο και στην τελευταία δανειακή σύμβαση όταν ετέθη ζήτημα 180 βουλευτών το αρνήθηκε! Η υποκρισία και ο αναίσχυντος εμπαιγμός σε όλο τους το μεγαλείο!
Κύριε Καμμένε παραιτηθείτε τώρα από το κόμμα σας, πείτε τα πράγματα έξω από τα δόντια όπως κάνετε πάντα και καλέστε μαζί σας όσους πιστεύουν στην εθνική μας κυριαρχία και δεν θέλουν να πουλήσουν την χώρα τους. Κάντε ένα κίνημα πού θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας ξαναδώσει την χαμένη περηφάνεια μας. Πού θα θέσει επιτακτικά το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, πού θα ζητήσει έλεγχο του χρέους, πού θα φέρει στην δικαιοσύνη ΟΛΟΥΣ όσους μας έφεραν ως εδώ, πού θα δώσει έμφαση στην Παιδεία, στην γλώσσα και την Ιστορία μας ώστε οι Έλληνες να μάθουν επιτέλους την Ιστορία τους ώστε να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν δίαρκως τα ίδια λάθη!
Και ο Κορρέα στον Ισημερινό έτσι ξεκίνησε. Παραιτήθηκε και ηγήθηκε του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού του από τα δεσμά του ΔΝΤ και από την πλήρη λεηλασία και υποδούλωση της χώρας του. Να είστε σίγουρος ότι η ανταπόκριση πού θα βρείτε θα είναι τεράστια.
Ή τώρα ή ποτέ.
Σε διαφορετική περίπτωση όπως έχετε εξάλλου δηλώσει στο παρελθόν, το Γουδί θα είναι πολύ μικρό για να σας χωρέσει όλους.
Γιώργος Μ.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ,,,,ΕΑΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΚΚΕ ,,,,ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.......

Μιχάλης Αλμπάνογλου είπε...

Κώστας Βάρναλης
Πρώτο σου λάθος: από κούνια νά σαι δούλος.
Δέφτερο, δούλος σε κατάδουλη εποχή.
Τρίτο, δεν ήσουν μόνο δέρμα, αλλά ψυχή.
Τέταρτο, δεν πουλήθηκες στον ξένο μούλος

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ

marycraft είπε...

Είμαστε στουρνάρια με τετοια παιδεία που μας έδωσαν,ας διαβάζουμε και λίγο για να ξεστραβωνόμαστε.σοφά βιβλία για κατέβασμα παρακάτω

https://rs525l34.rapidshare.com/#!download|525tl5|149339256|Michael_Lowy_-_Che_Guevara_Apanta.pdf|5768|R~63B5E5230C1FCB6186304E76FAA7DDFF|0|0

https://rs215tl6.rapidshare.com/#!download|215l3|65596350|chomsky.bloodbath.zip|7086|R~194BDB62A3ED96A1F6EB5996DE59A494|0|0

https://rs222tl2.rapidshare.com/#!download|222l34|62864194|Insurgente_Marcos-Odhgeies_gia_na_allakseis_ton_kosmo.zip|5209|R~51D4FD8B82DD40F7B1F64131E1E2F21B|0|0


https://rs260tl5.rapidshare.com/#!download|260l3|171042830|Spiros_Papageorgiou_-_karamanlis_kai_fakelos.pdf|5944|R~AFFF1129D7F7570B2ABE296EF574AB04|0|0

Από τον πρόλογο:
Ο Αμερικανός διπλωμάτης Τζ. Χόρτον, ο οποίος παρέσχε την γνωστήν ιστορικήν μαρτυρίαν δια την Μικρασιατικήν Καταστροφήν, εις απόρρητον εκθεσίν του, είχε γράψει: «Είναι απίστευτον, ότι ο Έλλην πολιτικός είναι ικανός να προχωρήση ακόμη και εις θυσίαν της χώρας του και πολλών ανθρωπίνων ζωών, αρκεί να διατηρήση το κόμμα του εις την εξουσίαν έστω και δι' ολίγας ημέρας». Αυτός, πράγματι, είναι έν πολλοίς ο σύγχρονος ελληνικός κομματισμός ο οποίος φθείρει το Έθνος μας. Την αδροτέραν συμπύκνωσιν και επαλήθευσιν του ανωτέρω λόγου αποτελεί ο Καραμανλισμός.[...]

ΝΙΚΟΣ΄68 είπε...

Φιλε γιωργο τωρα θα χωριση η ηρα απ'το σταρι.Μακαρι ολοι εκινοι που ορθοναν φωνη αντιστασης να σηκοσουν το λαβαρο της αντιστασης.

marycraft είπε...

Η ιστοσελίδα είναι
http://e-vivlia.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Ανώνυμος είπε...

Πάνο πάρε πρωτοβουλία και συνεργάσου με τον Δημητρίου και τον Καζάκη

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ Μ Ο Ν Ο ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

Ανώνυμος είπε...

Κ.Πανο Καμμενε
Στην περιπτωση που θα παραιτηθείς για να αποδειξεις την αντιθεση σου στο συστημα δεν θα εχεις την δυναμη να αντισταθεις ουτε να φωναξεις.Επομενως η καλυτερη λυση ειναι να ανεξαρτοποιηθεις ετσι ωστε να μην μπορουν ευκολα να σε αντικαταστησουν.
Οσο για τις συνεργασιες με ανθρωπους σαν τον Καζακη και αλλους θα ειναι το καλυτερο που μπορεις γιατι ειναι πολυ αξιολογοι ανθρωποι και γνωστες των πραγματων και το κυριωτερο με καλες προθεσεις για την πατριδα.
Θα ηταν ευχη ολων μας.
Σε ευχαριστουμε για την μεχρι τωρα προσφορα σου.
Εσενα και ομοιους σου που ειναι λιγοι δυστυχως και εκτως βουλης.

Ανώνυμος είπε...

θα παραιτηθει σιγουρα ο Καμενος πολυ τον συμπαθω γιατι ειναι πατριωτης συμφωνα με αυτα που ελεγε εγω τον πιστευω.Αν δεν το κανει λυπαμαι αλλα ειναι και αυτος για το γουδι οπως ειπε....

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΚΑΙ 28 Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΖΛ
ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΣ ΟΝΕΔ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΝΗΣΙΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Πανο προχωρα και μην κολωνεις να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις πολυ λαο μαζι σου,ενας ικαριωτης πατριωτης

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.
ΑΦΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ?
ΓΙΑΤΙ ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ?
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥΣ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ?ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΥΜΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΠΧ Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, Ο ΜΑΞ ΚΑΙΖΕΡ ΚΤΛ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ(ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ(ΠΧ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΚΤΛ), ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΔΗΘΕΝ' ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ 'ΦΙΛΟΥΣ' ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΝΩΜΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πάνο Καμμένε τώρα είναι η ώρα για τη νέα σου πρωτοβουλία.Πρέπει να ενώσεις τη φωνή σου με αμόλυντους απ'τον ιό της διαφθοράς.
Ο Δημήτρης Καζάκης έχει πολλές μα πάρα πολλές κοινές απόψεις μαζί σου.Τώρα θέλει μια σπίθα ο λαός,έναν ηγέτη να τον οργανώσει.
Να σ'έχει ο Θεός καλά!

βαγγελης Θεοδωρουλακης είπε...

φιλε 239,
εγω πιστευω οτι το συστημα "αφηνει" ολους αυτους που προανεφερες να κανουν κριτικη εκ των εσω μονο και μονο γιατι παρεχουν μια επιφαση, ενα αλλοθι δημοκρατιας το οποιο ειναι απαραιτητο για την επιβιωση του εκαστοτε καθεστωτος. Γνωριζει ομως ταυτοχρονα οτι μεσω του ελεγχου των μμε κυριαρχει καθως η προσβαση των μαζων στους εναλλακτικους διανοουμενους ειναι περιορισμενη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω πια παιδιά ότι όλα είναι στημένα..από τη στιγμή που δεν αερολογεί ή μιλάει για να παρέχει μια επίφαση στο άλλοθι Δημοκρατίας.Ο άνθρωπος δίνει και μιλάει με συγκεκριμένα στοιχεία..Υπόγειες διαδρομές αναφέρει και βγάζει στη φόρα.Επίσης αν προσέξετε σε ομιλίες του δίνει και ανθρώπους του ιδίου κόμματός του.Τόσο πια να είναι όλα στημένα από το σύστημα που προαναφέρετε δε πιστεύω!

βαγγελης Θεοδωρουλακης είπε...

φιλε 1006
Δεν ειπα οτι ολα ειναι στημενα. Το αντιθετο-ειπα οτι το καθεστως το ανεχεται μονο και μονο για να εχει το αλλωθι οτι δεν ειναι απολυταρχικο. Αλλα δεν ανησυχει γιατι οι μαζες κοιμουνται το υπνο του δικαιου!

Ανώνυμος είπε...

1.Δέν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στή κυβέρνηση παράδοσης τής Εθνικής Κυριαρχίας τής Ελλάδας.
2.Δέν ψηφίζω τήν δανειακή σύμβαση ανεξάρτητα κομματικής πειθαρχίας.
Τήν θεωρώ αντισυνταγματική άκυρη καί αντεθνική.

3.Δέν χαρίζω τή Νέα Δημοκρατία σέ κανέναν αποχωρώντας οικιοθελώς διευκολύνοντας τήν εκλογή μέ λίστα τών προθύμων όπως ήδη δηλώνουν,Βαρβιτσιώτης real fm.

4. Άν δέν πείσω τό κόμμα μου θά συμετάσχω σέ προσπάθεια οργάνωσης αντιμνημονιακού μετώπου μέ όλες τίς δυνάμεις τού τόπου γιά ανατροπή τής παράνομης κυνέρνησης.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μπράβο παλικάρι μου,να σ'έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένειά σου.

Ανώνυμος είπε...

Πάνο κάνε τη σπίθα του κόσμου για ελευθερία φλόγα!
Όλοι του κόμματός σου είναι πολιτικοί νάνοι μπροστά σου.Άνθρωποι σαν εσένα είναι ανεκτίμητοι τούτες τις στιγμές.Βοήθησέ μας να σταθούμε όρθιοι...καθοδήγησέ μας.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι Πάνο! Εύχομαι να είσαι δυνατός γιατί ο αγώνας είναι μεγάλος!