Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Το επόμενο διάστημα (λιγότερο του μηνός) είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη των πραγμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.



1. Οι σκοτεινές δυνάμεις είναι πιο έτοιμες από ποτέ να καταλύσουν την εξουσία των ανθρώπων,να περάσουν σε παγκόσμια "κατοχή" και με σύντομες διαδικασίες "ντόμινο" να εγκαθιδρύσουν την "Παγκόσμια Κυβέρνηση"!
2. Το παραπάνω σενάριο, θα υλοποιηθεί μόνο εφ όσων "εξασφαλιστεί" ...ειρήνη μεταξύ των.... αρχαίων φατριών που επιβουλεύονται αιώνες τώρα αυτόν τον κόσμο και την ανθρωπότητα!
3. Αν πάνε όλα καλά (για αυτούς) τότε Παρασκευή στις 9/12/2011 κατεβαίνει ο διακόπτης και 12/12/2011 ημέρα Δευτέρα ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός!!!
4. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά και όπως τα ακούσαμε, ενώ ο Αντίχριστος θα κάνει τα πρώτα βήματά του στον πλανήτη, θα δούμε τον ΟΗΕ/Unesco με συνοπτικές διαδικασίες και ίσως με πρόσχημα το "επισιτιστικό" να αντικαθιστά κυβερνήσεις και εξουσίες...
5. Από τα πρώτα έργα και ημέρες της νέας-εποχής θα είναι η "κατάληψη" των Ιεροσολύμων από τον ΟΗΕ/Unesco με αφορμή φυσικά το "Παλαιστινιακό"...
6. Στην συνέχεια και μιας και η Ιερουσαλήμ θα "αλλάξει χέρια", καιρός να εμφανιστείκαι ο 3ος Ναός του Σολομώντα ο οποίος είναι σχεδόν προκατασκευασμένος άρα θα χρειαστούν
και τρεις μέρες κατά τας γραφάς για την ανοικοδόμησή του...
Εκεί θα λάβει χώρα και η τελετή "ενθρόνησης" του παγκοσμίου ηγέτη, δηλαδή του Αντίχριστου.
Βορειοαμερικανική ένωση καθώς και Μεσογειακή Ένωση (νέα γεωπολιτικά φρούτα)θα κάνουν το ντεμπούτο τους!
7. Παγκόσμια πτώχευση λοιπόν με τις αρχές του 2012 και κατά το καλοκαιράκι η "Συνάντηση" με τις Ρωσικές δυνάμεις και τον καινούριο Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαδίμηρο Πούτιν!
8. Πριν όμως το μεγάλο "μπαμ" θα έρθει και η ώρα της Συρίας που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της σκληρής πλευράς της καθημερινότητάς μας!
9. Το Ιράν πλέον, πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται πυρετωδώς... 
10. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή επικρατεί μεγάλη σύγχυση καικινητικότητα σε πολιτικό επίπεδο ανάμεσα σε αυτούς που "γνωρίζουν" και πρέπειενυπόγραφα να δηλώσουν την υποτέλειά τους στο "Μεγάλο Αφεντικό", άρα να δουν και την ανάληψη συγκεκριμένου ρόλου στα μελλούμενα...
Αυτά αγαπητοί φίλοι ακούσαμε, τα καταγράψαμε και τα μοιραζόμαστε μαζί σας!
Δεν είναι προφητείες και ο άνθρωπος που μας μετέφερε τις πληροφορίες δεν είναι κληρικός.
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ
Οψόμεθα...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε προλαβαινουν.τη πατησανε .

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια γίνεται ψέμα και το ψέμα γίνεται αλήθεια.Όσοι πίστευαν τις υποτιθέμενες θεωρίες συνωμοσίας χλευάζονταν και θεωρούνταν γραφικοί.Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει και ο πιο αδαής οτι όλα δουλεύουν για τον πλήρη έλεγχο του αντίχριστου στον άνθρωπο;Και κάτσε εσύ να σκας πως θα πληρώσεις το χαράτσι της ΔΕΗ.Να πάνε στον πατέρα τους όλοι....στο διάολο δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

αυτο που εχουν πολλοι πει,που ακουγεται ...το 3μηνο του χαους δεκεμβρης-ιανουαριος-φλεβαρης,,,μεσα στους τρεις αυτους μηνες θα ζησουμε παααααρα πολλα!!!!εφοδιαστειτε...

Ανώνυμος είπε...

Αδερφια πιστη στον ΚΥΡΙΟ!!!!!!!!
Αυτες τις σκηνοθεσιες θα τις εξαφανισει στο κλασμα δευτερολεπτου! Ο καθενας μας πρεπει να παρει το σωστο τραινο, γιατ οπως υπαρχει το τελος της σκηνοθεσιας υπαρχει και ο προσωπικος θανατος.Εκει θα κλασει ο καθε ενας μαλι απο λυκο. Ας το καταλαβουν καλα οι λεγομενοι πλανηταρχηδες!!!! Παιδια με τον ΘΕΟ δεν μπορεις να παιζεις και ουτε να τα βαλεις μαζι ΤΟΥ!!!!!!
Ολοι πραγματποιουν τα σχεδια του μεγαλου αφεντικου χωρις να το καταλαβαινουν!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

στον 11:22πμ : τι εννοείς δεν προλαβαίνουν????

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ....ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ? ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

2 07 εννοει οτι ολοι θα εχουν τα δικα τους συμφεροντα αλλα αθελα τους θα προωθησουν το σχεδιο του θεου!υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αν δεν μας δωσουν την εκτη δοση τις επομενες εβδομαδες να εχουμε πολεμο με την τουρκια!

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα τα λεει το αρθρο αλλα το 3 ημερες κατα τας γραφας δεν εχει καμια σχεση με αυτο αλλα εννοει οτι ο κυριος θα σταυρωθει-πεθανει και επειτα απο 3 ημερες θα αναστηθει....κατα τα αλλα συμφωνω

Ανώνυμος είπε...

μου φαινεται αδερφε μου το πιο σιγουρο το πιο πραγματικο σεναριο το οποιο εχει αρχισει να γινετε πραγματικοτητα ο θεοσ να μασ προστατευει.Τ.Κ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΘΕΛΗΜΑΤΑ.
"ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ"
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ.
ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ .
ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ .
ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ.
ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ '12 ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ), ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ !
ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ