Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ποιοι θέλουν υπουργείο από το ΛΑΟΣ:


Ξύλο για τις καρέκλες...
Έντονη ημέρα η χτεσινή για το ΛΑΟΣ μετά από τις εντάσεις που προκλήθηκαν για το ποιος θα αναλάβει υπουργείο. Θέλετε να στοιχηματίσουμε ποιοι θα πάρουν καρεκλίτσα; Το anti-ntp.net είναι σε θέσει να γνωρίζει οτι οι κύριοι που πιέσουν σθεναρά για υπουργείο είναι οι "Αθανάσιος Πλέυρης, Μαυρουδής Βορίδης και φυσικά Άδωνις Γεωργιάδης". Άλλα όνόματα δεν υπάρχουν στο τραπέζι καθώς ο.....
Κ.Βελόπουλος σε δήλωσή του στο mega (εχτές) ανέφερε οτι δεν θέλει υπουργείο. To ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Μα πόσα υπουργεία θα πάρει το ΛΑΟΣ και δίνει τόσους διαθέσιμους;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α καλα θα παμε μπροστα σιγουρα

Ανώνυμος είπε...

οχι θα παμε καλυτερα με τους σαμαρα παπαδημο, παπανδρεου, και πριοβολο, η ρουμελιωτη, ολοι οι μεγαλοι εβραιοι προδοτες μηδενος εξαιρουμενου.

Ανώνυμος είπε...

αντικειμενικα εαν εμπαιναν τα παιδιά του Λαός θα ηταν πολυ καλυτερα. Φανταστειτε υπουργειο παιδειας αδωνις. Ο καρατζαφερης ειναι σε διλλημα αλλα το ποιο πιθανο ειναι να μην συμμετασχει για να μπορει να κανει αντιπολιτευση γιατι ο μονος που μενει για αντιπολιτευση ειναι η προδοτικη αριστερα. Προσωπικα αν και ειμαι ψηφοφορος του Λαός θα ηθελα να φυγουμε απο το ευρω. Θελω δραχμη - θελω Κολοκοτρωνη και Καποδιστρια- ειμαι αντινεοταξιτης και ολα αυτα τα ευρωπαικες ενωσεις τα θεωρω κουραφεξαλα και νεοταξικα.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε zeus με τις μαλακίες σου τα παιδιά του λαός και τρίχες κατσαρές, αυτοί δεν είναι υπέρ μνημονίου άντε πάνε πουλα τα αλλου τα παραμυθια σου ευτυχώς έστω και αργά ο κόσμος άρχισε και αντιλανβανετε τι προδότες είναι όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΣΟΦΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.........

Ανώνυμος είπε...

Α.. ΞΕΧΑΣΑ...

ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ....!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

Η προδοτική αριστερά ρε κανίβαλε ΖΕYΣ δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο το πατριωτικό σου λαός το ψήφισε καραγκιζακο και δεν είμαι ούτε καν αριστερός αν με ρωτήσεις το ίδιο προδότες θεωρώ και αυτούς με τι στάση τους τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΕΜΜΕΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ,ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙςΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ν ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ.Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΡΕΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ,ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΛΙΠΑΡΟΣ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ Ο ΑΛΛΟς ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ Ας ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟς ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΣΑΚΟΡΑΦΑ