Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ολέθριο σφάλμα Σαμαρά η κομματική πειθαρχία


Μέχρι στιγμής είναι ξεκάθαρο ότι ένας τουλάχιστον βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Εμείς έχουμε πληροφορίες ότι και πολλοί άλλοι βουλευτές δεν θέλουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν θέλουν να συρθούν σε αντισυνταγματικές, αλλά και Νεοφιλελεύθερες Νεοταξικές και αντεθνικές επιλογές...
κόντρα σε όλα αυτά που πιστεύουν. Από το πρωϊ σήμερα, όλα τα παπαγαλάκια των κρατικοδίαιτων πραγματικών αφεντικών της χώρας, προαναγγέλλουν (που το ξέρουν άραγε;)... επιβολή κομματικής πειθαρχίας από την πλευρά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας και προδικάζουν μάλιστα και τον αποκεφαλισμό του βουλευτή Πάνου Καμμένου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος, μαζί με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ήταν οι μόνοι βουλευτές από την Β΄ Αθηνών που στήριξαν τον Αντώνη Σαμαρά στο δρόμο προς την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζουμε ακόμα πως ο Πάνος Καμμένος εκφράζει ένα μεγάλο μέρος της Λαϊκής Δεξιάς και ένα μεγάλο μέρος από τον κόσμο του διαδικτύου. Τυχόν διαγραφή του Πάνου Καμμένου θα διαρρήξει ακόμα πιο πολύ την ήδη συγκλονισμένη βάση της Νέας Δημοκρατίας. Θα ήταν πιστεύουμε ολέθριο σφάλμα η επιβολή κομματικής πειθαρχίας, κατά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου, κάτι που συνεπάγεται αυτόματα και την διαγραφή ενός σημαντικού και αγωνιστή βουλευτή. Η καλύτερη λύση, η οποία αφενός θα τονώσει το αίσθημα εσωκομματικής δημοκρατίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφετέρου θα επιτρέψει στον Αντώνη Σαμαρά να κάνει πλάγια βήματα από την απόλυτη ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική του μνημονίου, είναι να αποφασίσουν οι βουλευτές ελεύθερα και κατά συνείδηση, όπως επιτάσσει η έννοια της αληθινής Δημοκρατίας , αλλά και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Δυστυχώς όμως, θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία, γιατί δεν έχει γίνει κατανοητό από την πολιτική ελίτ ότι η κοινωνική βάση πλέον ανακατατάσσεται.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Σαμαρας κανει ο,τι τον διατασει η μασονικη στοα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΘΡΟ 120
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4
(H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν
πατριωτισμό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και
υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται με κάθε μέσo ενα-
ντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με
τη βία.)
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΥΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ.
ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΨΗΦΟΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - "ΧΟΥΝΤΑ"

Ανώνυμος είπε...

πανο ωρα να φευγεις απο το εκτρωμα που δημιουργησαν ειμαστε μαζι σου εχεις μια ευκαιρια και εμεισ θα σε ανταμηψουμε,ο λαος σε στηριζει και ασε τα γκαλοπ να τα λεν οπως θελουν

Ανώνυμος είπε...

Να φυγει ο Σαμαρας και να μπει ο Καμμενος αρχηγος
Μονο αυτος αξιζει ετσι κι αλλιως