Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τι θα κάνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους;



Οι μεγάλες προκλήσεις για τον ηγέτη της κεντροδεξιάς, τα… παπαγαλάκια και η αντίστροφη μέτρηση για μια κυβέρνηση εθνικής υπερηφάνειας

Ποτέ ίσως μέχρι σήμερα –στα πολιτικά πράγματα-δεν ήταν τόσο επίκαιρο το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη : «Περιμένοντας τους βαρβάρους», που κατέληγε στη... διαπίστωση : «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μία κάποια λύσις». Αυτή είναι η αγωνία που κυριαρχεί στην κοινωνία μετά το τέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Αναμφισβήτητα η κατάρρευση ενός πολιτικού και ενός καθεστώτος που ταύτισε το «σοσιαλισμό με τη βαρβαρότητα», και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ αποτελεί μια μεγάλη πολιτική νίκη του Αντώνη Σαμαρά αλλά και των πολιτών που πήγαν για μέρες …πλατεία.

Ο ηγέτης της κεντροδεξιάς πέτυχε αυτό που πριν δυο χρόνια όχι μόνο φάνταζε μακρινό αλλά ακατόρθωτο. «Απέλυσε» έναν πρωθυπουργό που είχε ένα ολόκληρο σύστημα ντόπιο και ξένο στο πλευρό του. Μια κλειστή ομάδα αποτελούμενη από συγγενείς και «κηπουρούς» που θεωρούσε την εξουσία κληρονομικό της δικαίωμα και την ασκούσε όπως οι φεουδάρχες. Με αλαζονικό και απόλυτο και τυχοδιωκτικό τρόπο, διασύροντας την Ελλάδα.

Οι «βάρβαροι» είναι ακόμη εδώ, παρά την πτώση του ηγεμόνα τους και αυτό δεν πρέπει να το λησμονήσει η κεντροδεξιά πέφτοντας στην παγίδα ότι « ενύχτωσε κ’ οι βάρβαροι δεν ήλθαν. Και μερικοί έφθασαν απ’ τα σύνορα, και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν».

Τα παπαγαλάκια του συστήματος έχουν ήδη πιάσει δουλειά. Επενδύουν στο να περάσουν το παραμύθι, όπως έκαναν όλο το τριήμερο ότι ο πρόεδρος της ΝΔ μπήκε στο…μαντρί. Οι πιέσεις δεν θα σταματήσουν εδώ. Η αποθράσυνση των δάνειων δυνάμεων που εκτράφηκε από το σύστημα Παπανδρέου θα μεγαλώσει από την βουλιμία τους.

Ο Αντώνης Σαμαράς κέρδισε τις μάχες γιατί συμμάχησε με τους πολίτες και όχι με τα συμφέροντα. Γιατί έπεισε την κοινωνία ότι μπορεί να φέρει ξανά την ελπίδα. Ότι μπορούμε να περπατάμε ως Έλληνες όρθιοι και όχι στα «τέσσερα» όπως μας θέλουν. Ότι δεν είναι «όλοι ίδιοι».

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να αναφερόμαστε στις πρώτες «εκατό μέρες» μιας νέας κυβέρνησης. Τώρα έχουμε μπροστά μας «εκατό μέρες» για να εκλεγεί μια νέα κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που θα μπορεί να στήσει πάλι την Ελλάδα στα πόδια της. Να της ξαναδώσει την περηφάνια και την αξιοπρέπειά της. Μια Ελλάδα που θα μπορεί να κοιτά τους «Μερκοζί» στα μάτια και όχι στα παπούτσια.

Ο δρόμος για την πτώση του κ. Παπανδρέου, σίγουρα δεν ήταν στρωμένος με τα ροδοπέταλα. Ο δρόμος όμως προς τις εκλογές (μια ακόμη επιτυχία του κ. Σαμαρά) και την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σίγουρα είναι στρωμένος με αγκάθια. Για να μην ματώσει η κεντροδεξιά η λύση είναι μια. Να αποκαθηλώσει τους πάση λογής «βαρβάρους» εντός και εκτός τειχών και να χαράξει το δικό της δρόμο. Να δώσει απάντηση στο ερώτημα του Καβάφη: και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους…


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ??? ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,Η ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ Κ.Λ.Π.,Κ.Λ.Π. ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ?? ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΚΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΩ !!!!! ΑΜΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ, ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ. ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΖΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΜΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΠ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΕ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ? ΠΟΤΕ ΡΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΡΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ? ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ? ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΕ. ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΩΝ ΚΑΠΑΔΟΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΗ . ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΡΗΝΗ . Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΒΑΜΠΟΥΡΚ ΣΙΦΦΣ ΚΑΙ ΓΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ .ΛΟΙΠΟΝ?

Ανώνυμος είπε...

Πεστε τα Χρυσοστομοι... Και 'γω εμεινα με ανοικτο στομα διαβαζοντας τα παραπανω...

Ανώνυμος είπε...

...ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ..... ΣΗΜΕΡΑ...???

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ. ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Ή ηλίθιος είναι όποιος ανέβασε τις σαχλαμάρες του κ.Ελευθερόγλου, ή είναι η γκόμενα του Αντωνάκη, που υπογράφει ως...Ελευθερόγλου !!!!!
Εγώ άλλη εξήγηση, αδυνατώ να δώσω....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΡΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΕ ? ΠΟΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΠΡΟΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΣ ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΚΟΠΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ? ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ? ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ .ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Για να μη ....ματώσει η κεντροδεξιά, μία είναι η λύση. Να βάλει σερβιέτα ALWAYS με φτερά στο στρινγκάκι της. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ άλλη διέξοδο :-))

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Επικοινωνεί ο εγκέφαλος του γράφοντος με την πραγματικότητα;;;

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χ.ν.